Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  NEC DV-5800B DVD ei saa kuidagi regioonivabaks! Firmware update ei aita märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Jägermeister
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.01.2004 15:31:34 NEC DV-5800B DVD ei saa kuidagi regioonivabaks! Firmware update ei aita vasta tsitaadiga

Nii, tegu siis nimetatud NED draiviga, olen tõmmanud mingi R1211.exe nimelise firmware vidina mis väidetavalt peaks muutma DVD regioonivabaks. Kuid seda kävitades saan sellise teate: ERROR! Device isn't attatched on IDE cable.

KAs põhjuseks võib olla see, et seda proget soovuitatakse kasutada mitte WINDOWSI DOS-i aknas vaid päris DOS-s.. Samas vähemalt XP all startides F8 pressides ei tulnud mingit vastavat valikuite ette... lähim asi oli Commant prompt with safe mode vms.. kõik muu oli mingi mittevajalik mambo-jambo

Tahaks teha draivi regioonivabaks just firmwaret näppides, mitte mingi lisasofti (DVDRegionFree32) abil => põhjus selles et siis ei pea enam tulevikus vähemalt nimetatud draivi puhul vaeva nägema.

Please help. Thank juu.

viimati muutis Jägermeister 05.01.2004 22:57:11, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 22
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tartu15
HV vaatleja

sõnum 05.01.2004 20:05:58 vasta tsitaadiga

Muideks,kas sa tead,et kui sa oled juba 5 (viis) korda regiooni vahetanud.siis sa ei saagi seda enam kunagi regioonivabaks,vaid ta jääbki sul selle viimase regiooni peale.
AAMEN. icon_cry.gif
tagasi üles
rene p
HV veteran

sõnum 05.01.2004 20:13:50 vasta tsitaadiga

peaks saama ikka regioonivabaks ka peale 5 või misiganes korda. vähemalt niipalju kui mina tean, siis regioon lukustub jah peale 4-dat korda, aga firmwarega peaks saama ikka teda muuta. põhiline, et counter ei tohi olla 4-ja peal vms.
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
Jägermeister
Kreisi kasutaja

sõnum 05.01.2004 21:55:08 vasta tsitaadiga

no mul siuke vidin et teda pidi saama kokku 5 x muuta. enne tänast olin mänginud ainult kas regioonivabu või siis kohaliku videolevi regiooniga plaate. a tellisin ebayst yhe autovideo, mis on regioon 2 - UK. No ja muutsin ära.. mingi 4 muutmist peaks veel taga siis võimalik olema ja sellepärast ma mõtlesingi et teeks enne asja korda siis ei pea põdema et kas ja kuidas tulevikus seda saab teha.
tagasi üles
Raiku
HV Guru
Raiku

sõnum 05.01.2004 22:23:09 vasta tsitaadiga

Tee omale win98 bootketas ja siis boodi command prompti vms... http://www.24by7.ca/files/boot98se.exe
Jägermeister
Kreisi kasutaja

sõnum 05.01.2004 22:58:47 vasta tsitaadiga

Raiku kirjutas:
Tee omale win98 bootketas ja siis boodi command prompti vms... http://www.24by7.ca/files/boot98se.exe

thumbs_up.gif alguses ehmatas mind küll see, et Win98 SE bootdisk ei tunnista ju NFTS failisysteemiga ketast aga kui kopisin selle firmware faili boot kettale siis vist sai asi korda. vähemalt ei andnud ta enam mingit lolli errorit.
tänud.
tagasi üles
laiskvorst
HV vaatleja

sõnum 07.01.2004 10:42:21 vasta tsitaadiga

Loen ja loen ja aru ei saa???
Tundus kole tuttav mudel olevat... piilusin järgi: http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?download_id=126 sellel mudelil pole vaja mingit firmwaret uuendada!!! Paned proge käima ja valid kas lukus või lahti!!! Parim dvd mis ette sattund! Mul endal on sama mudel!
Mida sa sinna kirjutasid, jääb su oma teada... Aga lollusi on lihtne teha!
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
laiskvorst
HV vaatleja

sõnum 07.01.2004 10:48:35 vasta tsitaadiga

P.S. Vat siis, kui Toshiba 13000.- kroonisel läppari dok-il DVD firmwaret uuendasin, vot siis käsi värises! Vist sai paar beer_yum.gif ka enne võetud! icon_redface.gif julgustuseks!
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Jägermeister
Kreisi kasutaja

sõnum 07.01.2004 21:22:40 vasta tsitaadiga

laiskvorst kirjutas:
Tundus kole tuttav mudel olevat... piilusin järgi: http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?download_id=126 sellel mudelil pole vaja mingit firmwaret uuendada!!! Paned proge käima ja valid kas lukus või lahti!!! Parim dvd mis ette sattund! Mul endal on sama mudel!

Jah seda ma tegingi.. ma mõtlesin et see ongi nö mingi firmware asi...
tagasi üles
vril
HV veteran

sõnum 19.09.2004 00:38:37 ei funka vasta tsitaadiga

postitatud: 07.01.2004 10:42 postituse pealkiri:

krt, ei funka, kuigi mudel täpselt sama...nutt ja hala...minu mõistus enam ei võta...proovisin igasuguseid dvdidle pro'sid ja anydvd-d, kasu ikka ei sittagi. flashima krt ei julge vell hakata...noor ja loll alles..kas keegi oskaks aidata vms

tagasi üles
pealuu
HV veteran
pealuu

sõnum 19.09.2004 11:18:15 vasta tsitaadiga

nu ma olen 5800b'd vabastand... tõmbasin ära antud lingi pealt windows rpc1 utility, panin käima vajutasin disable nuppu ja oligi jonksus. hiljem saad ju kontrollida kas oli nupuvajutus edukas ( http://www.remoteselector.com/driveinfo.htm )
Kommentaarid: 209 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 168
tagasi üles
Prayer
HV veteran
Prayer

sõnum 19.09.2004 12:08:31 vasta tsitaadiga

vril kirjutas:
krt, ei funka, kuigi mudel täpselt sama...nutt ja hala...minu mõistus enam ei võta...proovisin igasuguseid dvdidle pro'sid ja anydvd-d, kasu ikka ei sittagi. flashima krt ei julge vell hakata...noor ja loll alles..kas keegi oskaks aidata vms

Tekkis kah huvi kuna endalgi sama lugeja, kunagi sai otsitud uut firmware aga nagu näha siis siiamaani polegi midagi uut ilma peal. Ainuke teadaolev firmware on originaal G9H3 - nii et flashimisest pole siin juttugi.

Proovisin siis järgi...
pealuu kirjutas:
... tõmbasin ära antud lingi pealt windows rpc1 utility, panin käima vajutasin disable nuppu ja oligi jonksus. hiljem saad ju kontrollida kas oli nupuvajutus edukas ( http://www.remoteselector.com/driveinfo.htm )

Nii DriveInfo kui ka Nero InfoTool andsid tulemuseks PPC1 lugeja - "ja oligi jonksus". Proovisin ka paari plaati, nii DVD filmi kui ka DVD-R ja töötab.
Kommentaarid: 228 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 199
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  NEC DV-5800B DVD ei saa kuidagi regioonivabaks! Firmware update ei aita
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.