praegune kellaaeg 23.06.2026 11:14:20
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Sten003
HV kasutaja

|
23.06.2026 08:31:32
Töökindel printer korra aastas printimiseks |
|
|
Jõle tüütu otsida, kus printida saab, sinna faile saata jne.
Kas on olemas printerit, millega nt 3x aastas printida 1-50 lehekülge teksti, tabeleid, juhendeid ja mis ei kuivaks selle aja peale ära, mis ei annaks iga 50 lk tagant häiret, et mine osta uus originaaltahmakassett jm veidruseid. Midagi, mis lihtsalt töötab ja prindib. Võib olla ainult musta värviga kui ka värviline printer. Eelarve vist kuni 300. Ei, ma ei viitsi 1x aastas printimise pärast mujale printima minna.
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 750 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
563 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
23.06.2026 11:13:21
|
|
|
kui korra aastas lased siis laser. kui korra kuus lased siis näiteks epsoni ecotank. väga palju tinti on kaasas ja sisse kalla mida tahad. ma kunagi enne tellisin alist mingi täitekomplekti ja kui epsoni tindid otsa said, villisin sellest ülejäägid ringi. canonil oli sama raha eest teoreetiliselt parem toode ka olemas mis osakas duplexeri ka, mul oli epson juba kaenlas kui selle avastasin. HP l oli eco-fill vms aga tindi hinnavahe oli 2x. lihtuse osas tasub ka omaruuterile otsa vaadata - äkki see omab usb porti ja oskab sealt otsast printerit jagada. 10 aastat vanad säästu-asused igatahes juba oskasid.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat. 5213582 - helista. |
|
| Kommentaarid: 1156 loe/lisa |
   |
4 :: |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|