Avaleht
uus teema   vasta Ärifoorumid »  Ostuabi/hinnapäring »  Töökindel printer korra aastas printimiseks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Sten003
HV kasutaja
Sten003

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 23.06.2026 08:31:32 Töökindel printer korra aastas printimiseks vasta tsitaadiga

Jõle tüütu otsida, kus printida saab, sinna faile saata jne.
Kas on olemas printerit, millega nt 3x aastas printida 1-50 lehekülge teksti, tabeleid, juhendeid ja mis ei kuivaks selle aja peale ära, mis ei annaks iga 50 lk tagant häiret, et mine osta uus originaaltahmakassett jm veidruseid. Midagi, mis lihtsalt töötab ja prindib. Võib olla ainult musta värviga kui ka värviline printer. Eelarve vist kuni 300. Ei, ma ei viitsi 1x aastas printimise pärast mujale printima minna.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 23.06.2026 09:23:57 vasta tsitaadiga

Kui vaja ainult A4, siis mul on üks Brotheri praktiliselt olematu läbisõiduga multifunktsionaalne USB isend olemas. Kui plaanid uut osta, siis HP-st tasub eemale hoida - peab mingite kontode ja seadistamisega mässama. Uutel printeritel on alternatiivtoonerite kasutamine samuti keeruline.
Kommentaarid: 750 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 563
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 23.06.2026 11:15:56 vasta tsitaadiga

kui korra aastas lased siis laser. kui korra kuus lased siis näiteks epsoni ecotank. väga palju tinti on kaasas ja sisse kalla mida tahad. ma kunagi enne tellisin alist mingi täitekomplekti ja kui epsoni tindid otsa said, villisin sellest ülejäägid ringi. canonil oli sama raha eest teoreetiliselt parem toode ka olemas mis osakas duplexeri ka, mul oli epson juba kaenlas kui selle avastasin. HP l oli eco-fill vms aga tindi hinnavahe oli 2x. lihtuse osas tasub ka omaruuterile otsa vaadata - äkki see omab usb porti ja oskab sealt otsast printerit jagada. 10 aastat vanad säästu-asused igatahes juba oskasid.

nende moodsamate seadistamine käib kõigil " äpist". telefon võtab ta add-hoc või bluetooth kaudu "otsa" ja sealt siis ütleb talle, et see võrk, need asjad. HP tahtis tihemini ruuterile restarti saada, epson on viisakas. epson tahab vahel mingit "deep clean" i saada ja selle jaoks on vaja arvutisse (win) paigaldada nende draiver, mille sees on vajalik utikas.

commer
HV Guru
commer

sõnum 23.06.2026 14:05:27 vasta tsitaadiga

Ma võin sulle niisama anda 20 aastat vana hp 1005, mis prindib usb-st igast asendist analoog tooneriga suvalisel ajahetkel, ei köhi ja virise iga asja peale icon_lol.gif

Kommentaarid: 928 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 714
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
von Wu
HV Guru
von Wu

sõnum 23.06.2026 16:22:56 vasta tsitaadiga

Canoni toode (Megatank) on Epsoni Ecotankist parem juba sellepärast, et tindid on veekindlad (vähemalt GX-seerial). Kui aasta seisab, siis tahab läbiloputust ja selleks pole mingit draiverit vaja, printeri enda menüüst tehtav.
Kord aastas printimiseks tindikat siiski ei soovita. Sel juhul kulutad suurema osa tindist peade puhastuseks.

Kasutatud 10+ aastat vanad HP laserid on head.

laurx
HV Guru
laurx

sõnum 23.06.2026 16:44:23 vasta tsitaadiga

See 1005 võta. Analoog oli vist alla 20e, trummel vist kannnatas kuskile 5k lehe kanti lasta.
Hp universal printer driver printis vust nii pcl i kui postscipti ..
Mul naine teeb mingeid lasteaiamaterjale a ma olen kide olnud ja kolmesotist laserit ei täind osta. Mul oli epson kaenlas juba kui canoni avastasin. Epsoni tinte jagub u kaheks aastaks.

kosses
HV kasutaja

sõnum 23.06.2026 22:28:45 printer vasta tsitaadiga

Võtaksin ka sõna. Kas jutt on HP LJ 1005 või HP LJ M1005? Esimene on ikka väga ürgne. Leiaksin ka miskit natuke uuemat, näiteks HP LJ P2015dn.
Kommentaarid: 179 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 159
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Ärifoorumid »  Ostuabi/hinnapäring »  Töökindel printer korra aastas printimiseks
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.