...Louis on fab ja tal on enamasti õigus ning päris head pointid.
Suur osa selles probleemist oleks aga olemata, kui müügi hetkel kasutajale lubataks õiget asja.
Ehk siis realistlikult, see asi on sinu oma, kuni meie litsens meil võimaldab seda pakkuda ning peale seda võiks olla mingi periood, kus sa võid enda tarbeks omale asja alla laadida, aga nemad seda enam hostida ei saa vms.
'They refuse to offer a meaningful alternative': Game preservation leader agrees that piracy is the only preservation option for a discless future | PC Gamer https://share.google/MmSTJ4vYWUtTd7naD _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
sukelduja, Arvamust võib ikka avaldada. Kasvõi selles mõttes, et jälle üks põhjus juures, miks mitte osta konsooli. Varsti on neti-nutiseadmed kõik nii ära lukustatud, et jääbki üle vaid õue värske õhu kätte aega veetma minna nagu 80-ndatel (tõsi tol ajal juba liikusid ka 8bit kassettidel 2D videomängud), aga üldiselt sellist arvuti ja võrgusõltuvust nagu tänapäeval on, sel ajal ei olnud.
BA79, ei olnud, sest ei olnud ligipääsu.
Minu mälu järgi 60% kogu populatsioonist kasutab mingit arvuti laadset toodet, 80% nendest mängib midagi.
Mehed naised umbes 50/50. Mängimine on liigiomane tegevus; looduses üks peamisi õppemehhanisme. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Päeva lõpuks ei ole kasu olla <old man yelling at clouds image> vanas kinni, vaid lainetel loksuda, mänguplatvorme on palju rohkem kui vanasti ja mänge pole ka vähemaks jäänud, jah, ei ole lihtsalt enam võimalik tekitada suuri füüsiliste mängude kollektsioone kus kõik mängud on oma originaalkarpides jne, aga palju neid kogujaid tegelikult üldse on/oli? Kui paljud regulaarselt tahavad aastaid, kümneid, vanu mänge uuesti ja uuesti mängida ja seda digitaalsed võimalused kuidagi ei paku? Natuke nagu sarnane, kellel ei sobi liisinguauto, sest see pole SINU NIMEL, aga eesmärk peaks olema ju pigem fun täna, mitte, et kas sa kindlasti omad kõiki õigusi ja võimalusi seda 30 aastat hiljem ka veel mängida...
Tuleb ka laiemat pilti vaadata. Sellega lükkega võib Sony (või kes iganes järgmisena selle käigu teeb) teha, mida tahab sinu ostetud mängude või muu meediaga. Dikteerib hindu, dikteerib, kes ja millal midagi saab, dikteerib saadavust (lõpetab mängu müümise või kustutab mängu sinu kontolt), dikteerib uuendusi (litsents mingile asjale saab läbi ja su 5 aastat vanale mängule tehakse update, millega see sisu eemaldatakse) jne jne jne.
Mina pole samuti eriline füüsiliste plaatide ostja, aga nende kadumisega olukord küll paremaks lõpptarbijale ei muutu.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.