See mäng jättis mulle kõige sümpaatsema mulje eile. Just oma eriti hea füüsikaga ja tundub fun. Graafika ise ei ole alati peamine, kui collisionit pole paljudes mängudes normaalsel tasemel.
Isegi RE requiem ei ole hetkel suurem ootus minu jaoks kui see. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Vägev. Nii nagu ma lootsin. Atmosfäär hea. See tõenäoliselt ongi algus.
VR-iga oleks see asi eriti pro! Tundub muidu seda sorti mäng, mis paneb ikkagi selja taha vaatama. Olgu see veri ja efektid, nagu on, aga hetkel tundub, et paneb ka sellist psühholoogilist survet palju peale, nagu ka Resident Evil-i seeria. _________________ --
Urmas
Mängud ja tarkvara palju soodsamalt, kui muidu - click me!
Vägev. Nii nagu ma lootsin. Atmosfäär hea. See tõenäoliselt ongi algus.
VR-iga oleks see asi eriti pro! Tundub muidu seda sorti mäng, mis paneb ikkagi selja taha vaatama. Olgu see veri ja efektid, nagu on, aga hetkel tundub, et paneb ka sellist psühholoogilist survet palju peale, nagu ka Resident Evil-i seeria.
VRi peal oleks see väga võimas. Tõsine konkurent Half-Life Alyxile
arendaja/väljastaja on sama mis atomic heartil, mundfish. nemad kuuluvad GEM Capital investoritele, kellel on otsesed sidemed vene valitsusega.
Väikese uurimise järel on sul tõepoolest õigus. Kuigi ei saa midagi kindla peale tõendada, on see fakt üsna läbiv, et nad on venelased ja vene valitsusega seotud.. Kuid olgu mäng nii hea kui tahes, raha eest selle mängimine oleks justkui Venemaa toetamine Ukraina sõjas.. _________________ --
Urmas
Mängud ja tarkvara palju soodsamalt, kui muidu - click me!
Mängu arendaja on seotud Vene valitsusega _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Soodsalt Sony Playstation PULSE 3D Wireless Headset
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=871621
Kuidagi lahjam kui algsed videod. Ehk ei saa seal Sonyshowl õiget värki näidata, muidu saavad infarkti! Kõik muud mängud seal ju siukse transpede maiguga ala see uus GoW _________________ Gdesainer
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.