praegune kellaaeg 01.10.2026 22:55:25
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Gap
HV Guru

|
30.09.2026 22:36:56
|
|
|
| lauri23 kirjutas: |
| Videote järgi ei ole suurt visuaalset edasiminekut esmapilgul. Mõnes hämaramas kaadris isegi senist versiooni eelistaks, sama mainis ka HWunboxed. Baas mäng sai miski 3-4a tagasi lõpuks läbi tehtud aga mingi dlc peal jäi pooleli. On siis väärt see remaster versioon et vana save game välja otsida ja uus remasterp peale panna dlc-de mänguks. Otsast ei viitsi. |
see mäng on samasugune meistriteos nagu siis kui ta välja tuli 11 aastat tagasi,ainult et parem!
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
01.10.2026 10:40:38
|
|
|
Ise sai siis korralikult läbi teht kui juba DLC'd väljas olid. Aus olla siis minul pole see Wircher 3 kunagi märjaks ajand stiilis "ohh teh best game ewwa". Kaart suht suur aga otseselt huvitavaid kohti vähe ehk siis mingit meeletut iga nurgataguse nuuskimist ei soosi lootusega leida midagi lahedat vara. Kõik armor ja kraam mis saab selga panna on level restricted mis mingi diablos ju toimib aga sellises mängus mõjub naeruväärsena - nohh lähed sportlandi aga ei saa seda lahendat jopet selga panna, sest pole "levelit" - makes sense? Ja no loomulikult see nüanss, et kui Ubisoft on koguaeg saanud puid alla kuidas nende mängud on kõik täis topitud ajaraiskamist igasugu points of interests näol siis witcheris on kõik vait nagu kuldid rukkis, et terve map on täis "aardeid" kus aerutad paadiga ulgumerele, sukeldud vette võideldes kollide ja asjadega ja siis tood välja massivse aarde - 2 kuldraha Hea mäng küll aga mingi täielik mästerpiece küll mitte.
|
|
| Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rastaman
Kreisi kasutaja

|
01.10.2026 11:41:17
|
|
|
| gameplay ei olegi midagi erilist, stoori on see mis heaks teeb
|
|
| tagasi üles |
|
 |
labidas
HV veteran

|
01.10.2026 13:02:03
|
|
|
Auron, see level locked lähenemine ei toimi üheski mängus. RPG'de level progression on igas mängus debiilne, sest gameplay on sisuliselt sama, kas oled level 1 või 100, lihtsalt numbrid on suuremad, visuaalid ägedamad.
Mis vbl toimiks oleks siuke lähenemine, et leiad selle super-lux high-level eseme, aga ei saa teda täies ulatuses kasutada. Vaja õppida kasutama. Skille veidi arendada.
See on alati naeruväärne, kui lõpetad mingi ulme leveli ja siis saad nö järgmisesse alasse, kus kõik kollid on sinust peajagu tugevamad jälle. Olen ma siis legendary hero või ikkagi mingi hale rott. Mängud. Ja see ongi üks suur ajaraiskamine tegelikult
Witcher 3 mulle meeldis, sest story + maailm + muusika haaras kinni. Need aarded on kah huvitavad, sest maailm on ilusalt valmis nikerdatud, vahel on vaja ajurakke ka kasutada, et kirst üles leida ning loomulikult... igas kirstus ei peagi midagi erilist olema ja keegi ei käse sul kõike üles otsida.
Ubisofti mängud on parajalt igavamad ikka ning ühe 1-2 mängu asemel teeb Ubi ju masstootmist - AC ja FC näol. Mõlemad franchiseid oma näo ammu kaotanud minu jaoks. 0 huvi.
Witcher 3'e ma uuesti mängima ei hakka. Aega juba nii palju möödas, et see Remastered Edition näeb täpselt selline välja nagu ma Witcher 3 mäletan. Las jäävad nostalgiprillid ette.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mõmmik123
HV kasutaja
|
01.10.2026 15:27:55
|
|
|
| Auron kirjutas: |
Ise sai siis korralikult läbi teht kui juba DLC'd väljas olid. Aus olla siis minul pole see Wircher 3 kunagi märjaks ajand stiilis "ohh teh best game ewwa". Kaart suht suur aga otseselt huvitavaid kohti vähe ehk siis mingit meeletut iga nurgataguse nuuskimist ei soosi lootusega leida midagi lahedat vara. Kõik armor ja kraam mis saab selga panna on level restricted mis mingi diablos ju toimib aga sellises mängus mõjub naeruväärsena - nohh lähed sportlandi aga ei saa seda lahendat jopet selga panna, sest pole "levelit" - makes sense? Ja no loomulikult see nüanss, et kui Ubisoft on koguaeg saanud puid alla kuidas nende mängud on kõik täis topitud ajaraiskamist igasugu points of interests näol siis witcheris on kõik vait nagu kuldid rukkis, et terve map on täis "aardeid" kus aerutad paadiga ulgumerele, sukeldud vette võideldes kollide ja asjadega ja siis tood välja massivse aarde - 2 kuldraha Hea mäng küll aga mingi täielik mästerpiece küll mitte. |
Ma mängisin kül Witcheri läbi esimesel korral nii koos DLCdega kus ei jäänud ühtegi nurgatagust avastamata, mäng on nii hästi tehtud ,et võid igase põõsase ära eksida, see armori taga ajamine on ju just point ,et neid koopaid,campe, monstereid taga ajada... mida kõrgem level seda paremat armorit taga ajad ja kuna mapp ja mängu lugu on nii põnev siis kaovadki kümmned tunnid mapi avastamisel kõrval questidele ja pea loole... selles mängus on kõrval questid ka paremad kui enamus mängus põhilugu... Kahju ,et selliseid RPGsi mis ligilähedale konkureerida suudaks polegi, loodetavasti Witcher 4 alt ei vea ja tuleb ka hea.
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
01.10.2026 20:29:23
|
|
|
kas witcher2 ja witcher3 on siis tõesti TÄIESTI erinevad mängud??? ma ütlen ausalt, et 3 kohta nagu väga hästi ei mäleta enam, et mis seal oli ja kuidas...aga 2 osa kohta mäletan täiesti 100% kindlalt et seal polnud küll mitte mingit lockimist. kõik mis leidsid, seda sai kasutada ja mis kõige parem selle mängu juures, oli see et võitlema minna võisid ka kus iganes, kui iganes "tugeva leveli" kolli või vaenlasega. Lihtsalt said julmalt kotti kui polnud piisavalt head varustust, aga ise tegid need otsuses ja ise tegelesid tagajärgedega. see kõik tegigi selle mängu minu jaoks nii heaks ja mängitavaks. kas 3ndas osas on see tõesti ära muudetud ja mindud tavapärase piece of shit lapsiku lahenduse juurde, kus mingid varustust ei saa kasutada artificial lockide pärast jne?
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
| Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
01.10.2026 21:29:04
|
|
|
| Wiltz, equl on level restriction umbes nagu diablos kus üldjuhul leiad enda leveliga kraami aga ka vahest siukest millel req mõni level kõrgem. Hiljem kõige ägedamad asjad saad craftida aga nende statsid olenevad su levelist. Lihtsalt öeldes parima statsidega asja saab siis kui oled max level. Sesmõttes meeldib ka mulle rpg'des see vahe, et kui mängid esimende kord blind siis ei tea ägedate asjade kohti, ei ole sinapeal mängumehhaanikaga jne. Kui aga oled läbi teind ja osav siis järgmine kord mängides tead kust mingi ägedam gear ära tuua, suudad maha lüüa tugevaid kolle kuna oled osav jne. Pmst mängid sama mängu aga hoopis teistmoodi. Ehk replayability väärtus. Siin seda pole. See ka osaliselt põhjus miks remaster ei isuta niiväga.välja näeb ilusam aga piltlikult olen sunnitud mängima samamoodi.
|
|
| Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
01.10.2026 22:16:12
|
|
|
Wiltz, see muudeti kolmandas osas ära.
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Shimano XT kiirkinnitused (uued) - 2tk/15€
M: Cannondale Tract MIPS kiiver (uus; Polar White; Large) - 40€ |
|
| Kommentaarid: 368 loe/lisa |
   |
2 :: |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|