|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
rmz
HV kasutaja
|
26.06.2026 10:59:07
|
|
|
Mis seal ikka - vali sõnu ja tegelikult on liivakasti omanikul vabadus enda soovi järgi liivakastis toimetada.
_________________ MTÜ Sõdurilt Sõdurile (FB-leht)
Ukraina (ja Eesti) vastupanuvõime toetamine läbi pisikeste tegude |
|
| Kommentaarid: 108 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
26.06.2026 11:02:13
|
|
|
| B6 kirjutas: |
lapsele tuleb reeglid seada
mo poeg kah nüid ulub purjus peaga, et isa andis rihma
ega mina kah ei tea, kas see oli kena
vähemalt on ta nüid hetkel tartu ülikoolis ja vahepeal vingub, et tahaks akadeemilist võtta.
minu käest ta luba ei saa |
No esimese lapse käest sai vaid vildikas ära võetud, seega minu kurjem kasvatus sellega piirdunud...kuna see ei meeldinud elukaaslasele.
Ja suures pildis ega mina polegi mingeid piire seadnud...kasu neist nagunii 0. Ülikooli esimene aste läbitud ju siis ikka päris loll pole
Suutis valida ka teema, mida võiks edasi arendada ja seejuures vist teenis välja nende "keskealiste õllekõhuga" meeste kiunu, sest tegi praktilist uurimust mitte ei ajanud mingit üldist mulli...
Ehk mulle jääb mulje, et isegi kui koolis on mingit äärmused kuidagi hetkeliselt soositud saab arukas inimene ikka aru mis tegelikult elus toimub.
Samas magistrisse jääda ei tahtud...
Teine teema, et ma kindlasti ütleks, et lapsi tuleb ikka noorena saada(lapsel rahulikum)...kui noorima ja vanima vahe on 20+ aastat, siis see ikka liialt rets. Ehk see promo, et õpi lolliks või vigaseks ja siis saa lapsi minu meelest ei päde.
| rmz kirjutas: |
| Mis seal ikka - vali sõnu ja tegelikult on liivakasti omanikul vabadus enda soovi järgi liivakastis toimetada. |
Valimised tulemas
|
|
| Kommentaarid: 235 loe/lisa |
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
B6
HV Guru

|
26.06.2026 11:02:28
|
|
|
Magic, mind peksti ikka lapsepõlves kenasti
tolku sel polnd, ema röökis, et kogu peks on mulle nigu hane selga vesi
ma ei saand sellest aru, minu arust haned ongi suht veelinnud
|
|
| Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
5 :: |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
26.06.2026 11:10:01
|
|
|
Umbes nii....eks pea kõik seda kasvatust saanud vanasti...kasu paraku 0.
Meeldejääv paraku on hoopis põhjalik selgitus ehk oskus olla kuuldav ja kuuldavaks teha.
Nagu Saaremaa objektil öeldi minu tööasjade paigutamise osas...sa pole süüdi, et vanemad pole õpetanud
valus...
See tibla puhul töötav loogika, et enne sõida molli ja siis küsi et kas asja ka oli...no nad teistsugused jah...
Ja siis tulevad pugema...loomulikult mitte siiralt, aga saab asju ajada kui esmalt paika panna.
Paraku on see väsitav...
|
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
26.06.2026 11:13:50
|
|
|
Midagi ikka sellest rihma saamisest kasu oli. Iseasi kas just see mida rihma valdaja soovis. Nimelt õpetas mitte vahele jääma
Aga noh, ega mulle ei seletatud ka miks midagi teha ei tohi või miks midagi tegema peab. Argument "selleks et mina ütlen" või miski väga ebaloogiline kahe sõnaga selgitus.
|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
B6
HV Guru

|
26.06.2026 11:16:21
|
|
|
Umbes nii....eks pea kõik seda kasvatust saanud vanasti...kasu paraku 0.
Meeldejääv paraku on hoopis põhjalik selgitus ehk oskus olla kuuldav ja kuuldavaks teha.
Nagu Saaremaa objektil öeldi minu tööasjade paigutamise osas...sa pole süüdi, et vanemad pole õpetanud
valus...
ma pole paraku saaremaal sündinud
|
|
| Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
5 :: |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
26.06.2026 13:07:39
|
|
|
Jan Kaus kirjutab, milline võiks hea president olla. Soovitan.
https://www.err.ee/1610063557/jan-kaus-voimatute-ulesannete-amet
| tsitaat: |
Ideaalis peaks see tähendama presidenti, kes püüab muuta kõikide võitluse kõikide vastu kõikide võitluseks kõikide eest – hea president on kõikide president (või vähemalt püüab seda olla).
|
Ja kui keegi tahab siin nüüd vastu väita, et see toob kaasa ainult mittemidagiütleva mämmerdamise, siis ei. Ta ei pea silmas seda.
Kaasav hoiak ei pea tähendama isikupäratut väljendust – teravatest ütlustest hoidumine pole päris seesama, mis teravast hoiakust hoidumine.
|
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
26.06.2026 13:29:05
|
|
|
Eks igal ole oma aeg, selles suhtes kui jätta välja Ilvese teine ametiaeg ja hull eit (hullemat inimest kaasamises pole) pole seis nagu kõige hullem...
Poolas saadetud tagasi märksa elulisemaid asju ja hoidku kui seal see "konservatiivide" leer saab ka peaministri koha...suurriik, kellel ajaloos kipub ikka jälle nihu minema....
|
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
greaper
HV kasutaja

|
26.06.2026 15:50:08
|
|
|
Ideaalis peaks see tähendama presidenti, kes püüab muuta kõikide võitluse kõikide vastu kõikide võitluseks kõikide eest – hea president on kõikide president (või vähemalt püüab seda olla).
|
Hästi öeldud, kuid kahjuks tundub, et ideoloogiad on ideaalid ära tapnud, kes iganes uuesks presidendiks saab, sellel saab olema ülimalt raske, kui mitte võimatu inimesi ühendada, poolt valida on lihtsam ja ega valimistel seegi kaasa ei aita kui mõlema leeri ideoloogid on põhimõtteliselt teise poole kandidaatidele vastu.
Isiklik sümpaatia jääb Rebasele (aga ilmselt on see vend piisavalt tark ja ei kandideeri)
_________________ Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception". |
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
26.06.2026 17:25:21
|
|
|
| B6 kirjutas: |
Magic, mind peksti ikka lapsepõlves kenasti
tolku sel polnd, ema röökis, et kogu peks on mulle nigu hane selga vesi
|
A mis oma poisist siis plähmisid, kui sest kasu pole?
_________________ Hapud viinamarjad |
|
| Kommentaarid: 663 loe/lisa |
   |
3 :: |
512 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
26.06.2026 18:40:33
|
|
|
Perekondlikud traditsioonid vist.
Minu mõlemad vanemad olid orvud ja kumbki peksa ei saanud, ei andnud minule ka. Ei tunne, et oleks midagi puudu jäänud. Tõtt-öelda ei olnud vist põhjustki. Ei mäleta, et oleks keegi pidanud jõu või sõimuga sundima elementaarseteks asjadeks nagu söömine, joomine, riide panemine ja enda järelt kasimine - see käis nagu lihtsalt elu juurde.
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 750 loe/lisa |
   |
563 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
26.06.2026 22:55:45
|
|
|
Vähe hiljaks pole jäänud?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |