2024. aasta septembris muudeti ÜRO reeglit nr 48, kus on öeldud, et kohustuslikuks muutub päevasel ajal tagatulede põlemine M, N1, O1 ja 02 kategooria sõidukitel 2030. aasta 1. septembril.
Millega nad mõtlevad? See on ju enamasti tarkvaraliselt lahendatav. _________________ Müüa Samsung S23
Vahetan oma auto sinu oma vastu
Mäletamist mööda ei ole eestis see nõue väga vana, mil ei nõutud enam päevasel ajal taga gabariiittulede põlemist. 5 aastat ehk?
Tollal oli ka ette nähe, et siis tulevad öösiti mittepõlevate tagatuledega autod liiklusesse.
Aga mis meie, tavalised autojuhid, ka teadsime. Targad pead otsustasid.
A mis vahet seal on. Juba praegu on nõue, et pimedal ajal peavad tuled põlema. Ikka pannakse ringi mingi häguste päevakatega ju. Pimedas. Ees kaks seasilma põleb siis lähikate asemel keeratakse udud põlema.
Ega siis keegi üleöö tulede kasutamist õppima ei hakka. Kui politsei massiliselt trahve ei tee, nagu vanasti kui lähikate nõue tekkis, siis ei muutu ka midagi... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
A mis vahet seal on. Juba praegu on nõue, et pimedal ajal peavad tuled põlema. Ikka pannakse ringi mingi häguste päevakatega ju. Pimedas. Ees kaks seasilma põleb siis lähikate asemel keeratakse udud põlema.
Ega siis keegi üleöö tulede kasutamist õppima ei hakka. Kui politsei massiliselt trahve ei tee, nagu vanasti kui lähikate nõue tekkis, siis ei muutu ka midagi...
A see ju täidab eesmärki teiste liiklejate jaoks, isegi kui see nii oleks. Pole ju probleemi muarust
Jama on siis kui valges midagi ei põle
Kas tagaparkidega peab numbrituli ka põlema? Mul päevakatega lähevad punased ise põlema aga number ei lähe kuniks armatuur pime. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
(1) Sõidu ajal peavad mootorsõidukil põlema lähi- või kaugtuled ning ääre- ja numbrituled. Trammil peavad sõidu ajal põlema lähi- ja ääretuled. Haagisel peavad sõidu ajal põlema ääre- ja numbrituled.
(2) Valge ajal võib lähitulede asemel kasutada päevatulesid. Päevatuled võivad põleda ilma ääre- ja numbrituledeta.
(3) Autorongil (välja arvatud autorong, mille veduk on B-kategooria auto) ja masinrongil, millel puuduvad ees ülemised ääretuled, peab veduki kabiini või kere esiosa kohal olema valgustatud autorongi tunnusmärk.
(4) Halva nähtavuse korral või pimeda ajal valgustamata teel peatatud või pargitud mootorsõidukil ja selle haagisel peavad põlema ääre- ja numbrituled. Asulavälisel teel tuleb lisaks kasutada ka ohutulesid.
(5) Halva nähtavuse korral või pimeda ajal valgustamata asulavälisel teel peatatud või pargitud sõidukil ei tohi põleda lähi-, kaug- ega udutuled. Asulateel peatatud sõidukil ei tohi põleda kaug- ega udutuled, välja arvatud juhul, kui udutulesid kasutatakse lähitulede asemel. Asulateel pargitud sõidukil ei tohi põleda lähi-, kaug- ega udutuled. Asulatee vasakul teepoolel peatatud sõidukil ei tohi põleda ka lähituled.
(6) Asulas võib käesoleva paragrahvi lõikes 4 nimetatud ääretulede asemel kasutada mõlema- või liiklusepoolseid seisutulesid juhul, kui:
1) mootorsõiduk ei ole üle kuue meetri pikk ega üle kahe meetri lai;
2) mootorsõiduk on ilma haagiseta.
(7) Käesoleva paragrahvi lõigete 4 ja 6 nõuded ei laiene peatatud ja pargitud sõidukile, mis asub:
1) teel, mis on valgustatud nii, et sõiduk on piisavalt kaugele näha;
2) väljaspool sõiduteed ja kattega teepeenart;
3) asulas sõidutee ääres, kui on tegemist jalgratta, pisimopeedi, mopeedi või kaherattalise külghaagiseta mootorrattaga, millel puudub aku;
4) õuealal.
Led tagatuled pidevalt jääs jah, lisaks "klaas" plastikust.. vanal oli klaas ikka klaas ja sai harjaga tuled puhtaks kopsitud.. uuega ei tasu proovidagi.
mina ei seleta midagi....ma ei saagi seletada, sest ei hakka seda tarbima. las seletavad need kes selletäna tellivad ja 2 nädala pärast kasutavad
Kasutan, juba 3 aastat järjest, auto on endiselt alles, ise olen kah elus?
Milles uba?
jeesus188 kirjutas:
suitsetajad põletavad ka maju maha, isegi ujujad upuvad....seniks kui numbreid ei anna, siis see pole isegi statistika kus poolega petta saad
head ööd, kell juba põike varsti tõuseb
Ära rohkem enam, täna peale võta...
hiina sitta topi endale autole, ma jätkan normaalse asjaga.
ps: peale võtan siis ku tahan ja autot siis ei kasuta ka. _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Olen viimased paar kuud jälginud ühte remondi töökoda, remondivad hübriid ja elektri autosid.
Kui soovite põnevat vaatamist siis viimane video on siin:
Mind huvitab pigem, et mis geniaalne idee oli aku tühjenemisel jätta sisse tarkavarasse või siis siit lähtuvalt, lasta kustutada elutähtsat koodi ära. MB ülitargad insenerid küll...
Ok, saan aru, et keegi juhet külge pannes ei saaks kohe mingit ülikiiret laadimist teha niisama ja tekitada võimalus tulekahjuks...
Aga töökoda seadmetega, kontrollitud olukorras sellist porri pärast näha??? Oleks lihtsalt moodulile eraldi pistik külge, laed miinimum tasemeni, kustutad koodi ja teed enesekontrolli. Persse, selle asemel 10k või targad leida doonoriga püsivara üle kirjutama Ja seda ainult hübriidiga. Täiselektrikas raudselt sama lahendus _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
M: Triumph Trident 660 2023a - AHVile 200€ alla
Ma küll otse moodulitesse särtsu paugutanud BMSi vahele jättes, hakkas tööle küll. Ja no suure vooluga ei hakkagi seda asja tegema ju keegi kes juba nii kaugele jõudnud on.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.