praegune kellaaeg 17.03.2026 12:59:05
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Betamax
HV Guru

|
17.03.2026 08:30:06
|
|
|
See Copiloti nupp on endiselt mõttetu ja kasutu läpakatel
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
17.03.2026 09:23:16
|
|
|
| BA79 kirjutas: |
| :D Mainekahju on juba piisavalt tekitatud. |
Mina ütlen, et seni kuni inimesed ei hakka jalgadega hääletama, kui HV linuxi teemades pole rohkem "proovin siin nüüd linuxit ja..." küsimusi, kui mäkke ei proovita - siis see mainekahju pole midagi väärt, Win11 karavan sõidab ikka edasi hoolimata koerte haukumisest.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
suur13
HV veteran

|
17.03.2026 09:51:59
|
|
|
| BA79 kirjutas: |
| Ilmselt jalgealune läks tuliseks (Ei tea tõsi see on, aga YT-s ringlevad videod nagu oleks Lenovo Windowsi asemel hoopis Linuxiga sülearvuteid tootma hakkamas). |
Milleks siuke jura ? Lenovo paneb Linuxit kaasa juba ligi 20 aastat (2008 piloodina Suse, 2009 alates Ubuntu, 2010-11 ka äriklass, 2019 lisaks Ubuntule ka Fedora). Ma ei räägi siin Linux Certified (milleks on suur osa Lenovo masinaid), vaid just Linux pre-installed.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
17.03.2026 12:19:15
|
|
|
Mina olen sellistest huvilistest, samuti neid, kes vana juustu peale uut windowsi tahavad, lahti saanud litsentsi olemasolu küsides.
Siis tuleb jutt, et aaaa sääl too kutt paneb .....
Küsimus vastu: Mis siia tuled siis?
Küll aga aitan neid, kes asemele Linuxit nõus paigaldama on. Konfin ära ja annan oma oskuste piires nõu ka.
11-juttu ka. Tööl üks sellega läpakas ei nõustud restarti ega shutdowni tegema. Kohe ei kuidagi, ei kuula ka nuppu ega käsurida.
Aga restarti on vaja, sest aegajalt kaotab ühe CAN-BUS liidese ära ja muidu seda tagasi pole saanud, kui restartides.
Hakka või lahti kiskuma, et aku lahti ühendada. Hulk aega guugeldust ja pusimist jälle selle kärakaga.
Mõistagi oli uuendust tehtud ja kasutaja sättungid julmalt ära nullitud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|