praegune kellaaeg 27.04.2026 22:38:15
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
A.S.
HV Guru
|
27.04.2026 18:39:05
|
|
|
Huvitav, mul on numbrid samad, "Minu valik" on olemas. Vaatan äkki valet asja?
Äkki äpi vahemälu kustutamine muudaks midagi?
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
27.04.2026 18:47:56
|
|
|
Proovitud juba mõlemil seadmel - "Force stop", "Clean cache", seadme re-start.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
goga
HV kasutaja
|
27.04.2026 19:43:29
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
| No vot ei tea. Mul nii Google Streamer kui ka TV enda sisene Android kasutusel, mõlemis näitab, et "Telia TV äpi versioon: 2.24.0" ja "Telia TV kasutajaliidese versioon: 7.133.0". |
Mul Nvidia Shield boxis on Telia TV äpi versioon: 2.25.3 ja "Telia TV kasutajaliidese versioon: 7.133.0" ning ilusasti "Minu valik" olemas
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tsebu
HV vaatleja
|
27.04.2026 21:12:01
|
|
|
Panen ka oma kogemuse uue menüüga. See uus Minu valik menüü palju halvemini hallatav. Võtame näiteks TV3-s linastuv saade „võimalik vaid tik-tokis“ (ärme hakkame arutlema, miks sellist jama on üldse vaja vaadata),mida ma siis korra või paar korda nädalas järgi vaatan muude mõtete puhastamiseks.
Kanal näitab erinevaid hooaegasid ja osasid läbisegi. Vanas järelvaatamises on saated järjest linastumise järgi loetelus, kohe näha mis vaadatud ja vaatamata sõltumata mis hooaja saade on, järelvaatamisel liigud lihtsalt nimekirja loetelus allapoole.
Nüüd see uus õudus. Lappa pilte, ei saa hästi aru, mis vaadatud, mis vaatamata. Lisaks kui ühe hooaja loetelust saad vaatamata osad ära vaadatud, siis hakka otsima ja valima, kas mõne teise hooaja all ka vee mõni vaatamata saade leidub. Ja mille kuradi pärast peab sinna piltide alla panema ka tulevikus näidatavad osad, ma nagunii ei saa ju neid vaadata.
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|