Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Juss71
HV kasutaja

|
25.09.2004 17:00:05
Club3d radeon 9600xt probleem |
|
|
Sai selline kaart siis peale vana kaardi maha koolemist muretsetud.Isend on 128 mb ning mäludel igalpool ilusti radikad peal .Ning kuna toitekas jäi esialgu ostmata, siis plaanis on uus toitekas osta esmaspäeval.Raha puuduse tõttu otsustasin codegen 400w kasuks/praegu 300w/.Praeguse konfiga sain 3dmark03-s 3800 punkti ilma ovedriveta.Muidu kõik kena ja tore, aga ainuke jama on see, et paaris mängus on pildis defektid.Seda nii mr burns rallys kui ka gta vc-s.Mr burnsis lihtsalt tekivad vahepeal hetkeliselt "hallid täpid/laigud"vms, gtas pilt lihtsalt sassis vahepeal/teatud kohtades tekivad.Kast praegu lahti, mingid ülekuumenemist ei tundu olevat.Control centre näitab temperatuuriks ilusti 36 kraadi.Radikad kergelt soojad.Kas põhjus võib olla nõrgas toitekas?Olgu mainitud vee, et kui mr burns rallys setingul üle 800*600 panna ning detailid üle low peale siis mäng kohe hangub.Ning teine anomaalia on selles, mis küll ei häiri, kuid kui arvuti tööle panna, telekas video peale, siis kuni windowsini on ka pilti telekast näha, kui telekas videokaardilt välja lülitatud .
Tänud
viimati muutis Juss71 26.09.2004 12:00:43, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
haigo
HV veteran

|
25.09.2004 19:10:27
|
|
|
tsitaat: |
kuid kui arvuti tööle panna, telekas video peale, siis kuni windowsini on ka pilti telekast näha, kui telekas videokaardilt välja lülitatud
|
Nii ongi. Siis kui win'i jõuad hakkavad tööle driverid, mis ütlevad, et pole vaja pilti saata.
Anomaaliate kohta niipalju, et võid proovida ju korra mälu sagedust allapoole tõmmata. Atitool nt. sobib selleks.
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
mOnster
Kreisi kasutaja

|
25.09.2004 19:30:50
|
|
|
draivereid vaheta ja proovi erinevaid ja proovi kaart korraks masinast välja võtta ja uusesti sisse....
äkki aitab
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
2 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juss71
HV kasutaja

|
25.09.2004 20:48:30
|
|
|
mOnster kirjutas: |
draivereid vaheta ja proovi erinevaid ja proovi kaart korraks masinast välja võtta ja uusesti sisse....
äkki aitab |
Eks ma esialgu proovin siis veel mingeid teisi draivereid.Praegu on peal catalyst 4.9.On mingit kindlat versiooni, mida soovitate proovida?Kas probleem seoses toiteplokiga on välistatud-kas toitekas ei pruugi olla seotud?Kaarti väga esialgu ei kipuks välja võtma, sest seda oli ikka eriline jama sinna tagasi panna(ei taha mahtuda).
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juss71
HV kasutaja

|
26.09.2004 12:04:04
|
|
|
Siiamaani olne proovinud catalyst draivereid v.4.9;4.5;4.8.Kõik samaks jäänud.Ning veel panin ma tähele, et samad anomaaliad tekivad ka 3dmark03-s.Praegu kast lahti, temp videol 35 kraadi.Ise ma küll ei mäleta, et algul oleks anomaaliad 3dmark03-s tekkinud.Veel proovisin panna 2*agp peale, nii nagu ta mul ise algul pani, aga ei midagi.Olukord ei paranenud.Oskab keegi midagi soovitada?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juss71
HV kasutaja

|
16.10.2004 14:53:59
|
|
|
Mõtlesin et ei hakka jälle uut teemat tegema ja seega tõstan vana.Sai siis vahepeal(kuskil 3 nädalat tagasi) videodriverid kõik maha lastud ja siis catalyst 4.8 peale.Kuskil 2 pool nädalat oli kõik korras(ei mingeid pildi häireid ega midagi ei täheldanud), kuid nüüd hakkasid anomaaliad jälle pihta.Tekivad mustad kriipsud, "tükid", "kiired" jne vahepeal mängu pilti.Uut toitekat pole veel jõudnud osta kuna ordis ooteaeg 2 kuud toitekal mida ma soovisin osta.Maksimum temperatuur mida catalyst mulle näidanud on peale mängimist 52 kraadi(on seda palju või vähe selle kaardi kohta.Kuid kast lahti siis maksimum tõuseb kuskil 40-neni.Kas kaardil võivad olla mingid ühilduvusprobleemid vms?Eks ma proovin varsti jälle draiverita vahetust.Või võib peituda probleem hoopis riistvaras(videokaart, emaplaat?).
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
SHOXi
HV kasutaja
|
16.10.2004 22:55:37
|
|
|
mul sama kaart, driver omega 4.10b ja tempid 32-48 kuskil (def jahutus), korpuses suht hea tõmme.
_________________ H| |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
16.10.2004 22:58:57
|
|
|
juss, pane AtiTool logi tegema, siis saad ka max temperatuuri teada...
mängust välja tulles on mul temperatuur keskmiselt vähemalt 10 kraadi madalam, kui max mängu ajal (logi järgi võetud ikka)
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
freddys
Kreisi kasutaja

|
16.10.2004 22:59:10
|
|
|
mul hetkel codegen 400w ja selliseid probleeme pole
aint mingi hetk jookseb NFS Undergroundis kokku ja hetke pärast jälle ok
sama richard burns rallys
toidet küll ei kahtlusta, samas pole probleemile jälile saanud
_________________ Kui mees sööb, on ta tugev!
Kui mees joob, on ta julge! |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juss71
HV kasutaja

|
17.10.2004 18:19:23
|
|
|
Tõmban endale siis selle ati tooli, praegu pole aega ühtegi mängu proovida aga kui proovin siis teatan tulemustest.Loodetavasti on asi siiski draiverites.Siit tekib küsimus kas kõik Ati draiverid on nii vigased võrreldes nvidia omadega-juhul kui asi on muidugi draiverites.Ning tekkis küsimus kas anomaaliad mitte protsessorist ei või tulla.S.t olen nii mõnigi kord peale suur mängimist vaadanud oma tempe-ja protsessoril maksimum olnud kuskil 60 kraadi-63 kraadi pealt lülitab end juba välja.Protsessoriks amd xp 1800+
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|