|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Sold OUT
no credit

|
22.02.2026 02:55:15
|
|
|
Olles pea 2 aastat kasutanud seda, siis ei tea mis menüüsid sa teleka vaatamiseks kasutad go3 puhul.
Ma isegi pole kursis, ega ei huvita, et mingi järelvaatamise "kaust" kuskil eksisteerib.
Ainus "menüü" mida kasutan on kanalite kava ja see on mäekõrguselt Telia Tv omast üle, sest ma näen timeline ja kõike korraga, Telias näen vaid ühe konkreetse kanali kava.
Olles kõiki kolme kasutanud(elisa elamus, telia, go3) , siis on telia tv kõige mõttetum - no kellele on vaja wifi seadeid telekast muuta?
Telia oli ok kui neil oli äpp, digiboxiga vaatamine on no-go.
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
22.02.2026 03:09:25
|
|
|
| Minu arvamus ilmselt kedagi huvita aga mul käivitab teler ennast ise tööpäeval kell 7.00 hommikul, koos sellega CEC kaudu digoboksi ja TeliaTV meeldetuletus automaatselt ETV Terevisiooni. Go3ga see nii lihtne poleks.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
0 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
22.02.2026 03:14:34
|
|
|
| indrpo kirjutas: |
| Minu arvamus ilmselt kedagi huvita aga mul käivitab teler ennast ise tööpäeval kell 7.00 hommikul, koos sellega CEC kaudu digoboksi ja TeliaTV meeldetuletus automaatselt ETV Terevisiooni. Go3ga see nii lihtne poleks. |
Etv terevisioon algab 6:45, miks telia teavitus hilineb?
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
viimati muutis Sold OUT 22.02.2026 03:15:57, muudetud 1 kord |
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
22.02.2026 03:15:52
|
|
|
| Mina ärkan peale sisu tutvustust koos uudistega.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
22.02.2026 03:19:56
|
|
|
Kahjuks ei oska prognoosida kas ärkan kell 6:33, kell 7 või 7:30 ja jään sellest suurepärasest funktsionaalsusest ilma. Õnneks on see vaid 3 vajutust puldil (sisselülitamine, nool alla, et etv kavas aktiivseks ja OK)
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
22.02.2026 03:44:19
|
|
|
| Sold OUT kirjutas: |
| Kahjuks ei oska prognoosida kas ärkan kell 6:33, kell 7 või 7:30 ja jään sellest suurepärasest funktsionaalsusest ilma. Õnneks on see vaid 3 vajutust puldil (sisselülitamine, nool alla, et etv kavas aktiivseks ja OK) |
Tabasid pähklit, veidi on vaja pureda. Ütle seda vanaemale, kes peaks seda iga päev korduvalt tegema.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
22.02.2026 03:59:38
|
|
|
Mu vanavanemad on kõik surnud
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
22.02.2026 04:30:13
|
|
|
Vanavanemad on üldiselt nõus nui neljaks võimlema, et teenuse hinnast kasvõi pool eurot vähemaks saada.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
| Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
22.02.2026 09:04:57
|
|
|
Vanaena tahab stabiilset ja lihtsat teenust. Minu silmis saab telia siin punkti. Vanaema teab oma saateid unepealt, nii et kavast suuresti kama 7, et seda peaks päeva ette nägema.
Isiklikult pole vanaisa, aga go3 menüü on paras piix. Dartsi pärast kasutasin vahepeal.
Et seda üles leida pidin alati otsingusse darts kirjutama, muidu lihtsalt ei leidnud seda üles
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DjFreeze
HV kasutaja

|
22.02.2026 09:26:18
|
|
|
| Sold OUT kirjutas: |
| Kahjuks ei oska prognoosida kas ärkan kell 6:33, kell 7 või 7:30 ja jään sellest suurepärasest funktsionaalsusest ilma. Õnneks on see vaid 3 vajutust puldil (sisselülitamine, nool alla, et etv kavas aktiivseks ja OK) |
Tabasid pähklit, veidi on vaja pureda. Ütle seda vanaemale, kes peaks seda iga päev korduvalt tegema. |
vajuta numbri klahvi 8 go3mes ja tuleb sulle etv
_________________ Hardcore Power https://fr33z3dj.wordpress.com/ |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
22.02.2026 09:35:59
|
|
|
Njah, ei ole üheski menyys ega midagi pidanud otsima go3s, täna huvi pärast vaatasin mis seal siis on
Filmid - ei koti
Sport - ei koti
Sarjad - still no
Lastele - ei, vaatavad kahte multikakanalit heal juhul
Varsti tulemas, minu kollektsioonid wtf
Ei tea sellest menyyst midagi, vaatan vaid tv ja kõik
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DjFreeze
HV kasutaja

|
22.02.2026 09:40:14
|
|
|
Kui mulle pakutaks 5.99 juba mõtleks, või ka 9.99 mingi tähtajaga siis see on ropult alla teenuse omahinna. Puhtalt aastaeesmärgi saavutamiseks, on baltimaades 600k klienti, vaja 1M koju tuua.
Küsimus aga on selles väärtuses, sisus mida ma saan või pigem vajan, kui see pole sel ja järgneval aastal oluline, siis pole mõtet tõmmelda.
Ainus eelis on WRC ja F1 puhtana käden, kui see sisalduks paketis. Muus osas, menüü on kräpp ja isegi eesti kanalite järelvaatamise nn "püsikaust" tõmmati koomale. Enam ei ole TV3 ja K2 värskeid saateid kataloogis ilma reklaamideta. Tuleb nn nädalaga kavast ära vaadata, aga noh, see kava ja menüü. 🤔 |
Ei tea tele kanalist vaatan aint uudiseid vahel ka Exploreri ist miskit üle jäänud video riiulist. Järel vaatamine ei koti absull. Ega nendest kanalitest midagi järel vaadatavat nkm ei tule. Eks see samasugune nagu kellele spotify kellele raadio..
_________________ Hardcore Power https://fr33z3dj.wordpress.com/ |
|
| tagasi üles |
|
 |
|