Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Go3 ja TV3 groupi üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 48, 49, 50
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
DjFreeze
HV kasutaja
DjFreeze

sõnum 24.02.2026 16:20:43 vasta tsitaadiga

olc kirjutas:
Leinö kirjutas:
Mis krdi räime icon_lol.gif Ühe kõrvaga kuuled kiludest juttu ja räme asemel tuligi räim icon_lol.gif

Räimeks siis hetkel on UE55BU8072

Minul on Hisense 65U7QF sees see äpp ja ei kurda millegi üle. Google tv streameriga muidugi ei võrdle.
Aga isa ostis omale eelmine suvi LG teleri, mudeli numbrit kahjuks peast ei tea. Ja seal ei jookse see go3 üldse sisuliselt. Ei lähe käimagi vahepeal. Ja kui läheb siis kaua ta ei jookse.
go3 jookseb ainult hästi android tv google tv peal. Võid võtta ka go3 boxi.
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 24.02.2026 16:27:59 vasta tsitaadiga

Nende kandilisem box toimetab väga viisakalt.
Enda TCL on endale siiani vägagi OK liikuvusega.

TELIA:
Indrpo võiks puhata jalga oma Telia ja maailma parimate otsustega seal maal ning leivaisalt uut plaati küsida.
Nädalavahetusel oli olümpia ja isegi ETV oli kinni kiilunud pildi ja jooksva häälega. Menüü jamast ei hakka seal pool rääkimagi, nii puine. Midagi teha (tekste näha vmt), siis pead sisuliselt olemasolevalt kanalilt jalga laksma (Google TV ja selle pult). Suht PITA kohati antud osakonnas manageerimine.

Philipsi mingi kolm aastat vana seeria venis ka kui tigu pikki märga tala Telia enda android äpiga.

viimati muutis kjaups 24.02.2026 16:31:41, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 170 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 139
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DjFreeze
HV kasutaja
DjFreeze

sõnum 24.02.2026 16:30:54 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:
Nende kandilisem box toimetab väga viisakalt.
Enda TCL on endale siiani vägagi OK liikuvusega.

Indrpo võiks puhata jalga oma Telia ja maailma parimate otsustega seal maal ning leivaisalt uut plaati küsida.
Nädalavahetusel oli olümpia ja isegi ETV oli kinni kiilunud pildi ja jooksva häälega. Menüü jamast ei hakka seal pool rääkimagi, nii puine. Midagi teha (tekste näha vmt), siis pead sisuliselt olemasolevalt kanalilt jalga laksma (Google TV ja selle pult). Suht PITA kohati antud osakonnas manageerimine.

Philipsi mingi kolm aastat vana seeria venis ka kui tigu pikki märga tala Telia enda android äpiga.
tv äpp uuenda just tuli meil pole jõudnud proovida.
link

indrpo
HV Guru

sõnum 24.02.2026 17:31:59 vasta tsitaadiga

Mul on Telia ja ka Go3 äpp kolme TCL teleri peal, kõrgem ja keskmine seeria GoogleTV piisava jõudlusega, korras ja üks 32" AndroidTV mis hetkel saadaval, koomas kõik. mudel ka kui huvitab:
https://www.frog.ee/et/product/2143380-tcl-s54-32s5400af-teler-813-cm-32-full-hd-nutiteleri-funktsioon-wifi-hobe
päris täpselt aru ei saagi, kuidas ma selle õnge läksin, kodulehte uurisin ja nüüd paistab, et on paremaid.

kjaups, AGA ära plähmerda, me räägime siin üldiselt äpi kiirusest teleris, ja Go3
Telia jutt oli vaid sellest, et miks ei ole LG ja Samsungi telerites Äppi, põhjus, pointless arendus ja ajavahe millal tugi olemas on.

Iseenesest peaks targem olema kui aastas 1000 erinevat telerit klientide juures vaatan.
Aga see selleks, õpime.
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 24.02.2026 17:44:37 vasta tsitaadiga

Ma ei kaitse telia indrekut, aga kohati teete talle liiga tõesti.
Ja ei, ma ei tööta telias

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Tauri.
HV vaatleja

sõnum 24.02.2026 17:57:14 vasta tsitaadiga

olc kirjutas:
Leinö kirjutas:
Mis krdi räime icon_lol.gif Ühe kõrvaga kuuled kiludest juttu ja räme asemel tuligi räim icon_lol.gif

Räimeks siis hetkel on UE55BU8072

Minul on Hisense 65U7QF sees see äpp ja ei kurda millegi üle. Google tv streameriga muidugi ei võrdle.
Aga isa ostis omale eelmine suvi LG teleri, mudeli numbrit kahjuks peast ei tea. Ja seal ei jookse see go3 üldse sisuliselt. Ei lähe käimagi vahepeal. Ja kui läheb siis kaua ta ei jookse.

Mul OLED65CX3LA ja siiani mingeid probleeme täheldanud ei ole. Jookseb äpi pealt ilusti.
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 24.02.2026 18:53:16 vasta tsitaadiga

8a vana QE55Q6FNATXXH ja ei ole mingit uimasuse probleemi äpiga, kasutaks teliat ilmselt kui nad oleksid oma äppi jätkanud samsungidele. Ei taha koju ühtegi digiboksi ega lisaseadet
somnambuul
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 24.02.2026 20:08:18 vasta tsitaadiga

Go3 just kirjutas, et neil on nüüd uus ja äge menüü. Ise pole veel proovinud.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 24.02.2026 20:09:04 vasta tsitaadiga

Sold OUT, tihti on 8 aastat vana arvuti ka kannatamatult aeglane, aga inimene harjub kõigega, seni kuni näeb tänapäevast kiirust.
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 24.02.2026 20:14:53 vasta tsitaadiga

Palun lõpeta, piinlik on lugeda juba
indrpo
HV Guru

sõnum 24.02.2026 20:19:05 vasta tsitaadiga

Sold OUT, ainult sinu pärast icon_lol.gif
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 24.02.2026 20:34:31 vasta tsitaadiga

65" TCL P735, enne seda oli miski vinge edev 55" nuti sammar (mis vist lastele nii väga ei meeldinud ja löödi ekraan puruks) ning enne seda mittenutti samsung Gooogle valge klotsiga.
Ei tea, kas mul sügavalt joppanud ja kui külas kuskil olen, siis mingid üliharva esinevad anomaaliad olnud konkurentide.
Oma Go3 saagadest olen siin kirjutanud. TV6 oli mingi selline imeloom, mis jukerdab aegajalt ja teeb mingeid jõnkse ja alati peab panema auto pealt max pildikvaliteedile.
Aga kuna kodus pole mina teleka operaator ja antud maastiku toiduahela tagumine ots, siis alla puid saan kohe, kui asjad ei tööta.
Ja kuna asjad kodus töötavad, siis saan ka võimaluse HV's kirjutada icon_lol.gif

Kommentaarid: 170 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 139
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 24.02.2026 21:23:34 vasta tsitaadiga

Peaasi, et hommikul etv pilt on ees 6:45-7:30 ja pärsstlõunal mõni multikakanalitest toimib. 18:30 tahaks veel AK ära vaadata ja siis läheb tavaliselt telekas kinni, siiamaani toimib
BA79
Kreisi kasutaja

sõnum 24.02.2026 21:48:19 vasta tsitaadiga

Sold OUT, Selles suhtes nõustun 100% , et äpipõhiselt võimalusel on reeglina parem. Nii sain proovitud
Elisa Elamuse oma LG-de peal ära (2020 ja 2023. a. mudelid). Ehk siis peamine eelis, null kulu digiboksidele.
(Polnud vaja osta ega rentida). Telli teenus ja maksa ainult teenuse eest. Kinnipanek ka selle võrra lihtsam, et ei üüri, seega pole probleeme kohustuste lõpetamise ja vastutusest loobumisega.
Samuti pole vaja pead vaevata, mis boksist saab, kui edasi ei kavatse kasutada. Sõber tõi mulle näiteks Home3 kasutamata täiskomplekti, aga see seisab mul.
Ei teagi mis teha sellega, sest SAT pole hetkel primaarne, aga endale jätsin sest sain komplektist endale tasuta 20m uut antennikaablit, tutika HDMI kaabli ja LNB.
Pagan seda teab, äkki kunagi siiski läheb vaja ja siis hea võtta. Probleem tegelikult selles, et komplekti omanik üritas maha müüa, aga tulutult.
Mina seda müüma ei hakka, las seisab. Elukogemus on mul näidanud, et varem või hiljem läheb kõik käiku, mis olemas on, st midagi ei jää üleliigselt liiga pikaks ajaks kasutamata.
Kui kunagi peaks tekkima selline olukord, et VDSL kinni ja Net ainult mahupõhine ning teokiirusel, siis läheb SAT uuesti käiku. Ma vaatasin, et ametliku täiskomplekti hind on tegelikult nüüd päris kirves. Seega, lohutan end sellega, et kaotada pole mul midagi, kui komplekt praegu seisab.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Go3 ja TV3 groupi üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 48, 49, 50
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.