Janis, Robotniidukid ja muud sarnased "targad" kodumasinad on suur julgeolekurisk. Paljudel seadmetel on kaamera ehk seega ohustavad privaatsust. Olen kuulnud, et robottolmuimejate abil teevad vargad kindlaks kuhu tasub vargile minna. Lisaks kogutakse kaamera ja mikrofoni abil teavet AI treenimiseks.
Mina välistan enda majapidamises igasugused "targad" masinad niikaua kui võimalik. Kontroll peab jääma inimese kätte. Mul ei ole raske oma akuniidukit ise lükata (Mul väike krunt) lisaks ei ole mu muruplats piisavalt ideaalne, ikka leidub killustikku, kive ja kondijäänuseid, sest mul on koer, kes õues oma konti järab. Kallihinnalise robotniiduki rikuvad sellised tingimused ära, nii et mul hea meel, et ma seda osta ei jaksa.
Majas mul ka õhksoojuspump, millel on Wifi võimekus aga ka selle Wifiga juhtimist pole kasutusele võtnud. Mida vähem nutikust, seda parem on.
mina634, Esialgu Windows lokaalseks ja kommunikatsioon tagasi fiksvõrgu peale. Põhimõtteliselt kui praegu tehisintellekti kontrollimatule arengule pidurit peale ei panda, on varsti hilja isegi "kaablit seinast välja tõmmata". Aitab ainult kiviaega tagasiminek. Sisuliselt praegune tsivilisatsioon sureb ise välja, aga tulevane peab siis suure tõenäosusega nullist alustama. Ja ma saan ka aru, miks tehisintellekti arengule pidureid peale ei tõmmata- Need kes arendavad, tahavad juba tuleviku arvelt praegu rikastuda. Kui nende aeg Maa peal läbi saab, siis enam nende jaoks vahet pole, kuidas tulevased põlvkonnad hakkama saavad ja mis inimkonnast saab- Avalikult seda ei tunnistata, aga kumab läbi mõtteviis: "Pärast mind tulgu või veeuputus".
Ma ka suurepäraselt aru, miks inimkond Universumi mõistes nii noor on- Ei jõuagi areneda ega pikalt püsima jääda sest koguaeg korratakse eelnevate tsivilisatsioonide vigu.
kui trükipress välja ilmus, siis tekkisid korralikud jamad varsti - üks üllitas raamatu välja, mille tagajärjel oli nõiaprotsessid.. samas loodi ka katekismus ja selline võimalus oli rahval saada piibel.
elekter tuli ka suure kisaga välja - maailma lõpp ja suur häda, raadio - õudne - nüüd saavad naabrid kõike teada.. issand - androidrobotid - homme lüüakse meid maha.. appi taylor swift röövib lapsed paljaks!! miljardid lähevad tema taskusse! keelame alaealistel kõik ära [kuigi see on suht mõistlik tegu, kuid nutikad lähevad sellest piirangust mööda - sest on infosajand]
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.