praegune kellaaeg 02.08.2026 02:25:13
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Zujumeshi
HV vaatleja
|
02.08.2026 01:08:21
RTX 3080 Gigabyte Gaming OC parandus |
|
|
Vajan inimest Tartus, kes saaks järgmise 5-7 päeva jooksul parandada RTX 3080 jahutust. Oleksin väga tänulik kui tänase-kolmapäeva vahel leiaks parandaja.
Nimelt vaja teha korda teha jahutuse juhtme ühendus. Vahetasin termopastat ja kolme pinnine ühendus läks katki.
Tuttav proovis tinutada, tundus, et sai ühenduse sisse, aga kaart ei näita RGB ja tiivikud samuti ei tööta selle pärast.
Manustan pildid.
Pildid:
https://ibb.co/xK0k9ndL
https://ibb.co/tMh7zHXX
Kolm aastat tagasi lasin ühel kasutajal siin ka seda parandada ning ka OC/Silent mode switchi. Täpsemalt ei tea, mis tehti, aga nüüd switch käib füüsiliselt edasi-tagasi, aga BIOS on forced silent peal sellest ajast saadik.
Kaart ise töötab, bootib, pilti näitab. Ta tegelt jahutab ka okeilt. Kui tiivikud pöörlesid, Unigine Heaven Benchmark andis max 77 kraadi uue termopastaga, kui tiivikud enam ei pöörelnud, andis max 86.
Aga mul millegi pärast selline PSU (2020-21 aasta oma vist, RMx Series RM850x), mis lülitab välja arvuti suvaliselt. Ja seetõttu ma olen termopastat protsessoril ja graafikakaardil korraga vahetanud, siis ta aasta nagu lõpetab ära suvalised väljalülitamised.
(Ja tihti lugu on shutdown siis kui arvuti kas on desktopil või Chrome'is, protsessor idle temp 40-55, loadi all 77, graafika kaart idle temp 50-53, loadi all 70-80, graafikakaardi tempid enne pasta vahetust)
Palun anda märku ja teha hinnapakkumine tööle. Olen varasemalt lasknud teha siit pärit inimestel.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|