Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  prose temp??? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
bigbossu16
HV kasutaja
bigbossu16

sõnum 20.10.2004 22:11:36 prose temp??? vasta tsitaadiga

link :: hea proge cpu tempi vaatamiseks

Nimelt kavatsesin veidi FSB oma prosel tõsta, aga temperatuuri proged ei hakka kuidagi tempi näitama.
Olen proovinud motherboard monitor 5 ja speedfan ning ühte veel.
Aga kas viga võib minu emaplaadis olla, et sellel pole mingeid sensoreid sisse ehittatud icon_rolleyes.gif icon_question.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
oswald
Kreisi kasutaja

sõnum 20.10.2004 22:26:24 vasta tsitaadiga

olen seda proovinud, kõiki temperatuure ja volte ei ole saanud kuidagi ette korraga. Samas speedfan näitab nii palju et mul pole aimugi mis temperatuurid osa on(-10 kuni 60 kraadi hüppavad osadel icon_rolleyes.gif ) Kas emme on sul sama mis profiilis?
tagasi üles
bigbossu16
HV kasutaja
bigbossu16

sõnum 21.10.2004 08:25:12 vasta tsitaadiga

Jah ema on sama mis profiilis. Aga everest ütleb, et emme on üldse DFI oma, aga tegellikult on ikka Canyoni oma, see selleks.
Mul oleks vaja ainult cpu tempi teada, siis klokkiks celeroni veidi, kuna tundub, et ta on mul suht klokkatav, hea jahutusega läheks 2.8 GHz peale FSBd suurendades icon_lol.gif
tagasi üles
oswald
Kreisi kasutaja

sõnum 21.10.2004 10:27:45 vasta tsitaadiga

Canyonil ma sellist mudelit ei leidnud, ainult DFI oma oli(kuidas sa nii kindel oled et canyoni emme?). Kas bios näitab temperatuuri? siis saaksid sealt shutdown temperatuuri valida ning kuni stabiilne on ning alla määratud temperatuuri, siis võid fsb-d suurendada ja vaadata kui suure efekti annab.. Pikemaajalise kasutamise julgus sõltub sinust, seni kuni radikas punane pole ja kokku ei jookse, võiks ju kasutada icon_rolleyes.gif Ning kui sul seda lisakiirust praktiliselt vaja on, mitte ainult prose ja emme piiride teada saamiseks....
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 21.10.2004 11:00:40 vasta tsitaadiga

osad canyonid ei näitagi tempi st sensor puudub icon_wink.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
bigbossu16
HV kasutaja
bigbossu16

sõnum 21.10.2004 11:23:37 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:
osad canyonid ei näitagi tempi st sensor puudub icon_wink.gif

No kuidas ma siis klokkin icon_rolleyes.gif . Näiteks kas sellist proge pole, mis näitab, mis ja ja kui hea jahutus mul on, siis saaks ju teada, kas inbbox, või mõni korralik. Kuradi "Mikromaailma" loll garantii kleeps ka, küsisin, et ma puhastakas ainult arvutit seest, aga nemad ütlevad, et kopruse avamisel garantii lõppeb icon_evil.gif
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 21.10.2004 11:24:25 vasta tsitaadiga

vaata, kas biosis näitab tempi... kui seal on olemas siis miski muu kala
tagasi üles
bigbossu16
HV kasutaja
bigbossu16

sõnum 21.10.2004 11:27:05 vasta tsitaadiga

oswald kirjutas:
Canyonil ma sellist mudelit ei leidnud, ainult DFI oma oli(kuidas sa nii kindel oled et canyoni emme?). Kas bios näitab temperatuuri? siis saaksid sealt shutdown temperatuuri valida ning kuni stabiilne on ning alla määratud temperatuuri, siis võid fsb-d suurendada ja vaadata kui suure efekti annab.. Pikemaajalise kasutamise julgus sõltub sinust, seni kuni radikas punane pole ja kokku ei jookse, võiks ju kasutada icon_rolleyes.gif Ning kui sul seda lisakiirust praktiliselt vaja on, mitte ainult prose ja emme piiride teada saamiseks....

Piire on vaja teada, kuna kavatsen sama prose juurte korraliku video osta ja 256mb mälu ka juurte icon_smile.gif
Aga tõesti, everest näitab, et DFI oma aga bios on canyoni ja kõik teised proged ütlevad ka, et canyoni icon_confused.gif
BIOS ei näita tempi, aga kui BIOS ka 2003 aasta oma, aga hea, et uus BIOS on peale võimalik lasta. aga kahjuks ei oska seda veel ette võtta ja see garantii piirab ka icon_evil.gif
tagasi üles
bigbossu16
HV kasutaja
bigbossu16

sõnum 21.10.2004 11:33:07 vasta tsitaadiga

EDIT: Eile jooksis @FSB 105 peal ja @2300, mingeid tõrkeid ei tekkinud, jooksutasin Sandrat, PC marki ja Everesti teste, ning mängisin Serious Sam 2 high graafikaga täitsa thumbs_up.gif , ning lisaks olid taustal Spyware doctor, e-mule jne. NING MINGISUGUSEID TÕRKEID EI OLNUD, vaata et oli isegi stabiilsem, kui defauldis thumbs_up.gif , ning PC mark 2002 tulemus paranese 200p icon_eek.gif
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 21.10.2004 11:35:23 vasta tsitaadiga

selle celluga pole hullu... kella nii kuidas saad icon_smile.gif ära sa seda canyoniga küll ei tapa icon_razz.gif
tagasi üles
bigbossu16
HV kasutaja
bigbossu16

sõnum 21.10.2004 11:38:17 vasta tsitaadiga

link :: http://www.epinions.com/pr-DFI_PM12-TL_Motherboard/display_~full_specs

Kahtlen, et see pole canyon vaid tõesti DFI

Nüüd annavad "Mikromaailma" inimesed mulle küll aru, kas nad on lasknud Canyoni BIOSE DFI emale peale.
Ja siis tulevad mulle veel, oma lollist garantiist rääkima, et tooge arvuti siia me puhastame ära icon_evil.gif icon_mad.gif icon_evil.gif
tagasi üles
oswald
Kreisi kasutaja

sõnum 21.10.2004 11:42:18 vasta tsitaadiga

mälu võid kindlasti juurde osta ja ka video (praegune 256 mälu on kindlasti suurem pidur kui prose-ka video võtab sealt oma osa) video on sul integreeritud, nii et tulemused paranevad uue videokaardiga kindlasti, olenemata prosest.

EDIT: Canyoni bios... icon_rolleyes.gif mismõttes?

viimati muutis oswald 21.10.2004 11:45:56, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
bigbossu16
HV kasutaja
bigbossu16

sõnum 21.10.2004 11:42:29 vasta tsitaadiga

link :: http://www.partspc.com/store/product3901.html

Siin rohkeim andmeid thumbs_up.gif
Aga huvitav, et raamat on mul ikkagi Canyoni oma kaasas icon_rolleyes.gif icon_confused.gif icon_confused.gif icon_confused.gif

Aga kui otsida googlist, siis canyoni seda emat ei leia icon_exclaim.gif
tagasi üles
bigbossu16
HV kasutaja
bigbossu16

sõnum 21.10.2004 12:05:47 vasta tsitaadiga

Raamatus oli kirjas Canyon 9V2M-L
Miks mul on tunne, et midagi on siin valesti, kas on petetud või olen mina loll, aga aru ei saa.
Aga kas selline arutelu võib tõde olla. Nimelt arvan ma, et tegelik emaplaat on DFI PM12-TL, aga kuna "DFI raamatuid ja asju polnud kaasa anda" siis anti kaasa samalaadne Canyoni oma 9V2M-L aga kui mõisteti, et võibolla kasutajad päris lollid ka pole, ning lähevad BIOSI surkima, siis avastavad et tõesti on hoopis DFI oma, sellepärast lastigi peale Canyoni BIOS ning arvati, et ega keegi rohkem midagi ei uuri. Ning, kuna BIOS on canyoni oma siis benchmarkid ja Sandra jne. ütlevad küll emaplaadi õige mudeli aga tootjaks tuleb DFI asemel Canyon.

Ei noh tolmu puhastuse eest tahavad 118.- ei äitähh parem võtan kasti lahti ja puhastan ise, kuradile see garantii.
tagasi üles
diisel2.0
HV kasutaja
diisel2.0

sõnum 21.10.2004 13:35:26 vasta tsitaadiga

vaevalt icon_smile.gif ,mul oli ka kunagi Canyoni plaat ,cel 1.2ghz oli peal,kirjutas ka sandras DFI,DFI plaadid küll halvemad pole Canyoni omadest,igatahes mul tempi näitas
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
bigbossu16
HV kasutaja
bigbossu16

sõnum 21.10.2004 15:07:29 vasta tsitaadiga

diisel2.0 kirjutas:
vaevalt icon_smile.gif ,mul oli ka kunagi Canyoni plaat ,cel 1.2ghz oli peal,kirjutas ka sandras DFI,DFI plaadid küll halvemad pole Canyoni omadest,igatahes mul tempi näitas

ma ei ütlegi, et DFI omad kehvemad on icon_mad.gif , lihtsalt mingi korrapärasus võiks valitseda, kurat kui korpust avada ei tohi, siis võiks olla vähemalt andmed õige. icon_evil.gif
tagasi üles
rosco
HV kasutaja

sõnum 17.11.2005 21:53:34 vasta tsitaadiga

Tuleb välja,et sa pole ainuke kellel selline mobo ja biose kala.
Mul täpselt sama teema. Everest näitab,et dfi plaat.
Raamat anti kaasa canyoni oma(sama mudel sisse märgitud mis sul) aga everesti järgi dfi,sama mudel kah,mis sul.
Et siis võimalik teise firma bios peale lasta,või milleski muus asi??

Dfi lehelt saadud manual tundub olevat nagu suht täpselt sama sisuga,mis minu canyoni oma. Müstika,vähemalt minujaoks.

EDIT:: lasin dfi lehelt saadud biose peale ja vähemalt sellest haigest canyoni logost pc sisselülitamisel sain lahti. Muu tundub sama olevat.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
keegi-Hannes
Kreisi kasutaja

sõnum 17.11.2005 23:00:50 vasta tsitaadiga

bigbossu16 kirjutas:
Raamatus oli kirjas Canyon 9V2M-L
Miks mul on tunne, et midagi on siin valesti, kas on petetud või olen mina loll, aga aru ei saa...

Oh see et Canyon'i asemel mingi muu plaat on vaat et "ametlik nähtus" Canyon ostab poolpraagid partiid teistelt tegijatelt kärbib siis freatuure + laseb peale poolikult endapoolt muudetud BIOS-ga ja turundab neid plaate Low Value sektoris. Häbematu on see et see firma suppordib sellist toodangut kõigest pool aastat ja siis kaotab kõik jäljed nagu ta poleks sellist plaati eales turustanud! icon_mad.gif Endal siis olnud Canyoni asemel Biostarid (2tk) ja ka PCChip ja ka üks Albatron vist.

viimati muutis keegi-Hannes 17.11.2005 23:03:13, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 38
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  prose temp???
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.