Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Doha
HV kasutaja

|
29.08.2004 14:24:43
|
|
|
solution kirjutas: |
kellel teist paypal-is konto on? |
Minul....tähendab seda et sõbrapoisil Ebay pood ning tema kaudu saab müüa ja osta....
_________________ ···(_.·´¯)··¦DOHA¦··(¯`·._)···
________+UsE MiNd+________
www.pillipood.ee |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
29.08.2004 15:37:58
|
|
|
xerox kirjutas: |
www.netikuller.ee saab tuua näiteks ameerikast (ebay.com siis), suht odavalt ka, ise lasen tuua pleieri ja klapid |
Minuarust oli see kõike muud, kui soodne. Age ega see neil ennast ära tasukski, kui nad röögatut kirvest vahele ei tambiks.
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
3 :: |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
12.09.2004 18:49:14
|
|
|
kui videokaart FedExiga usast saadetakse peaks minema 50 usd`d ?!
|
|
Kommentaarid: 658 loe/lisa |
   |
1 :: |
540 |
|
tagasi üles |
|
 |
solution
HV Guru

|
21.09.2004 08:57:51
|
|
|
kas paypal'iga ei saa mitte mingi valemi raha saata?Aga kui ma panen regades, et elan soomes vms
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
2 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oskar
HV kasutaja

|
21.09.2004 20:22:24
Paypal |
|
|
Kui paned , et elad soomes ei aita see sulle. Paypal kontrollib sinu krediitkaardi! Isegi kui registreerid ilma krediikaardita, saad nii kaua raha vastu võtta , kuni sa proovid esimest kord raha teistele saada, siis suletakse sinu konto ! Neil on systeem , mis kontrollib, mis maal sa oled sisseloginud! Mul on Saksamaal konto ja müün Ebays asju, ja on olamas ka oma ebay shop, kuid USA -s enam midagi ei müü, sest PayPal pani minu saksa Konto kinni ja raha jäi sinna õnneks mitte eriti palju umbes 3500 EEK!
_________________ pakun siin reklaami pinda! |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
solution
HV Guru

|
21.09.2004 20:33:13
Re: Paypal |
|
|
Oskar kirjutas: |
Kui paned , et elad soomes ei aita see sulle. Paypal kontrollib sinu krediitkaardi! Isegi kui registreerid ilma krediikaardita, saad nii kaua raha vastu võtta , kuni sa proovid esimest kord raha teistele saada, siis suletakse sinu konto ! Neil on systeem , mis kontrollib, mis maal sa oled sisseloginud! Mul on Saksamaal konto ja müün Ebays asju, ja on olamas ka oma ebay shop, kuid USA -s enam midagi ei müü, sest PayPal pani minu saksa Konto kinni ja raha jäi sinna õnneks mitte eriti palju umbes 3500 EEK! |
aga kui ma endale saksamaal panga konto teen ja regan, et elan saksamaal?Kas siis saaks?
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
2 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
mtv23
Kreisi kasutaja
|
21.09.2004 20:35:51
|
|
|
Võib ikka usaldada ,olen ise ka näinud päris häid pakkumisi...
Kuid siiani sealt osta pole olnud võimalik
_________________ @Dj |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk_8P
HV vaatleja

|
27.09.2004 12:23:50
|
|
|
Äkki keegi seletaks seda tseki saatmise värki, et mis ma pangas tegema pean ja kuidas müüja selle rahaks teeb.
Ja kui VISA kaardiga maksta või ülekanne teha, kas mingi jama korral ta korvab kah ? Mitte sittagi ei saa aru.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Doha
HV kasutaja

|
30.09.2004 10:19:55
|
|
|
mis asja te sebite...kui midagi leiate mida osta tahate siis teete omale ebay accounti ebay.com ´i peal siis saate ka pay pal arve teha....ning enne kui pakkumisi tegema hakkate küsige Müüjat mis see saatmine maksma läheb kui eesti pakk saata ja kas üldse saadab...kui aga ei klapi siis oodake nats veel saksast saan mina tooma hakata kui pood tallinnas valmis... siis teen siin ka pakkumise nii et kannatust
www.pillipood.ee |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
wazaa
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
5 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
wazaa
HV veteran

|
02.10.2004 09:07:51
|
|
|
Noh, aidake keegi hädast välja
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk_8P
HV vaatleja

|
02.10.2004 13:37:59
|
|
|
Ma ei lugenud su küsimust lõpuni nii, et vastasin ainult esimesele. Selle 149 euro kohta ma arvan, et küsi igaksjuhuks järgi, et mis pulli te teete.
-------------------------------------------------------------------------------
Müüjale maksad ikka ainult selle nimetatud hinna ja transpordi - pärast enamat ta nõuda ei saa. Lisasummad aga olenevad sellest kuidas sa talle maksad. Ma olen ainult ühe korra ostnud ja seda värki täpselt ei tea, kuid sellised võimalused on maksmisel:
Raha ümbrikus - odav (alla 25kr) aga suur risk.
Ülekandega - saatja pangale 350-400kr + saaja panga maksud (seda oskab vist ainult müüja öelda kui viitsib uurida)
Tsekiga - tseki kirjutamine pangas mingi 100 kr + saaja panga mingid maksud (???), aga see meetod võtab päris kaua aega.
PayPal - kõige levinum, aga kuna eestist sellega maksta ei saa minu teada, siis jääb ära.
BidPay - nagu paypal umbes, aga töötab ka Eestis. Ise kasutasin ka seda. Kasutamine käib nii:
Kui oksjon võidetud siis teed u-netis 10 kr eest endale virtuaalse visa kaardi (http://www.eyp.ee/?page=01010418) ja seejärel ronid www.bidpay.com kus paned "pay" ning sisestad kõik vajalikud andmed oksjoni, müüja, enda, kaardi, jmt. kohta. Kui valid seal mingi "free air transport" (ma ei tea mis see on, aga ta on tasuta) siis tuleb otsa 4,5$ (USD). Selline asi kah, et bidpay-s saab ainult USD-s maksta, nii et kui müüja müüs GBR-ides, siis pead USD-essse ümber arvutama. Valuutakalkulaator: http://www.eyp.ee/?page=0112 (soovitaksin grammikese rohkem maksta (null koma midagi) vaidluse vältimiseks)
Aga enne kui pakkumise teed, küsi müüjalt kas ta aksepteerib meetodit mil sa maksta tahaksid. Ja kui oksjon on võidetud, siis olenemata maksemeetodist võiksid (või peaksid) ebay-s seal kuskilt mingit pay nuppu vajutama - siis tuleb mingi asi kus midagi suurt kirjutama ei pea, peale selle et mis meetodil sa maksad - seejärel saadetakse müüjale lihtsalt kiri, et palju sa maksad ja kuidas. Mingi formaalsus lihtsalt ja ebay saab ka teada, et asjad liiguvad.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
predator
HV Guru

|
03.10.2004 10:26:29
|
|
|
Saksa kohta niipalju, et võib ka pangaülekannet kasutada aga mõttekas on märkida, et saaja maksab pangakulud (seega saatjale tasuta) kuid sina maksad saajale 10.- EUR rohkem kui lõpphind koos transaga oli. Sellega säästad 12-13.- EUR kokku, muidu on ju välisülekanne 360.- (ehk mingi 23.-EUR). Usun, et UK või mõne teise riigi kohta kehtib see samamoodi.
viimati muutis predator 03.10.2004 10:33:10, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
154 |
|
tagasi üles |
|
 |
predator
HV Guru

|
03.10.2004 10:28:54
|
|
|
mikk_8P kirjutas: |
BidPay - nagu paypal umbes, aga töötab ka Eestis. Ise kasutasin ka seda. Kasutamine käib nii:
Kui oksjon võidetud siis teed u-netis 10 kr eest endale virtuaalse visa kaardi (http://www.eyp.ee/?page=01010418) ja seejärel ronid www.bidpay.com kus paned "pay" ning sisestad kõik vajalikud andmed oksjoni, müüja, enda, kaardi, jmt. kohta. Kui valid seal mingi "free air transport" (ma ei tea mis see on, aga ta on tasuta) siis tuleb otsa 4,5$ (USD). Selline asi kah, et bidpay-s saab ainult USD-s maksta, nii et kui müüja müüs GBR-ides, siis pead USD-essse ümber arvutama. Valuutakalkulaator: http://www.eyp.ee/?page=0112 (soovitaksin grammikese rohkem maksta (null koma midagi) vaidluse vältimiseks)
Aga enne kui pakkumise teed, küsi müüjalt kas ta aksepteerib meetodit mil sa maksta tahaksid. Ja kui oksjon on võidetud, siis olenemata maksemeetodist võiksid (või peaksid) ebay-s seal kuskilt mingit pay nuppu vajutama - siis tuleb mingi asi kus midagi suurt kirjutama ei pea, peale selle et mis meetodil sa maksad - seejärel saadetakse müüjale lihtsalt kiri, et palju sa maksad ja kuidas. Mingi formaalsus lihtsalt ja ebay saab ka teada, et asjad liiguvad. |
BidPay kohta selline küss, et kas müüja, kellele maksta soovid selle portaali kaudu, peab ka olema BidPay`s registeeritud kasutaja.
|
|
   |
154 |
|
tagasi üles |
|
 |
Doha
HV kasutaja

|
03.10.2004 10:30:19
|
|
|
Gegenstand dieser Auktion ist ein Gutschein, welcher Ihnen ermöglicht den oben genannten Tuningchip(satz), gegen eine Zuzahlung von 169 Euro auf den Auktionsbetrag, zum Selbsteinbau zu erwerben.
tõlge: Selle Auktionga saate teie võimaluse Auktioni hinnale juurde makstes 169 Eurot ühe tuning Chippi mille võite ise oma autosse sisse panna ....
nii et kui seal pakud pead veel juurde maksma aga ausalt öeldes väga odav ma maksin oma autol 495 euri juurde koos sisse panekuga nüüd mul 115 Hobujöu asemel 149 Höbujöudu autol muidugi.... aga see chip tuning toimub ainult diisel mootoritega autodel millel ikka ajud olemas mitte vanad turbo diiselid...
www.pillipood.ee |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Doha
HV kasutaja

|
03.10.2004 10:32:50
|
|
|
predator kirjutas: |
Saksa kohta niipalju, et võib ka pangaülekannet kasutada aga mõttekas on märkida, et saaja maksab pangakulud (seega saatjale tasuta) kuid sina maksad saajale 10.- EUR rohkem kui lõpphind koos transaga oli. Sellega säästad 12-13.- EUR kokku, muidu on ju välisülekanne 360.- (ehk mingi 23.-EUR). |
sinu jutt peaks välisülekande kohta päris jama olema sest EU liidu seaduse järgi pangad ei tohi liidu siseseid ülekandeid enam eraldi hinnata nii et ülekanne maksab sama palju kui eesti sisesed ülekanded ....saksas minul maksab ülekanne 0,35 Euro centi kogu eu liidu piirdes.....
www.pillipood.ee |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
predator
HV Guru

|
03.10.2004 10:37:54
|
|
|
Doha kirjutas: |
Saksa kohta niipalju, et võib ka pangaülekannet kasutada aga mõttekas on märkida, et saaja maksab pangakulud (seega saatjale tasuta) kuid sina maksad saajale 10.- EUR rohkem kui lõpphind koos transaga oli. Sellega säästad 12-13.- EUR kokku, muidu on ju välisülekanne 360.- (ehk mingi 23.-EUR). |
sinu jutt peaks välisülekande kohta päris jama olema sest EU liidu seaduse järgi pangad ei tohi liidu siseseid ülekandeid enam eraldi hinnata nii et ülekanne maksab sama palju kui eesti sisesed ülekanded ....saksas minul maksab ülekanne 0,35 Euro centi kogu eu liidu piirdes..... |
Tegin augustis Saksa ühe ülekande ja kogemata jäi see väli peale, et saaja maksab pangakulud ja tulemus oli see, et saaja sai 9.- EUR vähem kui ma talle kandsin (Hansapanga teenustasu mulle oli 0.- EEK). Seega kohalik pank võttis teenustasu 9.- EUR aga kes ülejäänud 14.- EUR 360.- EEK`st oleks enda tasku pannud - Hansapank. Kohe pärast seda kandsin ühele teisele Saksa müüjale sellise skeemi järgi (+10.- EUR) ja probleeme ei olnud, kaup tuli ilusti kohale ja müüja ei andnud kuidagi märku, et ta vähem raha oleks saanud.
|
|
   |
154 |
|
tagasi üles |
|
 |
Doha
HV kasutaja

|
03.10.2004 10:43:33
|
|
|
seda küll kui sa ise ei küsi pangad sulle pakkuma ei tule aga muidu ei tohi nad enam eraldi hinnalehti teha... olin viljandis ning kandsin suurema summa raha saksa oma arvele ning tegin kindlaks kodus et 850 Euri puudu helistasin panka ja sain nädala pärast 849,75 Euri tagasi nii et mul läks see lõbu 0,35 Centi maksa sama palju kui oleks siin ülekande teinud.....
Enda asja kohta nii palju et mul on saksas ebay pood kui keegi tahab saksa ebay pealt kaupa osta peaks pead kokku lööma sest mul eestis on ka arve ning kui rahvas on nöus paar päeva kaupa oodata saan ka kauba eesti tirida sest mul oma rekka hakkab 2 nädala pärast saksa eesti vahet käima ning kes teab saame kaubale ehk....
www.pillipood.ee |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
predator
HV Guru

|
03.10.2004 10:53:54
|
|
|
Doha kirjutas: |
seda küll kui sa ise ei küsi pangad sulle pakkuma ei tule aga muidu ei tohi nad enam eraldi hinnalehti teha... olin viljandis ning kandsin suurema summa raha saksa oma arvele ning tegin kindlaks kodus et 850 Euri puudu helistasin panka ja sain nädala pärast 849,75 Euri tagasi nii et mul läks see lõbu 0,35 Centi maksa sama palju kui oleks siin ülekande teinud.....
Enda asja kohta nii palju et mul on saksas ebay pood kui keegi tahab saksa ebay pealt kaupa osta peaks pead kokku lööma sest mul eestis on ka arve ning kui rahvas on nöus paar päeva kaupa oodata saan ka kauba eesti tirida sest mul oma rekka hakkab 2 nädala pärast saksa eesti vahet käima ning kes teab saame kaubale ehk.... |
See ligi 850.- EUR suurune puudujääk oli vast ikka midagi muud kui panga teenustasu, pole nagu kuulnud, et ülekande teenustasu eest üle 13 tonni EEK küsitakse .
|
|
   |
154 |
|
tagasi üles |
|
 |
bright
analyzer

|
03.10.2004 16:21:24
|
|
|
BidPay kohta selline küss, et kas müüja, kellele maksta soovid selle portaali kaudu, peab ka olema BidPay`s registeeritud kasutaja. |
ebay oksjoni puhul vist mitte?
olen muusikatplaate selle kaudu maksnud (USA), väga hea teenus.
inglismaale dollarites ei tasu väiksemat summat saata bidpay money orderiga, kuna neil seal konverteerimine maksab hingehinda
_________________ Doggett can tell |
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
wazaa
HV veteran

|
03.10.2004 17:06:00
|
|
|
Kui oksjoni võidan siis plaanis endal see 15euri postiga saata, sest et pangaülekanne pidavat saksa panka maksma 450 eeku ???
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
predator
HV Guru

|
03.10.2004 17:25:28
|
|
|
wazaa kirjutas: |
Kui oksjoni võidan siis plaanis endal see 15euri postiga saata, sest et pangaülekanne pidavat saksa panka maksma 450 eeku ??? |
450.- , minu teada 360.- on ülekanne Hansapangas (tavamakse) Ühispangas vist 350.-, kiirmakse on jah kallim aga miks seda teha aga saab ka 10.- EUR`ga hakkama.
|
|
   |
154 |
|
tagasi üles |
|
 |
wazaa
HV veteran

|
03.10.2004 17:32:10
|
|
|
Sain õieti aru:Asja hind 15 euri, ja üle kannan 25 euri ja panen et saaja maksab kulud?
Ja saksamaalt eestisse paki saatmise kulu 4.5eur?
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raiku
HV Guru

|
03.10.2004 19:09:22
|
|
|
Väljavõte Hansapanga hinnakirjast:
2.9 EU makse (hanza.netis, Telehansa.netis ja Telehansas)***** 30 kr
*****Makse peab vastama järgmistele tingimustele:
1.makse valuuta EUR - makse summa ei ole suurem kui EUR 12 500;
2. maksel on märgitud korrektne IBAN ja BIC kood;
3. teenustasutüüp kahasse;
4. makse kiirus normaalne.
_________________ Честных психов можно не лечить... |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
wazaa
HV veteran

|
03.10.2004 19:28:48
|
|
|
Mul on ühispanga magnetkaart
Kui palju pean siis oksjoni rahale juurde lisama et ülekandmiskulud kaetud saaks?
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|