praegune kellaaeg 30.03.2026 18:05:30
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas AI-ga suheldes tuleks olla viisakas? |
| JAH, muidu muutume ise matsideks |
|
46% |
[ 57 ] |
| Põhimõtteliselt JAH, kuid kõrvalseisjale võib see tunduda veider |
|
19% |
[ 24 ] |
| EI, suundan pärisinimese ja arvuti vahel alati vahet teha |
|
25% |
[ 31 ] |
| EI, viisakus ongi iganenud asi ja parem on kui kaob. |
|
8% |
[ 10 ] |
|
| hääli kokku : 122 |
|
| autor |
|
mina634
Kreisi kasutaja

|
30.03.2026 13:25:33
|
|
|
| perenoel kirjutas: |
| NOjah, videode tegemiseks ilmselt hea. MIna olen hetkel mängus rohkem piltidega raamatute ja veebi jaoks. Gemini soovitab asenduseks Fluxi, mis on kvaliteedilt ehk isegi tsipa parem. Sora eeliseks oli kaks ühes hinnas - ta tuli kaasa ChatGPT plus paketiga. |
videoga on selline lugu, et sul peab olema filmitsenaarium. See on sama töö juba nagu oled režisöör ja kirjanik topelt.
Aga muusika või raamatu kirjutamine on lihtsam. Ja kui kirjutad väga hea raamatu, siis tulevad režisöörid sinu juurde nagu juhtus ka Harry Potteri raamatute puhul.
Ai puhul siis kirjeldad muusikat, mis sa tahad.
AI puhul siis kirjeldad raamatu materjali, sisu, teemat, edasiarengut - et kui erined massist. Ja oskad teha paremaid kirjeldusi - ja kui noorem põlvkond tunneb ka sinu raamatute vastu huvi.
Astrid Lindgren oli Pipiga oma aja geenius. Mulle meeldis ka Röövlitütar Ronja - minu lemmik. Kui sa suudad eristuda massist, luua midagi uut, mis võib aastate jooksul nõutavaks ja loomulikumaks muutuda.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
30.03.2026 14:45:59
|
|
|
mina634, Igal juhul on vajalik loo tunnetus ja töö selgepiiriline juhtimine. AI ise on nagu trupp teismelisi (või daunidest) näitlejaid, kes on küll kostümeeritud, kuid omapäi teevad kaamerasse ainult nägusid ja ütlevad 'böö'. Videod on head vaatjate kanaldamiseks mingisuguse toote (näiteks raamatu) juurde, ilma selleta ei suuda nad reeglina eriti midagi tagasi tuua. Samas on videote tegemine töömahukas ja ka kulukas. Hoopis lihtsam on kasvõi näiteks Pinteresti pildikesi toota ja sealt ostjaid kanaldada. Sama tulemuse saab kümme korda väikema vaevaga kätte.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
| tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
30.03.2026 16:25:30
|
|
|
AI suudaks ka sellise liikuva raamatu valmis teha - muusika, ja liikuva pildi, koos rääkiva tekstiga. Praegu pole sellist trükkimismasinat, veel..
--
Proovisin muusikat ja pilti koos kirjeldada AI-le:
Spoiler 
Prantsuse ja kadunud keelest.
Ka youtubes:
Spoiler 
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|