praegune kellaaeg 17.07.2026 00:21:50
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas AI-ga suheldes tuleks olla viisakas? |
| JAH, muidu muutume ise matsideks |
|
45% |
[ 59 ] |
| Põhimõtteliselt JAH, kuid kõrvalseisjale võib see tunduda veider |
|
20% |
[ 27 ] |
| EI, suundan pärisinimese ja arvuti vahel alati vahet teha |
|
24% |
[ 32 ] |
| EI, viisakus ongi iganenud asi ja parem on kui kaob. |
|
8% |
[ 11 ] |
|
| hääli kokku : 129 |
|
| autor |
|
mina634
Kreisi kasutaja

|
16.07.2026 18:33:24
|
|
|
Väga lahe, natuke AI-st eemale:
Spoiler 
|
|
| tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
16.07.2026 19:35:17
|
|
|
2001: Kosmoseodüsseia on päris hea film. Aga minu mäletamisel lõpeb film hoopis sedasi, et peategelane lülitab AI välja. Kuigi jah, tänane idee on paljuski sealt pärit. Kas tegu oli ennustuse või hoopis ideega, mis realiseerus?
Sada aastat varem ilmus teadusliku fantastika isal Jules Verne'l tuntud raamat allveelaevast - mida tol ajal veel olemas ei olnud. Allveelaevad on ammugi ja kõik töötab elektriga - nagu ka Verne seal ennustas, kuid ookeanipõhjas elavat kapten Nemot, kes kõik Briti laevad põhja laseks, ei ole mitte kunagi välja ilmunud. Muuseas, algselt kirjutas Verne Nemo hoopis poolakaks, kes vihkas Vene impeeriumit, kuid olupoliitilistel põhjustel palus kirjastaja Hetzel tal seda muuta.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
| tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
16.07.2026 21:59:14
|
|
|
Ma olen Kapten Nemost kahte versiooni näinud - üks on vene film, teine välismaine film.
Nüüd lõin uue muusika - Nemo's Return.
Spoiler 
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|