Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
05.01.2004 15:31:34
NEC DV-5800B DVD ei saa kuidagi regioonivabaks! Firmware update ei aita |
|
|
Nii, tegu siis nimetatud NED draiviga, olen tõmmanud mingi R1211.exe nimelise firmware vidina mis väidetavalt peaks muutma DVD regioonivabaks. Kuid seda kävitades saan sellise teate: ERROR! Device isn't attatched on IDE cable.
KAs põhjuseks võib olla see, et seda proget soovuitatakse kasutada mitte WINDOWSI DOS-i aknas vaid päris DOS-s.. Samas vähemalt XP all startides F8 pressides ei tulnud mingit vastavat valikuite ette... lähim asi oli Commant prompt with safe mode vms.. kõik muu oli mingi mittevajalik mambo-jambo
Tahaks teha draivi regioonivabaks just firmwaret näppides, mitte mingi lisasofti (DVDRegionFree32) abil => põhjus selles et siis ei pea enam tulevikus vähemalt nimetatud draivi puhul vaeva nägema.
Please help. Thank juu.
viimati muutis Jägermeister 05.01.2004 22:57:11, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
tartu15
HV vaatleja
|
05.01.2004 20:05:58
|
|
|
Muideks,kas sa tead,et kui sa oled juba 5 (viis) korda regiooni vahetanud.siis sa ei saagi seda enam kunagi regioonivabaks,vaid ta jääbki sul selle viimase regiooni peale.
AAMEN.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rene p
HV veteran
|
05.01.2004 20:13:50
|
|
|
peaks saama ikka regioonivabaks ka peale 5 või misiganes korda. vähemalt niipalju kui mina tean, siis regioon lukustub jah peale 4-dat korda, aga firmwarega peaks saama ikka teda muuta. põhiline, et counter ei tohi olla 4-ja peal vms.
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
05.01.2004 21:55:08
|
|
|
no mul siuke vidin et teda pidi saama kokku 5 x muuta. enne tänast olin mänginud ainult kas regioonivabu või siis kohaliku videolevi regiooniga plaate. a tellisin ebayst yhe autovideo, mis on regioon 2 - UK. No ja muutsin ära.. mingi 4 muutmist peaks veel taga siis võimalik olema ja sellepärast ma mõtlesingi et teeks enne asja korda siis ei pea põdema et kas ja kuidas tulevikus seda saab teha.
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raiku
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
05.01.2004 22:58:47
|
|
|
alguses ehmatas mind küll see, et Win98 SE bootdisk ei tunnista ju NFTS failisysteemiga ketast aga kui kopisin selle firmware faili boot kettale siis vist sai asi korda. vähemalt ei andnud ta enam mingit lolli errorit.
tänud.
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
laiskvorst
HV vaatleja
|
07.01.2004 10:42:21
|
|
|
Loen ja loen ja aru ei saa???
Tundus kole tuttav mudel olevat... piilusin järgi: http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?download_id=126 sellel mudelil pole vaja mingit firmwaret uuendada!!! Paned proge käima ja valid kas lukus või lahti!!! Parim dvd mis ette sattund! Mul endal on sama mudel!
Mida sa sinna kirjutasid, jääb su oma teada... Aga lollusi on lihtne teha!
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
laiskvorst
HV vaatleja
|
07.01.2004 10:48:35
|
|
|
P.S. Vat siis, kui Toshiba 13000.- kroonisel läppari dok-il DVD firmwaret uuendasin, vot siis käsi värises! Vist sai paar ka enne võetud! julgustuseks!
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
07.01.2004 21:22:40
|
|
|
laiskvorst kirjutas: |
Tundus kole tuttav mudel olevat... piilusin järgi: http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?download_id=126 sellel mudelil pole vaja mingit firmwaret uuendada!!! Paned proge käima ja valid kas lukus või lahti!!! Parim dvd mis ette sattund! Mul endal on sama mudel!
Mida sa sinna kirjutasid, jääb su oma teada... Aga lollusi on lihtne teha! |
Jah seda ma tegingi.. ma mõtlesin et see ongi nö mingi firmware asi...
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
vril
HV veteran

|
19.09.2004 00:38:37
ei funka |
|
|
postitatud: 07.01.2004 10:42 postituse pealkiri:
Mida sa sinna kirjutasid, jääb su oma teada... Aga lollusi on lihtne teha!
krt, ei funka, kuigi mudel täpselt sama...nutt ja hala...minu mõistus enam ei võta...proovisin igasuguseid dvdidle pro'sid ja anydvd-d, kasu ikka ei sittagi. flashima krt ei julge vell hakata...noor ja loll alles..kas keegi oskaks aidata vms
_________________ ma mõtlen seda tõsiselt
tel. 56 51 809 |
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
pealuu
HV veteran

|
19.09.2004 11:18:15
|
|
|
nu ma olen 5800b'd vabastand... tõmbasin ära antud lingi pealt windows rpc1 utility, panin käima vajutasin disable nuppu ja oligi jonksus. hiljem saad ju kontrollida kas oli nupuvajutus edukas ( http://www.remoteselector.com/driveinfo.htm )
|
|
Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
168 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prayer
HV veteran

|
19.09.2004 12:08:31
|
|
|
vril kirjutas: |
krt, ei funka, kuigi mudel täpselt sama...nutt ja hala...minu mõistus enam ei võta...proovisin igasuguseid dvdidle pro'sid ja anydvd-d, kasu ikka ei sittagi. flashima krt ei julge vell hakata...noor ja loll alles..kas keegi oskaks aidata vms |
Tekkis kah huvi kuna endalgi sama lugeja, kunagi sai otsitud uut firmware aga nagu näha siis siiamaani polegi midagi uut ilma peal. Ainuke teadaolev firmware on originaal G9H3 - nii et flashimisest pole siin juttugi.
Proovisin siis järgi...
pealuu kirjutas: |
... tõmbasin ära antud lingi pealt windows rpc1 utility, panin käima vajutasin disable nuppu ja oligi jonksus. hiljem saad ju kontrollida kas oli nupuvajutus edukas ( http://www.remoteselector.com/driveinfo.htm ) |
Nii DriveInfo kui ka Nero InfoTool andsid tulemuseks PPC1 lugeja - "ja oligi jonksus". Proovisin ka paari plaati, nii DVD filmi kui ka DVD-R ja töötab.
|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
199 |
|
tagasi üles |
|