praegune kellaaeg 19.06.2025 12:59:47
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kirp79
HV kasutaja
|
28.10.2004 22:54:46
Canyon GeForce FX 5900XT probleem |
|
|
Jama selline, et Win XP SP2-ega ei saa minna videokaardi settingutesse ega mängida, sest kas viskab restarti või sinise ekraani koos video driveri erroriga (seda kõikide driveritega). SP1-ega sama jama. Ilma SP-ta saab mõlemat teha, aga mängus jookseb kinni u. peale 5 minutit. Arvuti ise: Abit KV7 KT600, AMD Sempron 2500+, Hynix 512 mb DDR, Codegen PSU 350W, 80gb ja 30gb kõvakettad. Viisin algul ORDI garantiisse, kus kahe poäevaga tehti kindlaks, et asi videokaardis, aga kuna see polnud nendelt ostetud, läksin sellega teise garantiisse (selle firma nimi pole tähtis) ja seal oli vist mingi 2 nädalat, sest ei leitud mingit viga sellel. Tehti 3d Mark ööpäev läbi ilma ühegi veata. Sain kaardi tagasi ja probleem püsis. Arvasin juba, et lähen Ordi mehi sõimama, aga proovisin enne kaarti teises arvutis ja täpipealt samad vead. Teine arvuti, milles proovisin, on pmst sama komplekt, ainult mälu on erinev. Ja ma EI unustanud panna kaardile lisatoitejuhet. Kas asi võib olla minu teooria järgi selline, et PSU on nii piiri peal sellel, et tekivad sellised probleemid? Samas, enne ta ju töötas....
_________________ ME |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
mallow
HV kasutaja
|
28.10.2004 22:59:36
|
|
|
Canyoni kaardis viga ja pakun, et see teine garantii seltskond on K-salong, seega ei usaldaks ma neid sugugi. Hea oleks mõne sõbra käest mõne muu firma poolt kokku pandud GeForce laenata ja proovida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kirp79
HV kasutaja
|
28.10.2004 23:09:30
|
|
|
ei ole k-salong, aga pakun, et see firma on isegi vähem tuntud, aga jätan ta mainimata. Kas peaksin minema kohale mölisema?
_________________ ME |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
mallow
HV kasutaja
|
28.10.2004 23:32:34
|
|
|
Paar probleemi PSU max võimsuse ületamisega on mul olnud, siis kas masin ei käivitunud korralikult või ei suutnud HDD-d järgi võtta ning mõningal juhul rõõmustas veateatega, et mu prosa on kutu. Sinu arvuti konf aga ei tohiks mingit probleemi tekitada selle toitele.
Ning Sa tõstsid video teise masinasse, sama viga. Seega võib teoorias olla veel probleem emaplaadi ja antud vga kaardi vahel? Kuid suure tõenäosusega on ikkagi kaart halb ning nende testimine ebapiisav.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|