Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 300, 301, 302
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
coke
HV vaatleja

sõnum 28.12.2025 22:43:20 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
Miks ma suures tõusus kindel olen. Sest bitcoinil on salajane valem - 10 päevaga suurimad tõusud. Ja suurim tõus on veel ajalooliselt tegemata.
--
Bitcoin võib teha veel suurema tõusu kui selle 10 aastaga kokku. Vaid mõne päevaga 300x tõusu. Millal see on? Kunagi kindlasti.
--
1 bitcoin hakkab maksma miljard dollarit ja seda minu elu ajal. beer_yum.gif

Bitcoin käib veel korra 100k lähedal ja siis läheb langus edasi. Pidu kahjuks selleks korraks läbi.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 30.12.2025 15:03:32 vasta tsitaadiga

Tegin AI pildi läbilõike, et kui tähtis on sõlm e. node:
Spoiler Spoiler Spoiler

--
Ühe miljonäri lugu, kes kõik pani bitcoini ja paneb edaspidi:
Spoiler Spoiler Spoiler

--
Kui keegi ütleb, et bitcoin on scam, siis tulevikus ära temaga enam tegemist tee ja ära müü talle midagi. Las kärvab ära nagu kõik need FIAT-raha usklikud. Aeg surra, aeg sündida.

--
Pangasüsteem kukub kokku kui nad (pangad ise) panevad pange lühikese või pika hoidmisega:
Spoiler Spoiler Spoiler

--
See, mis bitcoiniga toimub on lühikese ja pika positsioonidele panek, laenamisega süsteem - ja laenamine on satoshi nakamoto meelest NALI!!
Nii, et mõistlikum on muretseda oma päris walletisse, mitte börsi. [börsi ei ole vaja - kui sul on piisavalt bitcoine ja selle, kellel on kaupa ja samuti bitcoine] - see on parem kui fidel castro kuuba lahendus.. ja see pole kommunism, kapitalism isegi lääne vaates- see on puhas matemaatika ja p2p.
--
Mida odavam, seda kergem hankida

📈 Hetke BTC hind (EUR):
€73,986
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Longero
HV veteran

sõnum 30.12.2025 18:03:57 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
Ühe miljonäri lugu, kes kõik pani bitcoini ja paneb edaspidi:
Spoiler Spoiler Spoiler

--
Kui keegi ütleb, et bitcoin on scam, siis tulevikus ära temaga enam tegemist tee ja ära müü talle midagi. Las kärvab ära nagu kõik need FIAT-raha usklikud. Aeg surra, aeg sündida.

Sellest loost võib tulevikus vabalt kujuneda pöördvõrdeline lugu "Kuidas inimesed vabatahtlikult oma raha FIAT2 panid" v "Kokkukuivanud edulood ja uued paadialused".

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 300, 301, 302
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.