Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Konsoolid vs PC märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 135, 136, 137
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millega mängid?
Ainult konsooliga
12%
 12%  [ 51 ]
Rohkem konsooli kui PC-ga
8%
 8%  [ 35 ]
50/50
5%
 5%  [ 25 ]
Rohkem PC kui konsooliga
15%
 15%  [ 66 ]
Ainult PC-ga
57%
 57%  [ 241 ]
hääli kokku : 418

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 27.08.2026 21:14:24 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Rollback faili korral pole nüüd teab mis pendeldamine. Eriti kui see võtab nii vähe aega.

Rollback on ainult ühes suunas, tagasi. Kui teine mäng vajab jälle uusimat draiverit, siis on see pendeldamine. Kas seda on raske tunnistada.
Aeron kirjutas:
Ei ole nõus sellega. Tõin ka selgelt esile, et key mängud, mis platvormi defineerisid, system sellerid, olid valdavalt 30 fps. 60 fps mängud olid kindlasti visuaalselt halvemad. Aga olen avatud sinu mängude sortimendi analüüsile selles osas. Jah, Fifad jms igaaastased igal platvormil olevad asjad olid 60. Ning saab küll mõlemat korraga, lihtsalt PC peal. Või vähemalt saad valida, millal on perf oluline ja millal ei ole. Õnneks viimase osas on uusim gen teinud olulisi edusamme, aga kõik vanemad mängud on üks või teine ja see on see millest hetkel ju peamiselt jutt on.

Liigutad taas väravaposte, algselt polnud mingit juttu "platvormi defineerimisest" või "system selleritest". See ei puutu absoluutselt asjasse kui küsimus on selles, milleks platvorm võimeline oli. Generatsionidega resolutsioonid aina tõusevad ja tuleb uusi graafika tehnoloogiaid, mis tahavad tohutult ressurssi, see "fps probleem" jääb alati olema, et tuleb teha valik.
Aeron kirjutas:
Sul on peas kõik intervjuude site'id ja source'i mida sa kunagi lugenud oled?
Also, "lol" asemel võiksid öelda hoopis "oh shit", sest ND üsna selgelt kirjeldab seda, mida olen üritanud oma sõnadega edasi anda selles gamespoti artiklis.

Lihtsalt näitab, et sul puuduvad oma teadmised ja kogemused. AI usaldamise tõttu ilmselt nii tihti eksidki.
Aeron kirjutas:
Sa oled see vend kes jääb oma näitesse kinni ja ignoreerib seda, et nt PS3 emulaatori compatibility listis on 2754 mängu - https://rpcs3.net/compatibility?s=1.
Also, see, kui sul 10st mängust 2 puhul on vaja natuke twiikida on üsna väike hind altenratiivide kõrval minu arvates.

Listis olevad mängud ei garanteeri probleemideta toimimist, korduvalt läbi käidud. Need, kes proovinud, teavad, et see list on pehmelt öeldes optimistlik. Täpselt nagu see DoesItPlay offline/update nimekiri.
Aeron kirjutas:
Pane siis kenam või milles see kühvel on? Moodsad kaablid on pikad ja kiired. Saad kenasti selle tuckida away kuhugi. Umbes konsooli suurune on ja 2 kaabliga saad kõik asjad külge. Pange google-isse clean egpu setup ja saad inspiratsiooni.

Ehk ei paneks üldse mingeid tobedat atribuutikat lauale läppari külge. "Sama geniaalne" kui mingi keypad elutoas tugitooli käetoe küljes või mis iganes lahendust sa kunagi aksepteeritavaks pidasid või välja pakkusid icon_lol.gif
Aeron kirjutas:
Kõik gaming laptopid on lärmakad. Comes with the territory. Legion vähemalt sealjuures viisaka jahutusega ning lärmi tämber ei ole ebameedliv.

Ehk siis proves my point - PC omanikud on sellega harjunud. Selles "tämbris" küll midagi meeldivat polnud icon_lol.gif
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 27.08.2026 23:20:05 vasta tsitaadiga

SKG, vb on asi minu kogemuses, aga ma vist ei ole pidanud oma senise elu jooksul üle paari korra driverit rollbackima. Ja kui ma juba rollbackin, siis ma ei update'i natuke aega lihtsalt ja siis ta autoupdate'iga paneb jälle peale kunagi.
Nii, et ma tõesti ei tea, kes need inimesed on kes driverite vahel pendeldavad. See on mulle täiesti arusaamatu pseudoprobleem.

Milliseid väravaposte ma liigutan? Minu algne stance oli ,et konsoole defineerivad title'id on 30 fps. Kõik mängud mis näiteks tõin olid just need mängud mida inimesed mägnivad, just selle konsooli pärast. TLOU, Spiderman, Infamous, Bloodborn etc.
Jah, sinu igal pool töötavad igaaastased Fifad ja CODid on 60 fps, aga need ei näita platvormi potentsiaali. Minu vaates sa endiselt ei saa aru minu väitest ja räägid mingit muud täiesti mitte-seotud juttu. Minu kühvel on valikus, mis annab inimestele viletsama kogemuse, mida ajab konkurents aga piirab raud. Aga vahet pole, kui ei saa aru siis ei saa. Ma olen seda nii miteme nurga alt selgitanud, intervjuudele viidanud ning ma tõesti rohkem ei taha. Kuskil on piir. Lets agree to disagree.

Mis eksimisse puutub, siis eksin pigem vähem kui enamik siin, eriti silmas pidades, kui palju ma sõna võtan. Ja kui blunderdan ilmselgelt või teen kellelgi liiga, siis vabandan selle pärast.
Minu teadmised gamingust olid piisavad 10+ aastat tagasi juba, et olla konsultant Telia Rootsiga koostöös eestis pilvemängu platvormi POC'i tegemisel, läbirääkimistel Gaikaiga jms. Ma arvan, et saan hakkama ilma SKG vimplita.

Mis mängudesse puutub, mis on stated as working inimeste poolt testitavas andmebaasis, siis kas sinu ootus on ,et usaldan ühe ülbiku arvamust selle asemel? Sorry, not gonna happen.
Aga me mõtlemegi erinevalt, minu jaoks on tähtis, et trend peaks paika, sinu jaoks laguneb kõik koost, kui üks asi on viltu. Mina olen oma usus arvestanud väikeste tagasilöökidega siin seal. Sinu jaoks paistab, et on olemas on/off switch ainult. Eks sa ela enda tõega ja ma elan enda omaga.

Mis elutuppa puutb, siis äkki ei laoks riiuleid täis mingit iidamast aadamast plaadivirnu ja ei mässaks vanaraua ja kaablite/pultide hunnikuga elutoas? Tõesti geniaalne 4-5 seadme, nende pultide ja sadade plaatidega toimetada 1 seadme asemel. thumbs_up.gif Ma võtan selle tugi tooli any time of the day ty.
...aga tore, et sa võtad seisukoha, et teiste eelistused on sinu omast alamad. Suuresti võtab kokku sinuga suhtelmise kogemuse. Condecending prick, kes kunagi ei vabanda, pea-aegu kunagi ise effortit sisse ei pane, aga teiste oma kritiseerib igal võimalusel.
Nitpickib iga väiksemagi asja kallal ja hõõrub oma tillukesi võite kõigile näkku nonstop. Charming.
Oma olemuse särav demonstreerimine on ainuke point mida sa siin prove-inud oled edukalt time and time again. Congrats.

E:
Leidsin killukese ajalugu 2013 aastast oma Onedrive'ist.
Seda vist Eestis keegi ei näinudki peale meie väikese tiimi, kes Playcastiga POCi tegi.
Arrise digiboksile arendasime softi, et Sõle DC-st blade serveritest streamida mänge inimestele kodudesse.
Toona oli see suure saladuse katte all.
See oli meile pakutud GaaS keskkonna menüüd demo. Telia pidi saama mingi taolise whitelable versiooni.

Link

Paraku nii ei läinud, poc ei olnud edukas, sest me ei saanud latentsi sinna kuhu oleksime tahtnud ning see kogemus oli
just short. Proovisime Gaikaiga ka, sest nende Quicksilverscreen streaming site oli väga muljetavaldav tolle aja kohta.
Nii muljetavaldav, et Sony ostis nad ära ja sellest sai PSNow ja seega ka nendega me kuhugi ei jõudnud. Aga oli vahva vähemalt!

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Konsoolid vs PC mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 135, 136, 137
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.