Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Konsoolid vs PC märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 129, 130, 131
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millega mängid?
Ainult konsooliga
12%
 12%  [ 51 ]
Rohkem konsooli kui PC-ga
8%
 8%  [ 35 ]
50/50
5%
 5%  [ 25 ]
Rohkem PC kui konsooliga
15%
 15%  [ 66 ]
Ainult PC-ga
57%
 57%  [ 241 ]
hääli kokku : 418

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 02.07.2026 14:28:18 vasta tsitaadiga

CnZ kirjutas:
Väike video ka sellest

Link

...Louis on fab ja tal on enamasti õigus ning päris head pointid.
Suur osa selles probleemist oleks aga olemata, kui müügi hetkel kasutajale lubataks õiget asja.
Ehk siis realistlikult, see asi on sinu oma, kuni meie litsens meil võimaldab seda pakkuda ning peale seda võiks olla mingi periood, kus sa võid enda tarbeks omale asja alla laadida, aga nemad seda enam hostida ei saa vms.

'They refuse to offer a meaningful alternative': Game preservation leader agrees that piracy is the only preservation option for a discless future | PC Gamer https://share.google/MmSTJ4vYWUtTd7naD

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 02.07.2026 14:39:39 vasta tsitaadiga

BA79 kirjutas:
https://kultuur.postimees.ee/8501335/sony-kustutab-kasutajate-kontodelt-sadu-ostetud-filme Niipalju siis online digitaalsete koopiate omamisest. Tuleb välja, et mitte milleski ei saa kindel olla (Analoogselt saavad ka mängutootjad mänge lihtsalt kustutada).
Mul veab, et ma mängur ei ole.

Siis sa oled vales grupis...
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
BA79
Kreisi kasutaja

sõnum 02.07.2026 15:50:45 vasta tsitaadiga

sukelduja, Arvamust võib ikka avaldada. Kasvõi selles mõttes, et jälle üks põhjus juures, miks mitte osta konsooli. Varsti on neti-nutiseadmed kõik nii ära lukustatud, et jääbki üle vaid õue värske õhu kätte aega veetma minna nagu 80-ndatel (tõsi tol ajal juba liikusid ka 8bit kassettidel 2D videomängud), aga üldiselt sellist arvuti ja võrgusõltuvust nagu tänapäeval on, sel ajal ei olnud.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 02.07.2026 17:36:57 vasta tsitaadiga

BA79, ei olnud, sest ei olnud ligipääsu.
Minu mälu järgi 60% kogu populatsioonist kasutab mingit arvuti laadset toodet, 80% nendest mängib midagi.
Mehed naised umbes 50/50. Mängimine on liigiomane tegevus; looduses üks peamisi õppemehhanisme.

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
lightbluefox
HV Guru

sõnum 02.07.2026 18:18:48 vasta tsitaadiga

Päeva lõpuks ei ole kasu olla <old man yelling at clouds image> vanas kinni, vaid lainetel loksuda, mänguplatvorme on palju rohkem kui vanasti ja mänge pole ka vähemaks jäänud, jah, ei ole lihtsalt enam võimalik tekitada suuri füüsiliste mängude kollektsioone kus kõik mängud on oma originaalkarpides jne, aga palju neid kogujaid tegelikult üldse on/oli? Kui paljud regulaarselt tahavad aastaid, kümneid, vanu mänge uuesti ja uuesti mängida ja seda digitaalsed võimalused kuidagi ei paku? Natuke nagu sarnane, kellel ei sobi liisinguauto, sest see pole SINU NIMEL, aga eesmärk peaks olema ju pigem fun täna, mitte, et kas sa kindlasti omad kõiki õigusi ja võimalusi seda 30 aastat hiljem ka veel mängida...
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
HPN
HV veteran
HPN

sõnum 02.07.2026 19:08:06 vasta tsitaadiga

Tuleb ka laiemat pilti vaadata. Sellega lükkega võib Sony (või kes iganes järgmisena selle käigu teeb) teha, mida tahab sinu ostetud mängude või muu meediaga. Dikteerib hindu, dikteerib, kes ja millal midagi saab, dikteerib saadavust (lõpetab mängu müümise või kustutab mängu sinu kontolt), dikteerib uuendusi (litsents mingile asjale saab läbi ja su 5 aastat vanale mängule tehakse update, millega see sisu eemaldatakse) jne jne jne.

Mina pole samuti eriline füüsiliste plaatide ostja, aga nende kadumisega olukord küll paremaks lõpptarbijale ei muutu.
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
BA79
Kreisi kasutaja

sõnum 02.07.2026 20:13:18 vasta tsitaadiga

HPN, thumbs_up.gif Nõus. See on umbes sama, et füüsilisel meediumil (CD/DVD) muusika ja filmide väljaandmine kaob ja edaspisi sõltub meelelahutuse tarbimine meediakompaniide suvast. Tahavad, keeravad kinni, tahavad lasevad jupphaaval reklaamidega pikitult tarbida. Lõpuks müüvad "Brežnevi pakikese" stiilis, et kui midagi head tahad saada, pead Bundle versioooniga kräppi ka taluma.
Offline vanakooli meetodil meelelahutust tarbides on inimene õnnelikum kui onlines erinevate virtuaalsete "kullast käeraudadega" igavesti orjastatult.
Jõuamegi põhimõtteliselt sinna: "Sa ei oma midagi aga oled õnnelik!" . icon_rolleyes.gif icon_wink.gif

lightbluefox, Liisingauto pole päris igaühele. Ma ei jaksaks liisingauto kuumaksu maksta,see on peamine argument minu jaoks (omandivorm pole küsimus tegelikult, küll aga vastutus, kui midagi juhtub, et ka kasko ei kata nt joobes juhtides liiklusõnnetuse tõttu liisingauto sõidukõlbmatuks muutmine, siis nõuab liisingfirma täie rauaga sisse kas remondikulud või suisa terve auto maksumuse ja see oleks probleem ja tähendab vaesema inimese jaoks pankrotti või täielikku laostumist stiilis, et kohustuste tarbeks pead kodu maha müüma- oma auto sõidad sodiks ja kannad maha, kui taastamine on mõttetu, aga vähemasti ei pea nii suuri kulutusi kandma- halvemal juhul tuleb minna platele istuma, kui on kriminaalvastutus). Küll aga on autofirmad, kuuldavasti hakanud lisatasu eest erifunktsioonide kasutamist kuupõhiselt maksustama, vaat see on põhimõtteliselt sama nagu see sisu kustutamine ja ligipääsu piiramine- kui kuutasu ei maksa, oled istmesoojendusest ilma jne, sõidumugavus sõltub sellest palju oled nõus selle eest maksma, samal ajal vanemate autode omanikud on sellistest ahelatest ja sunnitud kohustustest vabad- vajutad nuppu ja istmesoojendus lülitub sisse.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Konsoolid vs PC mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 129, 130, 131
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.