Mõttetu toppida linke mis mingit reCAPTCHA-t tahavad.
Pildid olid ka kusagil https://archive.is/ taga peidus ja tolle reCAPTCHA-st ma edasi ei suutnudki saada. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Mõttetu toppida linke mis mingit reCAPTCHA-t tahavad.
Pildid olid ka kusagil https://archive.is/ taga peidus ja tolle reCAPTCHA-st ma edasi ei suutnudki saada.
Ma pole siis ainuke... _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
"Russia wants to see Ukraine successful. Putin has been very generous for Ukraine's success, for example by selling energy at low prices... Russia is ready to participate in Ukraine's reconstruction."-Trump
Trump ise väidab, et tema ja Putin vestlesid üle kahe tunni. Hiljem ajakirjandusega vesteldes ütles Trump ka, et Putin lubab aidata Ukrainat üles ehitada ja pakkuda riigile odavat energiat.
„Venemaa tahab näha Ukrainat edu saavutamas. See kõlab veidi kummaliselt, aga ma selgitasin seda presidendile (Zelenskõi toimetaja märkus). President Putin oli oma soovides Ukraina edu saavutamiseks väga helde,“ ütles Trump.
Zelenskõi vaikis ja naeratas, kui Trump esitas Venemaa presidendi, kes ründas Ukrainat 2022. aasta veebruaris, väite. Konflikt on nüüdseks Euroopas ohvriterohkeim pärast Teist maailmasõda.
äoIHGIPfr7t 9ü80õw90'
Sarah Longwell on Trumpi-kriitilise ja konservatiivse veebisaidi The Bulwark toimetaja.
- Kui ma tõesti tahan, et mu naabril läheks hästi, siis ma murran tema majja sisse. Ma kohtlen tema perekonda jõhkralt. Varastan ta lapsed ja põletan maja maha, karjudes samal ajal: "Mees, ma lihtsalt üritan aidata!" Meie president on rahvusvaheline katastroof, kirjutab ta X- is .
The latest numbers represent a decline from 2024, when Medvedev said roughly 450,000 people signed military contracts and 40,000 joined volunteer units.
This year’s decrease in recruitment numbers has coincided with several Russian regions scaling back one-time enlistment bonuses for men signing contracts.
1100-1200 päevas kattub "juhuslikult" Ukraina kindralstaabi ohvrite numbritega. _________________ MÜÜA: Xbox 360 E 250GB (UUS)
Kui 1000+ iga päev lahingus ei lange (surnud+vigastatud) ja venelase värvatavad on aastas tõesti 400k+, siis miks on venelaste armee suurus Ukraina okupeeritud aladel ikka umbes 700k kandis?
Loogika ütleb, et selliste värbamisnumbrite juuures, kui kaotused tõesti pole 1000+ päevas nagu "isemõtlejad" siin on viidanud peaks neil siis olema juba mitme miljoniline armee seal pärast nelja aastat sõda.
Aga ei ole ju. Nad isegi ei valeta justkui oleks.
Järelikult on 1000+ ikka tõsi ja need hekseldatakse nii kiiresti eesliinil läbi, et armee kogusuurus ei tõusegi.
Küllap mõnel tüübil ikka see "military contract" aegus ka ja kõik ei saanud surma.
Ega koguaeg ka ei ole 1000+ olnud aga keskmine on viimasel ajal seal lähedal olnud küll.
Päris jube mõelda. Ja kas nüüd lähinädalatel ei saa venemaa aktsioon Ukrainas alates 2022 olema juba pikemalt kestnud kui kogu idarinne II MS ajal?
tsitaat:
the Eastern Front (Great Patriotic War) ran for about 1,418 days (June 22, 1941–May 9, 1945)
Ukraine attempted to attack a residence belonging to Russian President Vladimir Putin in the Novgorod region, IFX reports. Russia will retaliate and will change its negotiating position, Russian Foreign Minister Sergei Lavrov said, according to TASS.
tsitaat:
Russia is preparing strikes on government buildings in Kyiv, President Zelensky said.
He also denied claims of a direct Ukrainian attack on Putin’s residence, calling the allegations “a lie.”
tsitaat:
Trump was “shocked and outraged” by the alleged attempt to attack Putin’s residence, according to Yuri Ushakov, an aide to the Russian president.
Kremlin aide Ushakov claims Trump told Putin: “Thank God we didn’t give Zelensky Tomahawk missiles.”
The American approach to working with Zelenskyy will change after this attack: this is what Trump told Putin,
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.