Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Donald Trump märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 183, 184, 185  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 22.01.2026 11:57:09 vasta tsitaadiga

Ei näe Taanit praegu kaevandamas praegu ja nagu selgus - ka tulevikus mitte. USA pakub Euroopale julgeolekut? Kui kindel sa selles viimasel ajal oled? Sa oled üks nendest naiivitaridest? icon_lol.gif
Kommentaarid: 746 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 561
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 22.01.2026 12:15:35 vasta tsitaadiga

https://www.arctictoday.com/copenhagen-to-foot-bill-to-clean-up-us-pollution-in-greenland/

Krdi taanlased, ei kaitse midagi ja julgeolekut ka ei paku. /s
Kommentaarid: 337 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 283
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 22.01.2026 12:27:45 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Leavitt: His speech… it has rave reviews. The president really struck an inspirational tone.
icon_lol.gif

His speech: https://www.instagram.com/reels/DTyfhODEhs1/

Janis
HV Guru

sõnum 22.01.2026 12:31:03 vasta tsitaadiga

Ja täpselt selline kõne oligi? Hakkiv, kontekstist välja lõigatud? Endal ei ole imelik või?
Järjest enam hakkab tunduma et ta lihtsalt trollib teid leftiluusereid icon_biggrin.gif

PS! Ma ikka arvan, et Trump on idioot.
Kommentaarid: 207 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 173
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 22.01.2026 12:46:08 vasta tsitaadiga

tsitaat:
...Trump’s mom said he could be a baseball player before explaining what a mental institution is

Video: https://x.com/Acyn/status/2013699580899270763

Äärepealt oleks professionaalne pesapallur olnud.

Diginugis
HV kasutaja
Diginugis

sõnum 22.01.2026 13:21:09 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Ei näe Taanit praegu kaevandamas praegu ja nagu selgus - ka tulevikus mitte. USA pakub Euroopale julgeolekut? Kui kindel sa selles viimasel ajal oled? Sa oled üks nendest naiivitaridest? icon_lol.gif

Trump ju toetab üsna oluliselt... EU ühtsus paraneb icon_lol.gif

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 22.01.2026 13:37:54 vasta tsitaadiga

Yes, Trump said, 'Sometimes you need a dictator'
The U.S. president made the remark during a reception of business leaders at the World Economic Forum on Jan. 21, 2026.

https://www.snopes.com/fact-check/trump-sometimes-you-need-a-dictator/

Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 22.01.2026 13:57:43 vasta tsitaadiga

Diginugis kirjutas:
Betamax kirjutas:

Milline ühtsus? Asjad on p*rses, et Kaja tahab jooma hakata.
Kommentaarid: 746 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 561
tagasi üles
greaper
HV kasutaja
greaper

sõnum 22.01.2026 14:02:51 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kas see Kallase ütlus (mitte avalik, vaid kollegid omavahel) on tõesti nii hull ja laastav, et väärib sellist hüsteerilist tähelepanu? Nagu päriselt, mis selles ütluses nii pahasti ja hullusti oli, et osad väänlevad nüüd lausa agoonias ja ei suuda ära halada oma hingevalu ja sügavaid haavu, mide see lause nende vaimse tervise sisse tekitas? icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception".
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
CnZ
HV veteran

sõnum 22.01.2026 14:07:49 vasta tsitaadiga

Kaja minu meelest täpustas intervjuus, et see oli öeldud uusaasta eel kolleegidele, soovides head pidu. Meedia nagu ikka krabas selle üles ja ehitas oma narratiivi külge icon_wink.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Diginugis
HV kasutaja
Diginugis

sõnum 22.01.2026 14:25:57 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Diginugis kirjutas:
Betamax kirjutas:

USA surve pärast tõmmati ju koosolek käima. Promilliga või ilma - vähemalt räägitakse autonoomiast rohkem.

tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 22.01.2026 14:52:53 vasta tsitaadiga

Euroopas muudkui räägitakse jah, Venemaa ei ole Eestile kallale tulnud seetõttu, et USA saab veidi rohkem ka teha kui rääkida.
degrass
HV kasutaja
degrass

sõnum 22.01.2026 16:11:06 vasta tsitaadiga

Diginugis kirjutas:
Betamax kirjutas:

icon_lol.gif Ühtsus thumbs_up.gif

Trumpi kontekstis on prostituudil rohkem segroogu, kui sellel majandusühendusel, keda vanamees siin viimased paar nädalat ette ja taha kottinud on.

anubis
HV Guru
anubis

sõnum 22.01.2026 16:33:12 vasta tsitaadiga

https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/trump-board-peace-gaza-davos-israel-b2905413.html

Peaaegu sama ilus nagu tiblade Mariupol.
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 22.01.2026 17:26:29 vasta tsitaadiga

greaper kirjutas:
tsitaat:

Kas see Kallase ütlus (mitte avalik, vaid kollegid omavahel) on tõesti nii hull ja laastav, et väärib sellist hüsteerilist tähelepanu? Nagu päriselt, mis selles ütluses nii pahasti ja hullusti oli, et osad väänlevad nüüd lausa agoonias ja ei suuda ära halada oma hingevalu ja sügavaid haavu, mide see lause nende vaimse tervise sisse tekitas? icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Mina ei näe seal mingit vahet "Kaja tahab jooma hakata" vs "Mis lipp lehvib Hermann'i tornis... jne" mõlemad olid kontekstist välja rebitud ja iga täiemõistusega inimene kel veel arutossu pealuu sees järel on saab ellest aru, aga samasugune ümberväänatud hüsteeria tehti teisest ütlusest missugune.
Nüüd ma saan omale muidugi kohe siin Tibla, Fritsu jne kõikmõeldavad ja veel väljamõtlemata tiitlid, aga mul savi icon_lol.gif .

tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 22.01.2026 17:37:04 vasta tsitaadiga

ot:
https://www.err.ee/1609911139/kallas-el-i-seadusandjatele-maailmas-toimuv-ajab-jooma
Vs.
https://www.tv3.ee/3-portaal/paevakaja/varro-vooglaiu-saate-tegemine-lopetatakse-hupoteetiline-jutt-eesti-okupeerimisest-pole-oigustatud/
Loe veel: https://ekspress.delfi.ee/artikkel/120289073/analuus-kust-teate-et-putin-valetab-ehk-varro-vooglaiu-ja-kremli-narratiivide-pohjalik-ajalugu

Kui ei näe vahet siis tõepoolest, kõik need ise omistatud tiitlid pädevad.
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 22.01.2026 17:51:18 vasta tsitaadiga

anubis, "MEEDIA ütles" icon_wink.gif

---------------------------
CnZ kirjutas:
Kunagi siin küsisin 2 korda, et kas siit keegi mees ka nõus rindele minema olukorra tekkimisel. Vastuseid ei tulnud. Soomes sama küsimusega vastaks tugev enamus jaa icon_wink.gif

Selle võimaluse eest hoiatati juba kunagi ammu, et kui te oma rahvast piisavalt nu**ite siis nii võib minna. Nüüd on see olukord käes... ja kõike seda tänu riigi eesotsas olevatele rahaahnetele huiaritele, just täpselt huiaritele, sest poliitikud nad kohe kindlasti pole.

viimati muutis Longero 22.01.2026 17:52:37, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 22.01.2026 17:51:36 vasta tsitaadiga

Sa mõtled "oma peaga" ,kaugelt näha.
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 22.01.2026 17:53:50 vasta tsitaadiga

anubis, Kindlasti ei jookse ma meediamassiga kaasa
tagasi üles
Janis
HV Guru

sõnum 22.01.2026 17:53:57 vasta tsitaadiga

Üks on ikkagi rahvusringhäälingu väljaanne ja teine kollane prügikast
tagasi üles
Alari A.
HV Guru

sõnum 22.01.2026 17:57:42 vasta tsitaadiga

ERR on internetiprügikast. Ei tasu ära unustada icon_wink.gif
Kommentaarid: 665 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 545
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 22.01.2026 18:00:40 vasta tsitaadiga

Janis kirjutas:
Üks on ikkagi rahvusringhäälingu väljaanne ja teine kollane prügikast

Võibolla, ilmselt pole eestis teistmoodi kui mujal. Kui vaja maailmas mingi uudis lahti lasta siis on see kohe kõigis BBC, Bloomberg jne pasaladudes. See väga kedagi ei huvita kes uudise "treial" on ja sageli on seal mittemidagiütlev info v pole üldse midagi icon_lol.gif .

tagasi üles
Janis
HV Guru

sõnum 22.01.2026 18:02:56 vasta tsitaadiga

Alari A. kirjutas:
ERR on internetiprügikast. Ei tasu ära unustada icon_wink.gif

Siis on helmedel õigus et tuleks kinni panna thumbs_up.gif
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 22.01.2026 18:12:09 vasta tsitaadiga

„Surnud inimene ise ei tunne midagi, aga teistel on kurb. Samamoodi on siis, kui sa loll oled.“
(Lapsesuu.)

Kehtib jätkuvalt.
tagasi üles
greaper
HV kasutaja
greaper

sõnum 22.01.2026 18:15:15 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Siis on helmedel õigus et tuleks kinni panna

Helmedel on alati õigus isegi siis, kui neil vale on, vähemalt osade arvates icon_lol.gif icon_lol.gif
Esimeses stuudios sai ilusti kuulata, mis sorti "mehega" tegemist on.

tsitaat:

Mina ei näe seal mingit vahet "Kaja tahab jooma hakata" vs "Mis lipp lehvib Hermann'i tornis... jne" mõlemad olid kontekstist välja rebitud ja iga täiemõistusega inimene kel veel arutossu pealuu sees järel on saab ellest aru, aga samasugune ümberväänatud hüsteeria tehti teisest ütlusest missugune.

Siis on küll ikka pahasti kui vahet ei näe, saan aru mentaliteedist, et omadel on aalati õigus, aga no kui siin ikka vahet ei näe, siis on päris pahasti.
Tekst ise oli selline. Pane sinna kõrvale nüüd Kallase lause, et olukord ajab jooma, täpselt sama?

Järvi: Aga ikkagi, isamaa huvid kaaluvad üles igasugused muud asjad. Jah, et, kui nüüd Putin tuleb, et siis on kõikidele hea selline testiküsimus, et kui palju te olete valmis sellise riigi eest omaenda verd valama? Kuidas teil on kodanikud?

Vooglaid: Ei noh, mina olen seda varem ka öelnud ja ma ei häbene seda ütelda ka uuesti, et vaata, kui Venemaa tegutseks sellisel viisil, et ta tagaks inimestele päriselt põhiseaduslikud õigused, ei suruks peale seda ... ei teostaks vaktsiinisundi, ei teostaks apartheidi, jätaks inimestele võimaluse elada ja kasvatada oma lapsi vastavalt oma veendumustele, ei hakka ähvardama siin vangistusega, sellepärast et sa ei ole nõus, ma ei tea...

Järvi: Homotorti tegema...

Vooglaid: Jaa, pidev selline kiusamine lollide väikeste asjadega nagu. Ei taha sind relvituks teha, eks ole. Ei taha su vanemlikke õigusi piirata. Ei taha sinu lapsi süstida sinu selja taga niimoodi. Siis tekiks väga kiiresti väga tõsine küsimus, et nagu, ma ei tea, mina tahan lõppude lõpuks elada normaalset elu, eks ole. Nimetage seda Eesti Vabariigiks või nimetage seda mingiks Eestimaa kubermanguks või millekski muuks, eks ole. Kes iganes tagab inimestele võimaluse siin normaalselt elada, selle poole siis inimesed hoiavad, eks. Et sa ei saa nagu lõputult ka mingi emotsionaalse argumendiga, et meil peab siin tornis olema sinimustvalge, eks ole, mis siis, et selle sinimustvalge all sa tegeled nagu inimeste ahistamise ja kiusamise ja mahasurumisega, eks.

Järvi: Mina ütlen lihtsalt seda, et esimest korda Eesti Vabariigi sünnipäeval, 24. veebruaril, minul on selline tunne, et see lipp ei esinda mind. See lipp ei ole see, mille eest ma tahaksin elada ja surra. See ei ole mingi riik, mis on minu riik. See ei ole mingi Eesti, mis on minu Eesti. Meil on kaks Eestit täiesti omavahel lõhki. Üks on nomeklatuurne Eesti ja teine on nii-öelda kõrvaletõrjutud Eesti. See nomenklatuurne Eesti on valmis astuma kõrvaletõrjutud Eesti õigustel, valmis trampima nende õigustel. Ja ma pean tunnistama, et esimest korda võib-olla, et vabariigi aastapäeval mul on selline tunne, et mind ei huvita see asi. Mind ei huvita üldse see asi. Mulle meeldib Vabadussõda, mulle meeldib vaba rahvas. Mulle meeldib see, mis on eesti kultuur, aga see süsteem, mis praegu sinimustvalge lipu taha varjub - see ei ole minu Eesti.

Vooglaid: Minu Eesti see ka ei ole. Ma ka ei tunne mitte mingisugust ühisosa selle seltskonnaga, kes seal Stenbocki majas pesitseb ja ministeeriumides ja mujal. Pidage ise oma pidu ja olge õnnelikud eksole. Eriti veel olukorras, kus te ei ole nõus isegi neid piiranguid tühistama vabariigi aastapäevaks. Te jätate sajad tuhanded inimesed apartheidirežiimi alla, avalikust elust kõrvaldatuks eksole. Sa teed sellise olukorra, kus isegi vabariigi aastapäeval ei saa inimesed minna näiteks perega restorani, et tähistada vabariigi aastapäeva. Sõitke seenele oma pidustustega ja tõesti, noh, pidutsege nii palju kui tahate, eks ole. Ja siis tõstke maksusid, et järgmine aasta saaks veel rohkem pidu pidada teiste inimeste raha eest, keda te represseerite samal ajal. Mul ei ole ka mitte mingisugust huvi selle seltskonnaga mingit ühist pidu pidada siin.

Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception".
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Donald Trump mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 183, 184, 185  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.