Ma ootan PC versiooni ära, millal iganes see välja ka ei tule. Omal ajal ei hakanud PS3 ka sellepärast ostma, et GTA 5 mängida.
Ootasin PC release ära ja siis ostsin täis hinnaga selle mängu.
Kaks põhjust oli, esiteks oli mäng alguses toores/bugine. Teiseks PS3 oli omal ajal liiga lahja konsool, et GTA 5 jooksutada hea FPSi ja graafikaga.
Samad põhjused on ka nüüd, miks ma ei osta GTA VI PS5 versiooni, ei taha olla mingi beta testija ja mängida 30fpsiga.
Enne PS6-e ilmselt see mäng korralikult konsoolil jooskma ei hakka.
Lisaks ei näe mõtet maksta 500€ konsool + 100€ mängu eest, et seda kehva graafika ja fpsiga mängida.
GTA 6 is skipping PC at launch since Rockstar believes its core consumers are on consoles.
They want to serve their core consumers well first.
Take-Two CEO also accidentally seemingly confirmed a PlayStation marketing deal for GTA 6.
IceUul, miks PS3 üldse mainida, 360 peal jooksis mäng paremini. Hilisem PC versioon jooksis potentsiaalselt paremini, kuid osad asjad olid ära muudetud/kärbitud, mis olid originaalis (PS3/360). See kipub GTA mängudega kahjuks alati nii olema.
Take-Two CEO Says GTA 6 Skipping PC as Console Players Are Core Consumers
Wow. Seda poleks küll uskunud, et GTA seeria mäng tuleb alguses ainult console-only /s
Aga tõsisemal toonil. Viimaste GTA-de puhul sai alati konsool muretsetud GTA4 jaoks PS3 ja GTA5 jaoks Xbox360. Samuti võtsin GTA6 jaoks PS5 Pro, aga nüüd valdavalt selle peal mängingi ja PC kogub tolmu.
Teistsugune värvigamma ja valgus. Originaal on kenam minu arvates. Sõidukite damage-le tehti hilisemates versioonides downgrade. Osad laulud raadiokanalites. Kindlasti on kuskil mingi võrdluse list, aga need on asjad, mis endal silma/kõrva jäid.
Teistsugune värvigamma ja valgus. Originaal on kenam minu arvates. Sõidukite damage-le tehti hilisemates versioonides downgrade. Osad laulud raadiokanalites. Kindlasti on kuskil mingi võrdluse list, aga need on asjad, mis endal silma/kõrva jäid.
Sama ka San Andreasega, kus PS2 versioon annab parima kogemuse. Õnneks tänapäeval saab PC peal selle kogemuse taasluua modide abil aga kvaliteetsemalt.
Sama ka San Andreasega, kus PS2 versioon annab parima kogemuse. Õnneks tänapäeval saab PC peal selle kogemuse taasluua modide abil aga kvaliteetsemalt.
Jep, nõus, PS2 versioon oli parim. Samuti on mul Android port ja hilisem Definitive Edition, aga kokkuvõttes pole need nii head kui originaal.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.