praegune kellaaeg 10.07.2026 15:29:09
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
RCC
HV Guru

|
10.07.2026 10:44:29
|
|
|
| indrpo kirjutas: |
Viimsis oli optika juba siis kui ma olin tatikas ja ühe miljoka mullivannis siruli olin. Aasta ehk 2003
Eks seal on kohti kuhu rahakott pole veel küündinud ja tuleb ise optikat pikendada. |
ise ikka, enda kinnistul KUNI kinnistu piirini, või sa arvasid, et soovija peaks nagu tervele vallale seda vedama? telia on päris mitu sellist ullikest leidnud, kellele siis 10-20x hinnavahega see asi "maha müüdi" inimestest päris kahju. kodutee/sissesõidutee ehitad ise , aga sind ei kohustata /ei pakuta võimalust , et ehita ka riigimaanteed valmis, miks see nett alati teistsugune peab olema?
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
| Kommentaarid: 185 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
9 :: |
1 :: |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
10.07.2026 13:20:24
|
|
|
Kunagi pole midagi Telialt tellima pidanud, eriti vahendusteenust projekteerimiseks ja Connectole vms ehitada andmiseks.
Täna on ka neid kliente, kuule, mul optika majja toodud, tule pane purk otsa. Pole minu asi kust ta tellis või kes tegi ja kellele maksis.
Riigimaanteest rääkides, siis riik ju tegeleb jooksvalt laiendamistega, Elasa, Enefit jms.
"Erateel -maal" sõita või parkida tahad, siis maksad.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
0 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
10.07.2026 14:17:29
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
Need võivad üürida kel käib üle jõu netipoodi minna, uus box pakiautomaati tellida ja pärast box seina panna ning wifisse/google kontoga sisse logida.
Ilmselt on neid omajagu muidu Telia rendiäriga ei tegeleks. |
Ja kui sa oled gmail kontoga reganud, siis on seaded automaatselt olemas. Ei erine mobla loogikast, et vana läheb katki, logid gmaili sisse ja kõik olemas.
Telia on 2 korda üritanud nende enda kontot "kaotada", aga seda õnneks sai eiratud ehk toimis loogika, et ära paanitse. Soovitus oli jah mingite QR asjadega mässata...ehk tehniku külastus mõne "mehe" meelest.
go3 seni ideaalselt hoidnud ehk pole välja loopinud.
Elisa pakkus elamuse 2-3 korda 2 kuu jooksul, see oli ikka kehv teenus. Isegi Apollo toimis paremini...
|
|
| Kommentaarid: 235 loe/lisa |
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|