Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sektor1
Kreisi kasutaja
|
30.10.2004 12:12:40
Videokaard töötab ühes arvutis aga teises ei tööta.. Sooviks abi. |
|
|
Küll mõtlesin, et mida pealkirjaks panna.
Jälle neetud probleemid...
Nimel eile kui mingid X persoonid arvutile Shut Downi tegid (Windowsis - mind ei olnud) ja ma lõpuks õhtul koju jõudsin ei võtnud arvuti pilti ette. Nemad vandusid, et na ei teinud midagi muud - ainult Shut Down ja kõik... Toppisin kodus oleva teise kuvari taha - to ka ei võtnud pilti ette (see teine oli vanem, kui mu oma aga mu kuvar ei tulnud Stand By-stki välja). Muidu ketas jne kõik läks tööle ja Windowsi isegi vist, sest oli näha, et ketas tegutses. Tegin talle Biose reseti (Emaplaadiks on EPOX - see algses näitas C1 peale puhastamist. Kui ma aga mälu pulgale rohkem peale vajutasin tuli kood F1 mis oli, et vale seting Bioses, vajuta F1 et mööda minna... Vajutasin ja jälle vana viisi, et Windowsi arvatavasti läks tööle... Jõudsin siis täna kontorisse koos oma arvutiga, sest tahtsin vaadata kas on Videokaardi viga.. Vahetasin seal oleva Radeon 7000 oma arvutile sisse ja enda Ti 4800 kontori arvutisse.. mõlemad arvuti läksid käima ja pilt tuli ette.. Vahetasin oma Ti 4800 tagasi endasse - jälle kuvari ei võta üldse pilti ette...
Milles võiks probleem olla ? Mida peaks tegema, alguses arvasin et järsku AGP siini klemmid on ära väsinud aga siis ei oleks ju Radeon 7000 ka vist pilti ette võtnud. Nüüd ma ei saagi aru, kas viga on emaplaadis või videokaardis - isegi vahetada välja ei oska midagi !!??
Kas kellelgi on olnud sellist probleemi või oskab keegi midagi soovitada, et kusagilt alustada !?
_________________ AMD VS INTEL |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
biglot
HV kasutaja
|
30.10.2004 12:28:36
|
|
|
Ega su x-sõbrad käinud biosest arvutit klokkimas? Siis võib küll pärast piiri peal olla.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eser
HV veteran

|
30.10.2004 12:32:15
|
|
|
jahh biosevärk üle vaadata ja tead vaata et kaart korralikult pesasse läheb@ et mõni jubin või swich ei sega, kuigi ilma kaardita ei lähe masin tavaliselt töölegi
_________________ Must, ja karvane ! |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
30.10.2004 12:35:11
|
|
|
biosis agp väljas
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
30.10.2004 12:43:48
|
|
|
Hmmm.. ma kahtlen et nad Bioses käisid nad istusid MSN-is - nad ei oska nii palju.. samas on aga EPOX suht tundlik voolukäikumistele.. et lööb pahatihti "0" i Biose setingud.. Kuid ma toppisin "pataka" pesale kruvikeeraja vahele ja nulliisin jumperiga Biose ära.. to ei tohiks küll enam midagi "mäletada" Kuda ma seda Biose värvi üle vaatan kui pilti ei näita - Radeon 7000 oli värk OK (Primari on AGP ja Bust mälu 333 jne)
Kuid kui panna see mu kaart kontori AMD 1800 sisse siis AGP siini klemmide otsad (mis on pealt näha) on kõik ühes asendis nn vastu kaardi klemme) aga minu omal on üks - ühes asendi - teine teises.. ma kontori kirjaklambirga sudisin - puhastasin ja oma arust väänasin.. aga ei mingit abi, seda ei anna nagu väänata kah eriti :S !! klamber nõrk ja AGP pilu peenike - sinna ei lähe midagi ju vahele.
EPOXi AGP siinil on taga plastmassist klamber - see läheb põksuga kinni seega ta on "nagu" pesas - Radeon 7500 ja TI 4800 on sama palju klemme - miks üks siis läheb ja teine ei lähe !? Ning kas kellelgi on mingit head "klemmi väänamis" nõksu või soovitust !??
_________________ AMD VS INTEL
viimati muutis sektor1 01.11.2004 11:26:36, muudetud 1 kord |
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
AS
HV vaatleja
|
31.10.2004 14:59:22
|
|
|
selle viimase teksti panid siia purjus peaga?
_________________ windows is not virus. virus does something |
|
tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
01.11.2004 11:31:34
|
|
|
To AS
Ei saanud nagu su mürast aru.. aga noh, OT on alati IN olnud HV-s
Praegu on seis selline, et vedasin oma arvuti koos Radeon 7000 koju Ehk siis - ei saanud midagi targemaks..
Kui keegi enam soovitada midagi ei oska - siis ma loodan - et on keegi nn HEA inimene kes mind arvutiga enda juurde laseks ja kellel on mingi normaalne Videokaart Radeon9600 + üle või Ti4200 + üle, et saaks proovida veel mu kaardi tema arvusit ja tema oma minu. Siis saaks vähemalt aru, et mida on vaja uut osta
Aga sinna läheb veel aega - kuniks raha kokku saan..
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
01.11.2004 21:35:38
|
|
|
Kui sul need klemmid igaüks ise suunas vaatavad, võib ju olla, et mõni ei anna ühendust.
Naljapärast vaata, ega r7000 trükiplaat paksem pole, see aitab kah ühenduse juures.
tsitaat: |
EPOXi AGP siinil on taga plastmassist klamber - see läheb põksuga kinni seega ta on "nagu" pesas - Radeon 7500 ja TI 4800 on sama palju klemme - miks üks siis läheb ja teine ei lähe !? |
Kas see käis klambri või käimamineku kohta?
Ti võtab vist rohkem voolu ja sama klemm, mis r7000 ära toidab, võibTi-ga hätta jääda.
Proovi kontakte puhastada.
|
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
02.11.2004 16:25:58
|
|
|
Klamber läheb kinni aga vaatamata sellele üks ei lähe ja teine läheb.. käima.
Klemmid vaatavad ja erisuunda :S Ti puhul
Seda ma ei vaadanud kumb paksem on aga seda tean küll, et Ti-l on klemmid nagu pikemad.
Puhastanud olen neid.. viinaga ning kaardil kraapisin seda laki-kihti kah klemmide pealt maha.. (haljaks) natukene.
kuid jah - kui võtab rohekm (mis on ka loogiline) siis tõesti vist selles asi ongi Mida sisi teha - uut plaati vaja või ?
Seda peab vist katsetama - mis maalt katsetatav kaart peab algama (sama voldi tasemega) ja oskab keegi öelda, et kumb rohkem pinget tahab kas Ti 9800 või siis Ti 4800 ? Jne.
Ma saan aru et midagi teha tuleb ja mingi asi tuleb uus osta aga mis asi.. SAmas kaardi on mul juba vana - tahaks kaardi osta aga mis ma tast ostan kui emaplaadi klemmid ei anna kontakti
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
02.11.2004 19:07:37
|
|
|
Hästi väike võimalus on, et toiteplokk, võid asendust proovida tööarvutist, aga see ikka väga väike võimalus.
Või siis võta kõik kettaseadmed, mälud, lisakaardid ära, et aint mobo prose ja agp jäävad, siis toite taha kinni ei jää.
Kui, siis mobot läbivate radade taha.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
03.11.2004 13:51:11
|
|
|
Toiteplokkis ei ole viga, seda - ainult kaardi, mälu, emaplaadi/CPU asja ma proovisin juba.
Üks tähele panek veel
(kuigi see on selle teema OT) Kui PS2 pesa hakkab ära "kuluma", ei anna enam õieti ühendust või läheb vigaselt sisse.. siis arvuti ei lähe käima - oleneb muidugi emaplaadist - mul hakkas piiksuma ning BIOSE setingu "0"-is samuti ära.
Kogun raha siis vaatan järsku siin või kusagil mujal leidb inimene kes laseks mu arvutisse KORRAKS vähe kobedama kaardi panna ja siis saan täpselt teada kas uus EPOX või UUS videokaart
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
lawrey
HV kasutaja

|
03.11.2004 18:50:13
|
|
|
Mul oli mõned päevad tagasi TÄPSELT sama asi. Ti4800 pani sama moodi pildi tasku, lihtsalt ühel buutimisel (tõsi, arvutit sai vahepeal transporditud, ehk sai natuke liiga karmi raputamist) kuvarile pilti ette ei tulnud. Näha oli, et windows buudib, aga pilti polnud. Proovisin kaarti ka teises masinas, seal sama asi. Ja proovisin teist kaarti (fx5200) oma masinas, ja kõik töötas. Mina igatahes järeldasin lihtsalt seda, et video omadega õhtal. Niiet ma usun et sul ka muud üle ei jää kui uus video osta.
_________________ -bash: chpwn: command not found |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
04.11.2004 17:40:49
|
|
|
PS. Mul Videokaard töötab.. selle sama kaardi pildiga ma seda Topicut praegu kirjutangi
Mu arust on asi pinges - klemmid "väsid" ära - mul on üks lollakas korpsu kah - ilus ta on - kõrge ja puha AGA tal kaardid käivad kruvideta sisse - pärast üks pekk kahe kruviga pressib nad vastu korpust kinni - kahjuks AGP kõrge kaardi näru ei taha sealt välja ilusasti - normaalselt tulla - eks see 5 - 10 kordne välja võtmine klemmid tuksi keeraski.. Aga nagu ma ütlesin kogun raha - eks siis vaatab kumba ostan.
_________________ AMD VS INTEL
viimati muutis sektor1 08.11.2004 00:18:51, muudetud 1 kord |
|
   |
31 |
|
tagasi üles |