Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Omniva / Eesti Post ja ELS arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 146, 147, 148
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 23.07.2026 12:30:58 vasta tsitaadiga

BA79 kirjutas:
Tomorrow, Karta on, et kojukandega lähevad asjad veel hullemaks, seda seetõttu, et varsti pole kedagi, kes postkasti paneb (koondamised ja kärpimised ning postivõrgu hõrendamine). Mulle perioodikat koju ei käi, aga lihtkirjaga saadetavate asjadega võib minna hullemaks. Hetkel on minu jaoks ainsad olulised asjad uuendatav pangakaart ja mobiilioperaatori SIM kaart mis lihtkirjaga liiguvad. Juba praegu enam postiljonid reklaami iganädalaselt posti ei pane (2x kuus panevad). Kuna reklaami trükimaterjal läheb kallimaks koos kõige muuga nagu kasvavad logistikakulud, siis võib juhtuda, et kaupluseketid lõpetavad paberkandjal reklaamtrükiste avaldamise ära. Postiljonide töömaht väheneb veelgi. Aga mis pangakaartidesse puutub siis võib vabalt juhtuda, et pangad hakkavad hoopis pakiautomaate kasutama, saadavad kliendile teate, et uus aktiveerimata kaart on pakiautomaadis ja mine järgi (iroonia siin on see, et lihtsameelsed teatavasti olevat pangakaarte koos koodidega pakiautomaati pannud sullerite jaoks). Panga poolse toiminguna on siiski turvalisem, kuna PIN koode pikendamise korral kaasa ei panda ja ei uuendata. Kaart on aktiveerimata niikaua kuni klient selle netipangas aktiveerib nii et ma ei näe põhjust miks see nii ei peaks minema. Negatiivse külje pealt võib pakiautomaatide täituvus tekitada probleeme, kui korraga tuhandetele pangakaardid saata pakiautomaati, siis on kapid pidevalt broneeritud ja need kliendid kes vajavad XS kappi mingi pisitellimuse täitmiseks või pisisaadetise saatmiseks, ei saa seda teha, sest kapid on täis kuna töölkäiv inimene ei saa töölt igal ajal ära tulla selleks et oma pangakaart kapist välja võtta ja kapp vabastada.

eSIM ja pangakaart mobiilis-kellas. Milles probleem?

Kommentaarid: 752 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 565
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 23.07.2026 12:43:47 vasta tsitaadiga

beastbeats kirjutas:
Tomorrow, hallo see on ju Omniva thumbs_down.gif

Jep. Rääkisin täna postkontoris klienditeenidajaga. Selgus, et isegi Tallinnas käivad juba kord nädalas ainult. Siis pole ime, et pakiteade tuleb viis päev hiljem kasti.
Kinnitas ka seda, et paljud pakid saadetakse kahjuks tagasi, kuna teade ei jõua õigeaegselt pärale ja hoiuaeg saab täis.

Küsis ka kontaktinfo kohta. Selgitasin, et mul on iseteendinduses kõik andmed olemas, aga selle peale ei osanud midagi öelda miks nad sealt seda kontaktinfot kätte ei saanud.

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
BA79
Kreisi kasutaja

sõnum 23.07.2026 18:17:53 vasta tsitaadiga

Betamax, On olukordi kui mobiilside ei tööta aga vaja nt sularaha välja võtta sest ka kaardimakseterminalid ei tööta katkenud side pärast. Füüsilise kaardiga raha välja. Pangakaart mobiilis ei hakka enne tööle kui sa oled füüsilise kaardi CVV (CVV pole netipangas nähtav, ainult füüsilisel kaardil) netipangas sisse toksinud ja kaardi kasutamise lepingu PIN2'ga allkirjastanud- aga kui kaart postiga kohale ei jõua, mis ma siis teen, kuidas ma kaarti aktiveerin kui ma ei tea uue pikendatud kaardi turvakoodi? eSIM ei asenda Mobiil-ID sest vaja dokumente elektrooniliselt allkirjastada, mida eSIM'ga teha ei saa.

icon_rolleyes.gif Täitsa lõpp, nagu tellitult läheb kokku minu "nägemusega" tulevikust. Ma ei tea miks, aga minuga on sageli nii juhtunud, et see, mida mina näen tulevikuperspektiivis , mingi aja pärast realiseerub. Selgeltnägijaks ennast ei pea aga teatud määral suudan "läbi näha".
https://www.err.ee/1610084374/kirjade-saatmine-laheb-kallimaks-kohalejoudmine-aeglasemaks
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Omniva / Eesti Post ja ELS arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 146, 147, 148
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.