Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Üldine arutelu ja krüptorahadega seotud uudised märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 106, 107, 108
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 10.09.2026 10:22:14 vasta tsitaadiga

raul141 kirjutas:
https://arileht.delfi.ee/artikkel/120608877/uks-suurimaid-kruptoplatvorme-sulgeb-uksed-klientide-vara-on-lukus-kannatanute-seas-on-ka-eestlasi

Tuleb targalt toimetada.
Näiteks piltlikult kui on stoploss -2% saab kasutada 50X võimendust. Näide, tahad kaubelda 1000€-ga aga tegeliku raha keskkonnas on ainult vaja 20€. Läheb stoplossi, kannad riistvaralisest rahakotist uue 20€ keskkonda järgmiseks treidiks. Võidu puhul ülejääk rahakotti.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
raul141
HV veteran
raul141

sõnum 10.09.2026 12:15:47 vasta tsitaadiga

DVDRW, jah , toimeta targalt. Ma olen lihtsalt rumal, ma ei jaga seda teemat, minu loogika on mujal. Panin lihtsalt hoiatuseks, et reaalselt inimesed kannatavad. Võimalus, et inimesed kannatavad, ongi vastus, millega tegu. Mingi jutt tarkusest ajab muigele. Kui inimene, kes võidab loteriiga, on ka tark? Kui sa selle 20 eurot kaotad ja tood oma tarkuseks teenitud tulu, kas see on absoluutne tõde? Meie arusaamad loogikast on kardinaalselt vastupidised.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Üldine arutelu ja krüptorahadega seotud uudised mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 106, 107, 108
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.