praegune kellaaeg 25.04.2026 22:46:27
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Aeron
HV Guru

|
25.04.2026 16:00:39
|
|
|
Kui sa ostsid 200+ eur eest wifi 6 seadme, siis ma arvan, et see ei olnud hea valik.
Tore et stabiilne on , seda on teised tootjad ka ka, aga wifi 6e ja 7 pakuvad paremat latentsi, mis on vähemalt sama tähtis sujuvaks kogemuseks. Eriti kiiremate mängude puhul. Veel enam, kui ostad tulevikus uue seadme, siis oled wifi 6 otsas kinni ja uued seadmed ei saa paremat ühenust.
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
25.04.2026 20:57:25
|
|
|
| Aeron. Tänud asjaliku info eest! Tellisin FRITZ Box 7530 AX just selle stabiilsuse pärast. Võimalik, et tegin vea aga... Põhimõtteliselt piisab minule praegune Telewell TW-EAV510 AC. Ainuke asi, et on jupsima hakanud. Päris vana ka teine juba... Mängin tegelikult väga harva ja Telewell on kuidagi isegi sellega hakkama saanud. Tulevikus jääb mängimine veelgi vähemkas, kuna vanus rõhub peale (just tähistasin 60a. juublit). Kordan stabiilsus on minule nr.1. Aeg lendab kiiresti ja kunagi peab ka FRITZ Box 7530 AX ikkagi välja vahetama. Ette ei kavatse ennast enam haigeks maksta. FRITZ Box 7530 AX maksis otse saksast 168,-. Tervist ja kõige paremat soovides Avot.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|