|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
| autor |
|
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1147 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
722 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tranneL
Kreisi kasutaja

|
19.12.2024 11:21:48
|
|
|
Pakume eritellimusel mööblit, Tartu küljeall Haagel. Projekteerija on väga abivalmis ja kogenud, materjalid on kõik valikus, furnituur on Grass ja Blum.
Mu number on profiilis, info@mooblitehas.ee on päringute jaoks üldmeil.
_________________ Aktuaalsed Thinkpadide pakkumised Marketplaces Või küsi pakkumist huvipakkuvale mudelile!
Kõiki müügisolevaid sülearvuteid saab võimaluste piires konfigureerida. Saadaval ka Thinkpad USB-C docke: 40AY, 40AF, 40A9 |
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
19.12.2024 15:29:33
|
|
|
Viimase köögi võtsin mööblitehasest. Mõtlesin et proovin seekord mujal õnne. Ehk satub mõni proffim tegija
_________________ Hapud viinamarjad |
|
| Kommentaarid: 660 loe/lisa |
   |
510 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
05.01.2026 18:05:12
|
|
|
Mul on kööki vaja aga ma ei tea millist
Soovitati Ikeat, Arensit ja mingit köögiarti
Kehv on see, et elamine ei ole veel valmis aga samas võiks sissekolides olemas olla midagi
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
05.01.2026 18:07:24
|
|
|
Sold OUT, kui tihti sa uude elamisse kolid aastas?
Kas alles ei läinud paremasse kohta?
Mul selleks korraks köögimööbel olemas. Sattusin veel hullema jörmi otsa, MEBELIA't ei soovita kellelegi. Väga vaenulik suhtumine.
_________________ Hapud viinamarjad |
|
| Kommentaarid: 660 loe/lisa |
   |
510 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
05.01.2026 18:16:28
|
|
|
Sellel aastal alles, varem vist niisama flexisin, ma ka ei tea mis ma kuskil teemades kokku olen valetanud
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
   |
79 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kevvare
Kreisi kasutaja

|
05.01.2026 23:49:55
|
|
|
| Sold OUT kirjutas: |
Mul on kööki vaja aga ma ei tea millist
Soovitati Ikeat, Arensit ja mingit köögiarti
Kehv on see, et elamine ei ole veel valmis aga samas võiks sissekolides olemas olla midagi |
Väga erinevad soovitused, üks on hinnatundlikumale kes vb ei otsi väga kvaliteeti (Ikea) teine on pigem sellele kes pole nii hinnatundlik ja hindab pigem kvaliteeti (Arens).
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
06.01.2026 06:47:52
|
|
|
Ikea ainus eelis vist see ka, et kui paned esialgu tooni või paigutusega mööda, siis ei ole eriti kallis minna osta uued sahtlid-uksed-riiulid
|
   |
79 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|