praegune kellaaeg 10.09.2026 13:14:58
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
DVDRW
HV Guru

|
10.09.2026 10:22:14
|
|
|
Tuleb targalt toimetada.
Näiteks piltlikult kui on stoploss -2% saab kasutada 50X võimendust. Näide, tahad kaubelda 1000€-ga aga tegeliku raha keskkonnas on ainult vaja 20€. Läheb stoplossi, kannad riistvaralisest rahakotist uue 20€ keskkonda järgmiseks treidiks. Võidu puhul ülejääk rahakotti.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
raul141
HV veteran

|
10.09.2026 12:15:47
|
|
|
DVDRW, jah , toimeta targalt. Ma olen lihtsalt rumal, ma ei jaga seda teemat, minu loogika on mujal. Panin lihtsalt hoiatuseks, et reaalselt inimesed kannatavad. Võimalus, et inimesed kannatavad, ongi vastus, millega tegu. Mingi jutt tarkusest ajab muigele. Kui inimene, kes võidab loteriiga, on ka tark? Kui sa selle 20 eurot kaotad ja tood oma tarkuseks teenitud tulu, kas see on absoluutne tõde? Meie arusaamad loogikast on kardinaalselt vastupidised.
_________________ dell somm ding mi poi |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|