Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bigbossu16
HV kasutaja

|
20.10.2004 22:11:36
prose temp??? |
|
|
link :: hea proge cpu tempi vaatamiseks
Nimelt kavatsesin veidi FSB oma prosel tõsta, aga temperatuuri proged ei hakka kuidagi tempi näitama.
Olen proovinud motherboard monitor 5 ja speedfan ning ühte veel.
Aga kas viga võib minu emaplaadis olla, et sellel pole mingeid sensoreid sisse ehittatud
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
oswald
Kreisi kasutaja
|
20.10.2004 22:26:24
|
|
|
olen seda proovinud, kõiki temperatuure ja volte ei ole saanud kuidagi ette korraga. Samas speedfan näitab nii palju et mul pole aimugi mis temperatuurid osa on(-10 kuni 60 kraadi hüppavad osadel ) Kas emme on sul sama mis profiilis?
_________________ Stirlits kõndis mööda öist Berliini. Äkitselt plahvatus ees, taga, paremal, vasemal...
"Dolby surround," mõtles Stirlits. |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigbossu16
HV kasutaja

|
21.10.2004 08:25:12
|
|
|
Jah ema on sama mis profiilis. Aga everest ütleb, et emme on üldse DFI oma, aga tegellikult on ikka Canyoni oma, see selleks.
Mul oleks vaja ainult cpu tempi teada, siis klokkiks celeroni veidi, kuna tundub, et ta on mul suht klokkatav, hea jahutusega läheks 2.8 GHz peale FSBd suurendades
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
oswald
Kreisi kasutaja
|
21.10.2004 10:27:45
|
|
|
Canyonil ma sellist mudelit ei leidnud, ainult DFI oma oli(kuidas sa nii kindel oled et canyoni emme?). Kas bios näitab temperatuuri? siis saaksid sealt shutdown temperatuuri valida ning kuni stabiilne on ning alla määratud temperatuuri, siis võid fsb-d suurendada ja vaadata kui suure efekti annab.. Pikemaajalise kasutamise julgus sõltub sinust, seni kuni radikas punane pole ja kokku ei jookse, võiks ju kasutada Ning kui sul seda lisakiirust praktiliselt vaja on, mitte ainult prose ja emme piiride teada saamiseks....
_________________ Stirlits kõndis mööda öist Berliini. Äkitselt plahvatus ees, taga, paremal, vasemal...
"Dolby surround," mõtles Stirlits. |
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
21.10.2004 11:00:40
|
|
|
osad canyonid ei näitagi tempi st sensor puudub
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigbossu16
HV kasutaja

|
21.10.2004 11:23:37
|
|
|
Magic kirjutas: |
osad canyonid ei näitagi tempi st sensor puudub  |
No kuidas ma siis klokkin . Näiteks kas sellist proge pole, mis näitab, mis ja ja kui hea jahutus mul on, siis saaks ju teada, kas inbbox, või mõni korralik. Kuradi "Mikromaailma" loll garantii kleeps ka, küsisin, et ma puhastakas ainult arvutit seest, aga nemad ütlevad, et kopruse avamisel garantii lõppeb
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
21.10.2004 11:24:25
|
|
|
vaata, kas biosis näitab tempi... kui seal on olemas siis miski muu kala
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigbossu16
HV kasutaja

|
21.10.2004 11:27:05
|
|
|
oswald kirjutas: |
Canyonil ma sellist mudelit ei leidnud, ainult DFI oma oli(kuidas sa nii kindel oled et canyoni emme?). Kas bios näitab temperatuuri? siis saaksid sealt shutdown temperatuuri valida ning kuni stabiilne on ning alla määratud temperatuuri, siis võid fsb-d suurendada ja vaadata kui suure efekti annab.. Pikemaajalise kasutamise julgus sõltub sinust, seni kuni radikas punane pole ja kokku ei jookse, võiks ju kasutada Ning kui sul seda lisakiirust praktiliselt vaja on, mitte ainult prose ja emme piiride teada saamiseks.... |
Piire on vaja teada, kuna kavatsen sama prose juurte korraliku video osta ja 256mb mälu ka juurte
Aga tõesti, everest näitab, et DFI oma aga bios on canyoni ja kõik teised proged ütlevad ka, et canyoni
BIOS ei näita tempi, aga kui BIOS ka 2003 aasta oma, aga hea, et uus BIOS on peale võimalik lasta. aga kahjuks ei oska seda veel ette võtta ja see garantii piirab ka
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigbossu16
HV kasutaja

|
21.10.2004 11:33:07
|
|
|
EDIT: Eile jooksis @FSB 105 peal ja @2300, mingeid tõrkeid ei tekkinud, jooksutasin Sandrat, PC marki ja Everesti teste, ning mängisin Serious Sam 2 high graafikaga täitsa , ning lisaks olid taustal Spyware doctor, e-mule jne. NING MINGISUGUSEID TÕRKEID EI OLNUD, vaata et oli isegi stabiilsem, kui defauldis , ning PC mark 2002 tulemus paranese 200p
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
21.10.2004 11:35:23
|
|
|
selle celluga pole hullu... kella nii kuidas saad ära sa seda canyoniga küll ei tapa
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigbossu16
HV kasutaja

|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
oswald
Kreisi kasutaja
|
21.10.2004 11:42:18
|
|
|
mälu võid kindlasti juurde osta ja ka video (praegune 256 mälu on kindlasti suurem pidur kui prose-ka video võtab sealt oma osa) video on sul integreeritud, nii et tulemused paranevad uue videokaardiga kindlasti, olenemata prosest.
EDIT: Canyoni bios... mismõttes?
viimati muutis oswald 21.10.2004 11:45:56, muudetud 1 kord |
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigbossu16
HV kasutaja

|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigbossu16
HV kasutaja

|
21.10.2004 12:05:47
|
|
|
Raamatus oli kirjas Canyon 9V2M-L
Miks mul on tunne, et midagi on siin valesti, kas on petetud või olen mina loll, aga aru ei saa.
Aga kas selline arutelu võib tõde olla. Nimelt arvan ma, et tegelik emaplaat on DFI PM12-TL, aga kuna "DFI raamatuid ja asju polnud kaasa anda" siis anti kaasa samalaadne Canyoni oma 9V2M-L aga kui mõisteti, et võibolla kasutajad päris lollid ka pole, ning lähevad BIOSI surkima, siis avastavad et tõesti on hoopis DFI oma, sellepärast lastigi peale Canyoni BIOS ning arvati, et ega keegi rohkem midagi ei uuri. Ning, kuna BIOS on canyoni oma siis benchmarkid ja Sandra jne. ütlevad küll emaplaadi õige mudeli aga tootjaks tuleb DFI asemel Canyon.
Ei noh tolmu puhastuse eest tahavad 118.- ei äitähh parem võtan kasti lahti ja puhastan ise, kuradile see garantii.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
diisel2.0
HV kasutaja

|
21.10.2004 13:35:26
|
|
|
vaevalt ,mul oli ka kunagi Canyoni plaat ,cel 1.2ghz oli peal,kirjutas ka sandras DFI,DFI plaadid küll halvemad pole Canyoni omadest,igatahes mul tempi näitas
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigbossu16
HV kasutaja

|
21.10.2004 15:07:29
|
|
|
diisel2.0 kirjutas: |
vaevalt ,mul oli ka kunagi Canyoni plaat ,cel 1.2ghz oli peal,kirjutas ka sandras DFI,DFI plaadid küll halvemad pole Canyoni omadest,igatahes mul tempi näitas |
ma ei ütlegi, et DFI omad kehvemad on , lihtsalt mingi korrapärasus võiks valitseda, kurat kui korpust avada ei tohi, siis võiks olla vähemalt andmed õige.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
rosco
HV kasutaja
|
17.11.2005 21:53:34
|
|
|
Tuleb välja,et sa pole ainuke kellel selline mobo ja biose kala.
Mul täpselt sama teema. Everest näitab,et dfi plaat.
Raamat anti kaasa canyoni oma(sama mudel sisse märgitud mis sul) aga everesti järgi dfi,sama mudel kah,mis sul.
Et siis võimalik teise firma bios peale lasta,või milleski muus asi??
Dfi lehelt saadud manual tundub olevat nagu suht täpselt sama sisuga,mis minu canyoni oma. Müstika,vähemalt minujaoks.
EDIT:: lasin dfi lehelt saadud biose peale ja vähemalt sellest haigest canyoni logost pc sisselülitamisel sain lahti. Muu tundub sama olevat.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
keegi-Hannes
Kreisi kasutaja
|
17.11.2005 23:00:50
|
|
|
bigbossu16 kirjutas: |
Raamatus oli kirjas Canyon 9V2M-L
Miks mul on tunne, et midagi on siin valesti, kas on petetud või olen mina loll, aga aru ei saa... |
Oh see et Canyon'i asemel mingi muu plaat on vaat et "ametlik nähtus" Canyon ostab poolpraagid partiid teistelt tegijatelt kärbib siis freatuure + laseb peale poolikult endapoolt muudetud BIOS-ga ja turundab neid plaate Low Value sektoris. Häbematu on see et see firma suppordib sellist toodangut kõigest pool aastat ja siis kaotab kõik jäljed nagu ta poleks sellist plaati eales turustanud! Endal siis olnud Canyoni asemel Biostarid (2tk) ja ka PCChip ja ka üks Albatron vist.
viimati muutis keegi-Hannes 17.11.2005 23:03:13, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
1 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|