praegune kellaaeg 07.01.2026 20:37:46
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
| autor |
|
ailai
HV vaatleja
|
30.12.2025 22:41:43
|
|
|
| pois11 kirjutas: |
| DjFreeze kirjutas: |
| pois11 kirjutas: |
| Go3 keskkonnas enam Netflixi polegi saada? Vähemalt kuupõhiselt ei saa tellida. HBO max ka ei leia? Kuidas teistel? |
Vali põhipakettiks go3+ hbo max või go3 + Netflixi muudmoodi ei saa |
Mul sellist valikut ei ole. Hetkel on valitud Go3 TV+ Filmid + Sport.
Mul oli vahepeal pikk saaga kus teenindaja levitas valet infot ja määris mulle 24 kuulise lepingu pähe. Lubatud tingimused ei vastanud lubatule ja siis tühistasin järgmine päev lepingu. Kasutasin 14 päevast taganemise õigust. Selle tagajärg oli Go3 lehel rida erroreid ja mitte midagi vaadata ei saanud, tellida ei saanud. Täiesti must auk. Sai korduvalt Go3 helistatud. Soovitati uus konto teha. Peale 1,5 nädalat jauramist kustutati lõpuks serveritest kogu mu info ja sain otsast peale alustada.
Aga nüüd ei ole mitte kusagilt võimalik tellida netflixi, tundub, et midagi on veel katki.  |
Kui ma valin ''Tühista teenus'' siis pakub uusi pakette, millest üks HBOga ja teine Netflixiga. Muuda paketti peale soovitab klienitoega ühendust võtta.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
keilast
HV vaatleja

|
03.01.2026 10:05:01
|
|
|
| kas ma saan õigesti aru, et go3 kõik ühes paketiga ei tule eurosport1 ja eurosport2 kanaleid? et kõik muud go3 spordid on, extra kanalid on, aga millegi pärast pole eurosporte, tlc-d ja veel mingeid kanaleid? ja neid ei saa ka juurde tellida, on mu aimdus õige?
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DjFreeze
HV kasutaja

|
03.01.2026 11:57:05
|
|
|
| keilast kirjutas: |
| kas ma saan õigesti aru, et go3 kõik ühes paketiga ei tule eurosport1 ja eurosport2 kanaleid? et kõik muud go3 spordid on, extra kanalid on, aga millegi pärast pole eurosporte, tlc-d ja veel mingeid kanaleid? ja neid ei saa ka juurde tellida, on mu aimdus õige? |
jah need tulevad hbo maxiga on võimalik võtta pakett go3+hbo max hinnaga 14 midagi seal on kõik sees.
_________________ Hardcore Power https://fr33z3dj.wordpress.com/ |
|
| tagasi üles |
|
 |
keilast
HV vaatleja

|
05.01.2026 23:54:30
|
|
|
huhh. sai ka siis sõrm go3 "saatanale" antud. kolm ühes paketiga 24-kuuks tähtajaliselt liitutud. eluaeg olen kuulnud imelugusid viasat/home 3 tähtajaliste lepingute kohta, kus inimesed selle lõa otsa on astunud ja siis jäävadki maksma, kuigi vbla pole selle teenusega rahul jne. aga kuna oli võimalus siin aasta jooksul natukene go3 äppi näppida, nutitelerist ja telefonist, siis päris lammast kotis ei ostnud.
praegu aga endalegi ootamatult praeguses elukohas telia tv peal olnud 3+ aastat, ka telia1 klient, aga kalkulatsioon näitas, et ka selle soodustusega tuleb telia nett+go3 (mobla nr tööandja oma) oluliselt odavam, kui kolmiklahendus telias.
ausalt öelda tundus go3 7.99/kuus too good to be true. kuna natukeseviisi spordihulluga on tegu, siis nagu ma ka siin varem uurisin, ainus suur miinus on, et eurosport selle paketi sisse ei kuulu. see-eest aga kõik go3 spordid ja extrad, mis muidu eraldi on ju kuuhinnaga u 20euri? sesmõttes muidugi go3 poolt korralik nuga selga olemasolevale kliendile, et praegu tulen ma uuena 7.99 eest kuus sisse (aasta pärast 14.99/kuu) ja saan pmst teenust, mille eest tavakunde maksab u 30euri kuus. aga las see jääda.
tehnilise poole pealt olen ka pigem rahul. muidugi, 120/120 nägemisega vennad kiitlevad oma netflix 4k/hdr värkidega (sri, kui vale sõnavara, saate aru küll - tavaline hd ei kõlba), aga praegu ei saa küll öelda, et telia tv olnuks oluliselt parema kvaliteediga.
sai võetud järelmaksuga 24 kuu peale go3 digiboks. peamiselt põhjusel, et saada lisavaatajakoht, aga kuna enda teleril (mis küll vähem kui aasta vana) on titanOS, siis selle peale oli go3 äpp ikka jama. aeglane, kehva pildikvaliteediga jne. kuna internet on valguskaabliga telia, siis pole go3 digiboksiga mingit bufferdamise jne jama olnud.
ka android tv-ga on olnud päris vähe kogemust. saan aru, et box, mille olin "sunnitud" võtma, on 2023a või varasem toodang, millel peal android tv 11. ehk pole päris viimase malli värk, aga vajalikud muud äpid sai kõik sinna külge poogitud: f1, rally.tv, hbo max, kui bäckupiks vaja, siis ka telia tv (endal enam selle tellimust pole, aga vajadusel vast mõni sõber aitab välja).
paar küsimust tekkis go3 digiboksi osas. Nimelt Telia puhul olin arrisega väga harjunud, et õpetasin puldi ka TV-d sisse/välja lülitama, aga ka heli sain sellega muuta. targemad pead oskavad öelda, kas seda saab ka go3 boxiga teha või pean ikkagi jääma kahe puldiga mängima? st androidi heli go3 puldist ja siis teleka "master" heli philipsi puldist?
teiseks, kui 24 kuu järelmaks läbi saab, saan boxi ju endale, aga kas siis jääb ka kehtima see 3. vaatajakoht (kui on jooksev leping) või tuleb sõlmida järjekordne 24-kuuline tähtajaline?
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DjFreeze
HV kasutaja

|
06.01.2026 06:56:17
|
|
|
huhh. sai ka siis sõrm go3 "saatanale" antud. kolm ühes paketiga 24-kuuks tähtajaliselt liitutud. eluaeg olen kuulnud imelugusid viasat/home 3 tähtajaliste lepingute kohta, kus inimesed selle lõa otsa on astunud ja siis jäävadki maksma, kuigi vbla pole selle teenusega rahul jne. aga kuna oli võimalus siin aasta jooksul natukene go3 äppi näppida, nutitelerist ja telefonist, siis päris lammast kotis ei ostnud.
praegu aga endalegi ootamatult praeguses elukohas telia tv peal olnud 3+ aastat, ka telia1 klient, aga kalkulatsioon näitas, et ka selle soodustusega tuleb telia nett+go3 (mobla nr tööandja oma) oluliselt odavam, kui kolmiklahendus telias.
ausalt öelda tundus go3 7.99/kuus too good to be true. kuna natukeseviisi spordihulluga on tegu, siis nagu ma ka siin varem uurisin, ainus suur miinus on, et eurosport selle paketi sisse ei kuulu. see-eest aga kõik go3 spordid ja extrad, mis muidu eraldi on ju kuuhinnaga u 20euri? sesmõttes muidugi go3 poolt korralik nuga selga olemasolevale kliendile, et praegu tulen ma uuena 7.99 eest kuus sisse (aasta pärast 14.99/kuu) ja saan pmst teenust, mille eest tavakunde maksab u 30euri kuus. aga las see jääda.
tehnilise poole pealt olen ka pigem rahul. muidugi, 120/120 nägemisega vennad kiitlevad oma netflix 4k/hdr värkidega (sri, kui vale sõnavara, saate aru küll - tavaline hd ei kõlba), aga praegu ei saa küll öelda, et telia tv olnuks oluliselt parema kvaliteediga.
sai võetud järelmaksuga 24 kuu peale go3 digiboks. peamiselt põhjusel, et saada lisavaatajakoht, aga kuna enda teleril (mis küll vähem kui aasta vana) on titanOS, siis selle peale oli go3 äpp ikka jama. aeglane, kehva pildikvaliteediga jne. kuna internet on valguskaabliga telia, siis pole go3 digiboksiga mingit bufferdamise jne jama olnud.
ka android tv-ga on olnud päris vähe kogemust. saan aru, et box, mille olin "sunnitud" võtma, on 2023a või varasem toodang, millel peal android tv 11. ehk pole päris viimase malli värk, aga vajalikud muud äpid sai kõik sinna külge poogitud: f1, rally.tv, hbo max, kui bäckupiks vaja, siis ka telia tv (endal enam selle tellimust pole, aga vajadusel vast mõni sõber aitab välja).
paar küsimust tekkis go3 digiboksi osas. Nimelt Telia puhul olin arrisega väga harjunud, et õpetasin puldi ka TV-d sisse/välja lülitama, aga ka heli sain sellega muuta. targemad pead oskavad öelda, kas seda saab ka go3 boxiga teha või pean ikkagi jääma kahe puldiga mängima? st androidi heli go3 puldist ja siis teleka "master" heli philipsi puldist?
teiseks, kui 24 kuu järelmaks läbi saab, saan boxi ju endale, aga kas siis jääb ka kehtima see 3. vaatajakoht (kui on jooksev leping) või tuleb sõlmida järjekordne 24-kuuline tähtajaline? |
surfa seadetes pane hdmi cec sisse 3 vaataja koht jääb kehtima plus teenindaja helistab lepingu lõppedes teeb uue sooduka..
|
| tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
06.01.2026 08:01:05
|
|
|
teiseks, kui 24 kuu järelmaks läbi saab, saan boxi ju endale, aga kas siis jääb ka kehtima see 3. vaatajakoht (kui on jooksev leping) või tuleb sõlmida järjekordne 24-kuuline tähtajaline? |
3. vaatajakoht jääb kehtima ja aktiivseks, kuni sinu kontol on mistahes tellimus. Lisaraha see koht ei nõua.
|
|
| Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
keilast
HV vaatleja

|
06.01.2026 09:03:08
|
|
|
| paar küsimust tekkis go3 digiboksi osas. Nimelt Telia puhul olin arrisega väga harjunud, et õpetasin puldi ka TV-d sisse/välja lülitama, aga ka heli sain sellega muuta. targemad pead oskavad öelda, kas seda saab ka |
surfa seadetes pane hdmi cec sisse 3 vaataja koht jääb kehtima plus teenindaja helistab lepingu lõppedes teeb uue sooduka.. |
Mul on Philipsi telekal CEC sees, st ma pole seadeid muutnud ja Telia Arrisele omal ajal sai "selgeks õpetatud" tv on/off nupp ja helivaljuse regull. ehk et Telia puldiga sain mudida siis teleka heli valjust, mitte enam arrise oma. Et kuidas sama asja "õpetada" go3 puldile? proovisin erinippe, lihtsalt heast peast, aga need ei toiminud. ka kiire guugle mulle vastust ei andnud.
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DjFreeze
HV kasutaja

|
06.01.2026 09:44:58
|
|
|
| paar küsimust tekkis go3 digiboksi osas. Nimelt Telia puhul olin arrisega väga harjunud, et õpetasin puldi ka TV-d sisse/välja lülitama, aga ka heli sain sellega muuta. targemad pead oskavad öelda, kas seda saab ka |
surfa seadetes pane hdmi cec sisse 3 vaataja koht jääb kehtima plus teenindaja helistab lepingu lõppedes teeb uue sooduka.. |
Mul on Philipsi telekal CEC sees, st ma pole seadeid muutnud ja Telia Arrisele omal ajal sai "selgeks õpetatud" tv on/off nupp ja helivaljuse regull. ehk et Telia puldiga sain mudida siis teleka heli valjust, mitte enam arrise oma. Et kuidas sama asja "õpetada" go3 puldile? proovisin erinippe, lihtsalt heast peast, aga need ei toiminud. ka kiire guugle mulle vastust ei andnud. |
õpetada ei saagi aga cec kaudu toimib ilusti kui boxis ja teleris cec sees..
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti112
HV Guru

|
06.01.2026 12:22:45
|
|
|
See kui ühe tootja telekaga toimib teleka ja digiboksi vaheline CEC juhtimine, ei tähenda et kõigi telekatega samamoodi muretult toimiks.
Kahjuks on CECi toimimine endiselt tihtipeale paras loterii erinevate tootjate seadmete vahel.
|
|
| Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
113 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.01.2026 18:36:12
|
|
|
Emamasti on cec vildakas just mingite meediaboksidega. point nimelt selles, et teleri home/menu ja back nupud tahavad kangesti teleri kodumenüüd juhtida.
Ressiiverite ja soundbaridega on ok helinivood juhtida. Muud menüüd lisaboksides keeruline kui just mõni tv universaalpuldi säte ei aita.
Telia esimesed puldid sai õpetada koodiga, S1,S2
Telia nutilillanupu puldid olid otse IR kaudu õpetatavad. S3,S4
Järgmised esimeste arriste S5 puldid RF kaudu digiboksi menüüst, automaatselt hdmist tuvastati teler.
Uuemad bluetooth puldid mis arrise 4302 ja 5305 kasutuses S6 ja androidiga S7 on, õpetatakse teleri margi abil menüüst. Kui ka sealt ei õnnestu siis boksis on Ruwido IR äpp ja käsitsi saab marki valida.
Elisa ja Go3 seda lahendust minuteada ei oma.
Elisal oli veel mingi koodiga õpetamise versioon, mis boksil ja puldil, ei mäleta.
Küll aga mõne androidi puhul on androidi põhisätetes remotes and accessories all su pult ja seal kuskil õpeta tv juhtimine.
Xiaomi boksidel osadel vähemalt on, ei tea kas jällegi Elisa või Go3 seda ehitanud on sest puldid on spetsjom tootjalt tarnitud ja kui seda funktsiooni mitte boksi tarkvarasse ehitada, siis mott.
|
|
| Kommentaarid: 261 loe/lisa |
   |
2 :: |
227 |
|
| tagasi üles |
|
 |
maaks
HV vaatleja

|
07.01.2026 14:22:30
|
|
|
GO3-e puldiga ei saa telerit juhtida - sellel pole ju teleri jaoks ON/OFF nuppugi - ja see 2-e puldiga opereerimine on tüütu. Aga muus osas on täiesti tarvitatav.
Telia viimane (android) pult õppis mul kahjuks ära ainult teleka sisse lülitamise selles mõttes läks GO3-ga ainult natuke kehvemaks (perfektselt toimis asi vana Arrisega), aga mul ongi vana telekas.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
07.01.2026 20:09:40
|
|
|
| Vahe on kahes erinevas lahenduses, kuumaksuline krediitkaardiga (klikk ja valmis) vs. lepinguline arvega. Viimase puhul tuleb veidi rohkem trenni teha.
|
|
| Kommentaarid: 261 loe/lisa |
   |
2 :: |
227 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
07.01.2026 20:24:15
|
|
|
indrpo, selge
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|