praegune kellaaeg 16.01.2026 11:52:25
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
coke
HV vaatleja
|
28.12.2025 22:43:20
|
|
|
| mina634 kirjutas: |
Miks ma suures tõusus kindel olen. Sest bitcoinil on salajane valem - 10 päevaga suurimad tõusud. Ja suurim tõus on veel ajalooliselt tegemata.
--
Bitcoin võib teha veel suurema tõusu kui selle 10 aastaga kokku. Vaid mõne päevaga 300x tõusu. Millal see on? Kunagi kindlasti.
--
1 bitcoin hakkab maksma miljard dollarit ja seda minu elu ajal.  |
Bitcoin käib veel korra 100k lähedal ja siis läheb langus edasi. Pidu kahjuks selleks korraks läbi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
30.12.2025 15:03:32
|
|
|
Tegin AI pildi läbilõike, et kui tähtis on sõlm e. node:
Spoiler 
--
Ühe miljonäri lugu, kes kõik pani bitcoini ja paneb edaspidi:
Spoiler 
--
Kui keegi ütleb, et bitcoin on scam, siis tulevikus ära temaga enam tegemist tee ja ära müü talle midagi. Las kärvab ära nagu kõik need FIAT-raha usklikud. Aeg surra, aeg sündida.
--
Pangasüsteem kukub kokku kui nad (pangad ise) panevad pange lühikese või pika hoidmisega:
Spoiler 
--
See, mis bitcoiniga toimub on lühikese ja pika positsioonidele panek, laenamisega süsteem - ja laenamine on satoshi nakamoto meelest NALI!!
Nii, et mõistlikum on muretseda oma päris walletisse, mitte börsi. [börsi ei ole vaja - kui sul on piisavalt bitcoine ja selle, kellel on kaupa ja samuti bitcoine] - see on parem kui fidel castro kuuba lahendus.. ja see pole kommunism, kapitalism isegi lääne vaates- see on puhas matemaatika ja p2p.
--
Mida odavam, seda kergem hankida
📈 Hetke BTC hind (EUR):
€73,986
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
30.12.2025 18:03:57
|
|
|
Ühe miljonäri lugu, kes kõik pani bitcoini ja paneb edaspidi:
Spoiler 
--
Kui keegi ütleb, et bitcoin on scam, siis tulevikus ära temaga enam tegemist tee ja ära müü talle midagi. Las kärvab ära nagu kõik need FIAT-raha usklikud. Aeg surra, aeg sündida. |
Sellest loost võib tulevikus vabalt kujuneda pöördvõrdeline lugu "Kuidas inimesed vabatahtlikult oma raha FIAT2 panid" v "Kokkukuivanud edulood ja uued paadialused".
_________________ Win ISO'd ja uuendused
Artiklid jagatud |
|
| tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
31.12.2025 03:39:42
|
|
|
See SMSF on kahtlane asi:
https://news.bitcoin.com/et/austraallased-kaotavad-miljoneid-litsentsita-kruptoskeemis-mis-sihib-pensionifonde/
Üldse ka kogu paber-bitcoin, paber-kuld.
Ja ka Austraalia on ise üks kahtlane asi. Nad võivad kogu krüptosektorit vangi panna. Kui tahavad. Litsentsi ei ole - vangi.
Aga tasub öelda, et krüptoskeem võib olla ka seaduslik platvorm. NÄITEKS FIAT-raha ise on samuti pettus - alates 1971. aastast. paber-valuuta.
Aga lõbus on vaadata igasuguseid krüptoskeeme. Peale bitcoini on kõigil enam-vähem mingisugune seotus krüptoskeemidega.
Samas ka bitcoini laenamine. Ma ei laenaks oma külmrahakotist midagi välja. Ühesõnaga - bitcoin on täielik teadus, et seda hoida.. väike väljaõpe.
Eks see krüptoskeem pidurdab bitcoini arengut, tsipa.
Windows XP aegne krüptoviirus aitas bitcoini mustamist kaasa. Nüüd veel igasugused erinevad krüptoskeemid.
Inimesed kaotavad ka FIAT-raha. Riik teeb juba ammu fiat-skeemi, siis veel igasugused sulid ja telefonipetturid. Maksud on ka üks osa riiklikust petuskeemist. Pikka aega on selle eeskujuks olnud Rootsi. Üks pettus kogu aeg. Ma ju kirjutasin, et Pipi looja kannatas 100% maksude käes. Ilmselt Pippi tõttu.
Kirjutad raamatu. Sellel on edu. Ja riik võtab kõik 100% endale. Elagu FIAT-raha!!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
31.12.2025 07:40:29
|
|
|
| Sa seda alien kolme oled näinud?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja
|
31.12.2025 09:29:43
|
|
|
| Janis kirjutas: |
| Sa seda alien kolme oled näinud? |
Peaks ka mingi pettus olema ?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
31.12.2025 10:16:09
|
|
|
Narkomaania epideemia ka UK-s
Spoiler 
FIAT-raha toodab vaesust ja kriisi. [FIAT-raha on pettus, mis toob kaasa elamukriisi .jne]
Nojah, ega siis bitcoin ei päästa, kuid bitcoin ei tooda vaesus.
Aga joodik on joodik ja narkomaan on narkomaan igal ajastul vs. bensiini ja liiminuusutajad.
Aga alates 1971. aastast on tee narkomaaniale ja aidsile avatud..
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
31.12.2025 10:19:13
|
|
|
| Krüpto avas hoopis teise tee narkomaailmale. Tallinn ja mõned linnad veel on täis igasuguseid läti "maffia" poolt pandud "aardeid", mille asukohta saad krüpto eest osta. Sellised ala 6k eur maksvad aarded kaovad ka päris kiirelt isegi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
31.12.2025 11:14:57
|
|
|
| Janis kirjutas: |
| Krüpto avas hoopis teise tee narkomaailmale. Tallinn ja mõned linnad veel on täis igasuguseid läti "maffia" poolt pandud "aardeid", mille asukohta saad krüpto eest osta. Sellised ala 6k eur maksvad aarded kaovad ka päris kiirelt isegi. |
Vähemalt puhas raha, mis ei haise (näiteks monero). FIAT-raha kuritööd on suuremad.
Samas noaga saab köögis toitu lõigata. Inimesed on sellised, kes kooliharidusest valesti aru saavad või kool, midagi kaasa ei anna.
Ja kodu. Kui kodus, kodu ei ole.. siis on koduta kodutu.
Antud videos oli mees isegi maailmarändur, hollywoodi kaskadöör ja kong fu meister. Aga FIAT-raha tõi ta ikka tänavale...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
31.12.2025 11:16:29
|
|
|
| Vaatasin, monero sugust shitcoini nad ei aksepteeri
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
31.12.2025 11:24:04
|
|
|
Ainuke asi on birhingamist või philadelphiast oleks loomavagunisse ja kõrbesse viia. mingi telk üles lüüa ja vesi ja leib. Kui tööle ei hakka, siis süüa ei saa. Näiteks kraavi kaevamine kõrbes. Maru hea töö..
--
Need võivad vabalt politseiagendid olla. Sellise jamaga ma ei tegelegi. Ega ka mingit passi osta, et saada kuskile riiki - need asjad käivad ausalt ja ametlikult..
Pigem ühes inglismaa linnas võttis üks krüptomiljonär linnaosa juhtimise üle. Politsei ei saanud hakkama, ta lihtsalt palkas linna turvamehed korda valvama.
Lingi olen ära kaotanud kahjuks..
viimati muutis mina634 31.12.2025 11:26:16, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
31.12.2025 11:24:49
|
|
|
| Need võivad vabalt politseiagendid olla. |
Oota seleta seda loogikat
Politseid ei huvita tarbijad, või arvad et passivad peale põõsas, et siis pärast väike trahvikene teha?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
11.01.2026 20:55:32
|
|
|
Tony räägib hästi - nad konverteerivad sinu panga raha kunagi cbdc väärtuseks.. et kontrollida sinu üle ja võtta sinult kõik:
Spoiler 
Sest vargad tahavad aina rohkem, enam ei piisa sellest, et juurde trükkida - nüüd tuleb ka kõigi tehingute üle kontrollida ja vajadusel ära võtta - OLEME NENDE JAOKS LOOMAKARI!!!!
--
Sisuliselt Crypto Kid ütleb, kogu selle USA FIAT-raha süsteemi ära, mis tehakse ja plaanis on:
Spoiler 
|
|
| tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
11.01.2026 22:46:49
|
|
|
| Monero päästab olukorra. Just ületas ~5a taguse ATH. Privaatsus ruulib!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
12.01.2026 09:00:09
|
|
|
Enne, kui krüptoga üldse sai tegelema hakatud, kasutasin Monerot mõnelgi korral ostude tegemiseks. Ilmselt rahvas on hakanud privaatsust rohkem hindama.
|
 |
Longero
HV veteran
|
12.01.2026 10:40:18
|
|
|
| DVDRW kirjutas: |
| Monero päästab olukorra. Just ületas ~5a taguse ATH. Privaatsus ruulib! |
Kui pikaaegne graafik lahti võtta siis võiks eeldada suuremat langust
_________________ Win ISO'd ja uuendused
Artiklid jagatud |
|
| tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
15.01.2026 12:31:33
|
|
|
Kogu pangasüsteem on üks suur jama. Seda on öelnud ka satoshi nakamoto. kui bitcoin kukub nulli... - bitcoin on ainus elektrooniline väärtus, sest eu loob kasutut cbdc elektroonilist väärtust, kus iga aadressi/kontot saab piirata, kustutada ja kasvõi ära kaotada. Nagu sa ei oleks inimene olnduki, selle rahaga. Valitsus teeb sind laibaks.
Kui bitcoin kukub nulli - siis on miskit maailmas viga. tuumasõda või kosmos kukub kokku... [valitsus käseb, poob ja laseb - aga bitcoin on süsteemiväline... kui lollid saavad aru, et riigi kontrollitavad börsid ja KYC-agendid on ebaseaduslikud ja süsteemisisesed..]
--
Bitcoin tuligi plokiahelaga välja esimesena. Nüüd soovitab peter tokeniseeritud kulda, mis on veel külmutatav. bitcoin ei ole külmutatav isehoolduses - börsikonto ei ole bitcoin.
--
🟡 Kas Tether saab seda Freeze Auth (aadresse külmutada)?
Lühike vastus:
Jah, Tether Goldi tingimused annavad Tetherile võimaluse külmutada (freeze) XAU₮ tokeneid või piirata juurdepääsu teatud kontodele, aga see sõltub nende tingimustest ja mitte ainult smart-contracti tehnilisest freezeAuth funktsioonist nagu USDT puhul.
Mis see tähendab:
XAU₮ ei ole puhtalt detsentraliseeritud nagu Bitcoin või ETH — see on Tetheri välja antud seotud token, mille omand ja tingimused reguleeritakse Tether Goldi teenuse kasutustingimustega.
Nendes tingimustes on sätestatud, et Tether võib külmutada või lõpetada ligipääsu XAU₮ tokenitele kasutajate kontodel, kui nad seda teenuse toimimiseks või seaduslikel põhjustel peavad vajalikuks.
See on sarnane sellega, kuidas Tether on tõstatanud, et nad võivad USDT või teiste toodete puhul külmutada tokeneid, kui neile esitatakse regulatiivseid või õiguslikke nõudeid |
--
Peter Schiff jälle räägib:
Spoiler 
--
IRR. Iraani hinda kinnitab ka minu monero rakendus
--
703,54 $ maksab praegu 1 XMR. USA raha on väga odavaks muutunud.
---
1 BTC = 1 274 364.78 EEK-i. Maksaks praegu.
--
1 BTC = 101 454 541 648.48 IRR - sisuliselt Iraanis läks raha nulli. https://www.xe.com/en-us/currencyconverter/convert/?Amount=1&From=BTC&To=IRR
Mõned näitavad veel 4 miljardi IRR 1 BTC eest.
---
Kui vaadata asja lähtekoodi põhiselt ja vaba tarkvara põhiselt, siis ma küll muret ei tunneks nende riikide "ajutiste" lahenduste puhul. On küll keelatud aga ikka tehakse.. (õiget asja muidugi)
--
Kohalike teadete kohaselt on Tai algatanud kampaania niinimetatud halli raha vastu, karmistades järelevalvet füüsilise kulla turgude ja digitaalsete varade üle osana püüdlustest sulgeda rahapesu lünki.
https://cointelegraph.com/news/thailand-crypto-gold-anti-grey-money-crackdown
"..ära kasutanud väärtuse liigutamiseks ja hoidmiseks väljaspool pangandussüsteemi. See hõlmab kuldkangide, veebipõhiste kullaplatvormide ja krüptovaluutade tegevust."
Kui te ikka veel aru ei saa, et mis on BIS, IMF ja pangandussüsteem - see on peamaffia. Kus rahvast jooksutatakse nagu orav rattas, vaesust ainult tuleb juurde.
Nüüd kui ütlete, et see on kuritegevuse ohjeldamiseks - siis kas olete kindel, et midagi, mis on väljaspool pangandussüsteemi - on ainult halb..?! bitcoin on väljaspool pangandussüsteemi ilma KYC-ta. Jep. Seega bitcoin on ise illegaalne. Monerot ei tohi mainidagi.
"Seetõttu plaanib valitsus luua riikliku andmekeskuse, mis võimaldab kahtlase tegevuse reaalajas jälgimist ja riskiprofiilide loomist."
See meenutab seda asja, et kõik on riski ja kahtluse all. Ja andmeleket on riigid juba ammu harrastanud.
"Praegu puuduvad ametlikud aruanded selle kohta, kas isehoidetavaid rahakotte piiratakse või keelustatakse."
Seda teksti lisatakse ajakirjanike poolt pidevalt. EKS KEELUSTAGE BITCOINI - TE DEBIILIKUD!!!
--
Hullem on veel ees: e-viisa, et välistada maksude lahkumist eu piirkonnast
Spoiler 
--
Bitcoin on scam? Vaata, mis on hoopis scam:
Spoiler 
--
--
"Kuigi Zang tunnistas, et kaasaegne konfiskeerimine ei pruugi sarnaneda 1930ndatel nähtud varjamatute meetmetega, pakkus ta, et peenemad lähenemised—nagu aruandlusnõuded, tehingupiirangud või erimaksud—võivad saavutada sarnased tulemused ilma selgesõnaliste konfiskeerimisteta."
https://news.bitcoin.com/et/ekspert-hoiatab-pankade-paastmiseks-tehtavate-bail-inide-vara-konfiskeerimiste-ja-kulla-riigistamise-eest-kuna-usaldus-pankade-vastu-norgeneb/
Jah. Kulda saavad riigid konfiskeerida. Seda on juba tehtud. Paberkulda, paberaktsiaid, võlakirju, paberbitcoine.
..
--
https://www.err.ee/1609907803/liisa-pakosta-narkoarikad-peavad-saama-karmilt-karistatud
See on FIAT-raha maailma pahupool. See inflatsiooniline raha toodab oma takistuseta trükkimisega juurde aina rohkem võlgu, inimesed ei jõua üürigi enam maksta ja nad tõstetakse tänavale, söömisega on ammu juba probleeme.
Narkoärikatest saab lahti siis kui keegi ei taha endale sellist kraami. Aga miski pärast tahetakse. Sest vaesus tootab vaesust.
--
Mõne jaoks on #Bitcoin luksusvara. Miljonite teiste jaoks on see päästepaat. 🛶🆘
Samal ajal kui privilegeeritud arutlevad hinnagraafikute üle, kasutavad hüperinflatsiooni ja finantstsensuuri all kannatavate riikide inimesed ellujäämiseks Bitcoini. See on ainus pääsetee katkistest rahasüsteemidest, mis varastavad töölisklassilt tuleviku.
Bitcoin ei hooli teie rahvusest, krediidiskoorist ega poliitilistest vaadetest. See hoolib ainult matemaatikast. See on esimene tõeliselt neutraalne, globaalne ja loata finantsinfrastruktuur.
See pole lihtsalt "digitaalne kuld"; see on digitaalne kilp inimõiguste jaoks. 🛡️✨
#Bitcoin #Inimõigused #Finantskaasatus #Hüperinflatsioon #RahaVabadus #Plebstr
Spoiler 
--
bitcoinist on saamas turvavara ja dollarist ja aktsiatest riskivara
--
Milline on keelatud bitcoin? coinjoin? mis suuruses ajalugu hakatakse analüüsima? Millal keskpangad ja riigid pankrotti lähevad?
Kas sularaha keelatakse ära kuna see ei näita tehingu ajalugu. KUI LOLLIKS inimesi veel tehakse?
--
DUBAI keelas ära privaatsed coinid ja mittevastavad stablecoinid (mis ei ole FIAT-rahaga tagatud):
https://coinjournal.net/news/dubai-crypto-rules-tighten-as-dfsa-bans-privacy-tokens-and-rewrites-approval-process/
Samuti coinjoin ja muud mikserid.
--
https://arileht.delfi.ee/artikkel/120428790/see-on-pretsedenditu-samm-trumpi-valitsus-ahvardab-keskpanka-kriminaalsuudistusega
Trump saadab keskpanga kohtusse. Kas bitcoin ja monero ei lenda lakke kui president ise istub trükimasina otsas?
--
Ma ei imestaks kui monero maksab kunagi 50 000 usd ja market cap on 1 triljon dollarit. Ainult, et bitcoin on ikka top 1 veel.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
16.01.2026 11:21:00
|
|
|
Ma ei usu, et Trump ise ka teab, mis see bitcoin päriselt on. Ta võib-olla mõtleb, et kui USAs on enamus bitcoine, et siis loob vastava käsu, et nagu kulda saada, bitcoine enda kätte - aga see ei õnnestu. Sest selle eest hoolitsevad bitcoini vaalad ja enamus on rahva käes, üle maailma. NB! FIAT-raha on ebaseaduslik. Nagu ka USA keskpank ja Fort Knox.
Küll aga USA President on seaduslik. Et kahe otsaga asi.. [bitcoin on seaduslik - sest see esindab matemaatikat, loodusseadusi ja kogu planeet Maa rahvast - FIAT-raha on loodusseadusi eirav - seepärast on see ebaeetiliselt ebaseaduslik - ja tulemus on et rahvas vaesub - eriti kes ei esinda usa dollarit]
--
Kui president, peaminister või kuningas ütleb, et bitcoin on scam, siis tuleks mõelda, et kogu valitsus on scam ja midagi on kahtlane - sest loll on saanud juhtima. EU keskpanga juht ütles, et see on scam - tasub mõelda, et kas CBDC raha on sulle see õige asi.. [huvitav, miks nad plokiahelat tahavad kui bitcoin oli ESIMENE, kes plokiahela võimalust pakkus - vaba lähtekood - need kinnised on SELLE VARASTANUD ]
Küll aga ei tähenda see seda, et keegi ei või panna korraga bitcoine müüki - hind on ka vastav.. mõneks ajaks.. ja taastub kui on ostjaid. [bitcoini puhul on alati ostjaid - sest see on maailma esimene plokiahel ja ei ole CEO ja keskne juhtimine puudub täielikult - tõestus: arendajad lahkuvad ja teevad oma forki või vaidlevad pidevalt või teevad oma programmi sõlmede jaoks nt. Bitcoin Knots ja bitcoin ei ole ka CIA juhtimise all, sest siis ei oleks ka Knotsi lubatud - arendajad oleks kõrvaldatud]
--
| Longero kirjutas: |
Tether on see köis millega eeslit kinni seotakse . |
circle usdc samamoodi ja kõik kulla tokenid - paxful ja vnx gold. Kõigil on freeze auth.
Sest nad on kolmandad osapooled ja nad peavad kõik käituma korrektselt valitsuse vajaduste ja eesmärkidega.
Kusjuures vaatasin solana võrgus, et TRUMP token ei ole külmutatav, kuid sel on liiga suur (omanike) kogus.. programm tuvastas mul, et mõnedes rahakottides on liiga suur kogus.. (skript) [Top 10 holders high ownership, Single holder ownership, High ownership]
[Trumpi eesmärk on Gröönimaa endale saada ja paistab, et ukraina venemaale anda. Selleks on vaja rahvale pakkuda FIAT-raha ja külmutatavaid võimalusi, et rahvas oleks
vaene ja sõdiks koos valitsejate eesmärkidega. Kuigi USA on juba ennem gröönimaad tahtnud ja venetsueela oli ennem juba USA mõjusfääris..]
Bitcoin (BTC) ja Monero (XMR) on kaks võrku, kus sinu väärtusi ei külmutata. Kui sul on oma walletis. ETHEREUM ja SOLANA ja teised. On kahtlased. Küll aga ETH ja SOL ise ei ole külmutatavad.. SUI võrk näiteks oli 6 tundi võrgust väljas.. Bitcoin pole seda teinud enam üle 13 aasta. Litecoin pole kunagi seda teinud, näiteks. Ma eelistan PoW krüptoväärtusi, sest neil on võrk hajutatud paremini ja tagatud tehingud. [PoW kinnitab tehingud, tagab koos sõlmega]
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|