Samsung 990 Pro tuleb juba tehase poolt halva kiipide vs radika kontaktiga. Suht häbiväärne, arvestades toote hinda ja seda, et peetakse üheks parimaks.
Paras tüütus on küll see eripära. Kui mõtlesid, et originaal heatsink versioonid M.2 SSD'dest ei ole kõige paremini kokku pandud, siis see on ka tõsi. On ka koht leitud kus termopatjadega koonerdada.
Kuradi jama, mul on läpakas 2 x 990 pro. 1 TB radikaga isend läks testimisel 62c peale, arvuti plekkradikaga 2 TB ssd näitas 72c, mis on häirivalt palju. Selle õhukese pleki küljes oleva termopadja asendamine ilmselt midagi märkimisväärselt paremaks ei tee, nii et las esialgu olla.
- Samsungid on tuntud suurte temperatuuride poolest, samaga on tuntud gen5 kettad.
- Samsungid hakkavad throttlema kuskil 100C juures, see tähendab, et tootja arvates on sinnamaani okei, ja et ketas ise korraldab, et liiga kuumaks ei läheks.
- Koormustestid on mõttetud, sest neil pole mingit seost sellega, kuidas sa arvutit igapäevaselt kasutad. Selle asemel vaata temperatuure kasutuse ajal. _________________ Mida Ott ei õpi, seda Egon ei tea.
72c ei andnud mulle ikka rahu ja panin pleki külge uued termopadjad. Mingeid vingeid patju mul ei ole, on vaid Alist ostetud hallid padjad (0,75 ja 1 mm). Igatahes nendega õnnestus temperatuur saada 58c peale.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.