praegune kellaaeg 31.12.2025 01:34:47
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
ailai
HV vaatleja
|
30.12.2025 22:41:43
|
|
|
| pois11 kirjutas: |
| DjFreeze kirjutas: |
| pois11 kirjutas: |
| Go3 keskkonnas enam Netflixi polegi saada? Vähemalt kuupõhiselt ei saa tellida. HBO max ka ei leia? Kuidas teistel? |
Vali põhipakettiks go3+ hbo max või go3 + Netflixi muudmoodi ei saa |
Mul sellist valikut ei ole. Hetkel on valitud Go3 TV+ Filmid + Sport.
Mul oli vahepeal pikk saaga kus teenindaja levitas valet infot ja määris mulle 24 kuulise lepingu pähe. Lubatud tingimused ei vastanud lubatule ja siis tühistasin järgmine päev lepingu. Kasutasin 14 päevast taganemise õigust. Selle tagajärg oli Go3 lehel rida erroreid ja mitte midagi vaadata ei saanud, tellida ei saanud. Täiesti must auk. Sai korduvalt Go3 helistatud. Soovitati uus konto teha. Peale 1,5 nädalat jauramist kustutati lõpuks serveritest kogu mu info ja sain otsast peale alustada.
Aga nüüd ei ole mitte kusagilt võimalik tellida netflixi, tundub, et midagi on veel katki.  |
Kui ma valin ''Tühista teenus'' siis pakub uusi pakette, millest üks HBOga ja teine Netflixiga. Muuda paketti peale soovitab klienitoega ühendust võtta.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|