|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Betamax
HV Guru

|
22.01.2026 11:57:09
|
|
|
Ei näe Taanit praegu kaevandamas praegu ja nagu selgus - ka tulevikus mitte. USA pakub Euroopale julgeolekut? Kui kindel sa selles viimasel ajal oled? Sa oled üks nendest naiivitaridest?
|
|
| Kommentaarid: 746 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
561 |
|
| tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 337 loe/lisa |
   |
2 :: |
0 :: |
283 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
22.01.2026 12:31:03
|
|
|
Ja täpselt selline kõne oligi? Hakkiv, kontekstist välja lõigatud? Endal ei ole imelik või?
Järjest enam hakkab tunduma et ta lihtsalt trollib teid leftiluusereid
PS! Ma ikka arvan, et Trump on idioot.
|
|
| Kommentaarid: 207 loe/lisa |
   |
5 :: |
173 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Diginugis
HV kasutaja

|
22.01.2026 13:21:09
|
|
|
| Betamax kirjutas: |
Ei näe Taanit praegu kaevandamas praegu ja nagu selgus - ka tulevikus mitte. USA pakub Euroopale julgeolekut? Kui kindel sa selles viimasel ajal oled? Sa oled üks nendest naiivitaridest?  |
Trump ju toetab üsna oluliselt... EU ühtsus paraneb
_________________ PORTFOLIO
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ |
|
| Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
22.01.2026 13:57:43
|
|
|
| Diginugis kirjutas: |
Ei näe Taanit praegu kaevandamas praegu ja nagu selgus - ka tulevikus mitte. USA pakub Euroopale julgeolekut? Kui kindel sa selles viimasel ajal oled? Sa oled üks nendest naiivitaridest?  |
Trump ju toetab üsna oluliselt... EU ühtsus paraneb  |
Milline ühtsus? Asjad on p*rses, et Kaja tahab jooma hakata.
|
|
| Kommentaarid: 746 loe/lisa |
   |
561 |
|
| tagasi üles |
|
 |
greaper
HV kasutaja

|
22.01.2026 14:02:51
|
|
|
| tsitaat: |
|
Kas see Kallase ütlus (mitte avalik, vaid kollegid omavahel) on tõesti nii hull ja laastav, et väärib sellist hüsteerilist tähelepanu? Nagu päriselt, mis selles ütluses nii pahasti ja hullusti oli, et osad väänlevad nüüd lausa agoonias ja ei suuda ära halada oma hingevalu ja sügavaid haavu, mide see lause nende vaimse tervise sisse tekitas?
_________________ Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception". |
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CnZ
HV veteran
|
22.01.2026 14:07:49
|
|
|
Kaja minu meelest täpustas intervjuus, et see oli öeldud uusaasta eel kolleegidele, soovides head pidu. Meedia nagu ikka krabas selle üles ja ehitas oma narratiivi külge
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Diginugis
HV kasutaja

|
22.01.2026 14:25:57
|
|
|
Milline ühtsus? Asjad on p*rses, et Kaja tahab jooma hakata. |
USA surve pärast tõmmati ju koosolek käima. Promilliga või ilma - vähemalt räägitakse autonoomiast rohkem.
_________________ PORTFOLIO
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ |
|
| Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
22.01.2026 14:52:53
|
|
|
Euroopas muudkui räägitakse jah, Venemaa ei ole Eestile kallale tulnud seetõttu, et USA saab veidi rohkem ka teha kui rääkida.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
| Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
| tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
22.01.2026 16:11:06
|
|
|
Ühtsus
Trumpi kontekstis on prostituudil rohkem segroogu, kui sellel majandusühendusel, keda vanamees siin viimased paar nädalat ette ja taha kottinud on.
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice. |
|
| tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
|
   |
283 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
22.01.2026 17:26:29
|
|
|
| greaper kirjutas: |
|
Kas see Kallase ütlus (mitte avalik, vaid kollegid omavahel) on tõesti nii hull ja laastav, et väärib sellist hüsteerilist tähelepanu? Nagu päriselt, mis selles ütluses nii pahasti ja hullusti oli, et osad väänlevad nüüd lausa agoonias ja ei suuda ära halada oma hingevalu ja sügavaid haavu, mide see lause nende vaimse tervise sisse tekitas?  |
Mina ei näe seal mingit vahet "Kaja tahab jooma hakata" vs "Mis lipp lehvib Hermann'i tornis... jne" mõlemad olid kontekstist välja rebitud ja iga täiemõistusega inimene kel veel arutossu pealuu sees järel on saab ellest aru, aga samasugune ümberväänatud hüsteeria tehti teisest ütlusest missugune.
Nüüd ma saan omale muidugi kohe siin Tibla, Fritsu jne kõikmõeldavad ja veel väljamõtlemata tiitlid, aga mul savi .
_________________ Win ISO'd ja uuendused
Artiklid jagatud |
|
| Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
22.01.2026 17:37:04
|
|
|
Kui ei näe vahet siis tõepoolest, kõik need ise omistatud tiitlid pädevad.
|
|
   |
283 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
22.01.2026 17:51:18
|
|
|
anubis, "MEEDIA ütles"
---------------------------
| CnZ kirjutas: |
Kunagi siin küsisin 2 korda, et kas siit keegi mees ka nõus rindele minema olukorra tekkimisel. Vastuseid ei tulnud. Soomes sama küsimusega vastaks tugev enamus jaa  |
Selle võimaluse eest hoiatati juba kunagi ammu, et kui te oma rahvast piisavalt nu**ite siis nii võib minna. Nüüd on see olukord käes... ja kõike seda tänu riigi eesotsas olevatele rahaahnetele huiaritele, just täpselt huiaritele, sest poliitikud nad kohe kindlasti pole.
Artiklid jagatud
viimati muutis Longero 22.01.2026 17:52:37, muudetud 1 kord |
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
22.01.2026 17:51:36
|
|
|
| Sa mõtled "oma peaga" ,kaugelt näha.
|
|
   |
283 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
22.01.2026 17:53:57
|
|
|
| Üks on ikkagi rahvusringhäälingu väljaanne ja teine kollane prügikast
|
|
   |
173 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
22.01.2026 17:57:42
|
|
|
ERR on internetiprügikast. Ei tasu ära unustada
|
|
| Kommentaarid: 665 loe/lisa |
   |
545 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
22.01.2026 18:00:40
|
|
|
| Janis kirjutas: |
| Üks on ikkagi rahvusringhäälingu väljaanne ja teine kollane prügikast |
Võibolla, ilmselt pole eestis teistmoodi kui mujal. Kui vaja maailmas mingi uudis lahti lasta siis on see kohe kõigis BBC, Bloomberg jne pasaladudes. See väga kedagi ei huvita kes uudise "treial" on ja sageli on seal mittemidagiütlev info v pole üldse midagi .
Artiklid jagatud |
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
22.01.2026 18:02:56
|
|
|
| Alari A. kirjutas: |
ERR on internetiprügikast. Ei tasu ära unustada  |
Siis on helmedel õigus et tuleks kinni panna
|
|
   |
173 |
|
| tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
22.01.2026 18:12:09
|
|
|
„Surnud inimene ise ei tunne midagi, aga teistel on kurb. Samamoodi on siis, kui sa loll oled.“
(Lapsesuu.)
Kehtib jätkuvalt.
|
|
   |
283 |
|
| tagasi üles |
|
 |
greaper
HV kasutaja

|
22.01.2026 18:15:15
|
|
|
Siis on helmedel õigus et tuleks kinni panna
|
Helmedel on alati õigus isegi siis, kui neil vale on, vähemalt osade arvates
Esimeses stuudios sai ilusti kuulata, mis sorti "mehega" tegemist on.
Mina ei näe seal mingit vahet "Kaja tahab jooma hakata" vs "Mis lipp lehvib Hermann'i tornis... jne" mõlemad olid kontekstist välja rebitud ja iga täiemõistusega inimene kel veel arutossu pealuu sees järel on saab ellest aru, aga samasugune ümberväänatud hüsteeria tehti teisest ütlusest missugune.
|
Siis on küll ikka pahasti kui vahet ei näe, saan aru mentaliteedist, et omadel on aalati õigus, aga no kui siin ikka vahet ei näe, siis on päris pahasti.
Tekst ise oli selline. Pane sinna kõrvale nüüd Kallase lause, et olukord ajab jooma, täpselt sama?
Järvi: Aga ikkagi, isamaa huvid kaaluvad üles igasugused muud asjad. Jah, et, kui nüüd Putin tuleb, et siis on kõikidele hea selline testiküsimus, et kui palju te olete valmis sellise riigi eest omaenda verd valama? Kuidas teil on kodanikud?
Vooglaid: Ei noh, mina olen seda varem ka öelnud ja ma ei häbene seda ütelda ka uuesti, et vaata, kui Venemaa tegutseks sellisel viisil, et ta tagaks inimestele päriselt põhiseaduslikud õigused, ei suruks peale seda ... ei teostaks vaktsiinisundi, ei teostaks apartheidi, jätaks inimestele võimaluse elada ja kasvatada oma lapsi vastavalt oma veendumustele, ei hakka ähvardama siin vangistusega, sellepärast et sa ei ole nõus, ma ei tea...
Järvi: Homotorti tegema...
Vooglaid: Jaa, pidev selline kiusamine lollide väikeste asjadega nagu. Ei taha sind relvituks teha, eks ole. Ei taha su vanemlikke õigusi piirata. Ei taha sinu lapsi süstida sinu selja taga niimoodi. Siis tekiks väga kiiresti väga tõsine küsimus, et nagu, ma ei tea, mina tahan lõppude lõpuks elada normaalset elu, eks ole. Nimetage seda Eesti Vabariigiks või nimetage seda mingiks Eestimaa kubermanguks või millekski muuks, eks ole. Kes iganes tagab inimestele võimaluse siin normaalselt elada, selle poole siis inimesed hoiavad, eks. Et sa ei saa nagu lõputult ka mingi emotsionaalse argumendiga, et meil peab siin tornis olema sinimustvalge, eks ole, mis siis, et selle sinimustvalge all sa tegeled nagu inimeste ahistamise ja kiusamise ja mahasurumisega, eks.
Järvi: Mina ütlen lihtsalt seda, et esimest korda Eesti Vabariigi sünnipäeval, 24. veebruaril, minul on selline tunne, et see lipp ei esinda mind. See lipp ei ole see, mille eest ma tahaksin elada ja surra. See ei ole mingi riik, mis on minu riik. See ei ole mingi Eesti, mis on minu Eesti. Meil on kaks Eestit täiesti omavahel lõhki. Üks on nomeklatuurne Eesti ja teine on nii-öelda kõrvaletõrjutud Eesti. See nomenklatuurne Eesti on valmis astuma kõrvaletõrjutud Eesti õigustel, valmis trampima nende õigustel. Ja ma pean tunnistama, et esimest korda võib-olla, et vabariigi aastapäeval mul on selline tunne, et mind ei huvita see asi. Mind ei huvita üldse see asi. Mulle meeldib Vabadussõda, mulle meeldib vaba rahvas. Mulle meeldib see, mis on eesti kultuur, aga see süsteem, mis praegu sinimustvalge lipu taha varjub - see ei ole minu Eesti.
Vooglaid: Minu Eesti see ka ei ole. Ma ka ei tunne mitte mingisugust ühisosa selle seltskonnaga, kes seal Stenbocki majas pesitseb ja ministeeriumides ja mujal. Pidage ise oma pidu ja olge õnnelikud eksole. Eriti veel olukorras, kus te ei ole nõus isegi neid piiranguid tühistama vabariigi aastapäevaks. Te jätate sajad tuhanded inimesed apartheidirežiimi alla, avalikust elust kõrvaldatuks eksole. Sa teed sellise olukorra, kus isegi vabariigi aastapäeval ei saa inimesed minna näiteks perega restorani, et tähistada vabariigi aastapäeva. Sõitke seenele oma pidustustega ja tõesti, noh, pidutsege nii palju kui tahate, eks ole. Ja siis tõstke maksusid, et järgmine aasta saaks veel rohkem pidu pidada teiste inimeste raha eest, keda te represseerite samal ajal. Mul ei ole ka mitte mingisugust huvi selle seltskonnaga mingit ühist pidu pidada siin.
_________________ Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception". |
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |