Juhuslikult sattusin India ulmefilmi peale Netflixis. Kalki 2898 AD https://www.imdb.com/title/tt12735488/ Selline tõsine ulmemärul kuhul oli põimitud Mahabharata teemat. Ootamatult ladus vaatamine. Kahjuks on see ainult pool filmi, teine osa peaks tulema suvel. 7/10
Avatar oli minu arvates väga hea, eriti IMAXis _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
https://www.imdb.com/title/tt11539996/
Vaatasin eile õhtul ja päris põnev film ja suht originaalne idee suhtluseks, mida ei mäletaks, et oleks sellises mahus üheski teises filmis näinud
Eile kanal2-st ikka vaatasite Politseiakadeemia 1-7? Ma mõtlen peale seda kui Visa hing oli just taaskord ära vaadatud. _________________ the future sound of london
krr, ikka. Järjest koos üksinda kodus kõikide osadega.
Tegelikult Die Hard 1-2 on täitsa hea vaatamine üle 5-6-7 aasta. Paar a. viimasest korrast möödas. Veel ootama
Jõuludeks sain Apollo kinkekaardi. Mõtlesin, et lähen vaatan siis selle uusima Avatari 3D-s ära. Olin eelmisi selle seeria omasid ka näinud. Igatahes sammusin täna hommikul kella poole 11 paiku Mustamäe Keskuse Apollosse. Esimesed poolteist tundi oli see film põhimõtteliselt samasugune nagu eelmine. Ning võis juba selgelt ette aimata mis juhtuma hakkab. Siis äkitselt aga jäi film ekraanil seisma. Umbes 30 sekundi pärast läks edasi, aga iga paarikümne sekundi tagant jäi seisma ja siis läks edasi. Ühesõnaga mingi tehniline jama oli. Mõned minutid hiljem läksid tuled põlema ja teatati, et seanss jääb katki, kuna filmi edasi näidata ei saa (kõvaketas läks katki vms). Igatahes anti kõigile tasuta kinkepilet, et saaks uue seansi valida. Kõndisin rõõmsalt minema ja kasutan selle kinkepileti kindlasti mõne muu filmi jaoks.
Puhverdas vahepeal _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
No vaatasin trailerit ja see uus Avatar tundus olevat samasugune jura nagu eelmine osagi. Ausalt öeldes kahetsen siiralt, et läksin seda eelmist osa kinno vaatama.
Lugupeetud foorumi kaaslaste seas võib olla isegi neid, kellel 90 aastatel oli televiisor. Mul on küsimus ühe telelavastuse kohta, mille pealkirja ei suuda meenutada aga fraasid meeles.
Peeter Oja mängis hambaarsti ja tema põhi kild oli: "No mis teha, mis teha"
Patsient tuli hambaarsti juurde aga teenijanna hakkas tülitsema, sest ta vallandati (abiellus rikkuriga kes oli rikkam kui hambaarstist aristrokraat Peter Oja, kelle teenijanna naiska oli)
Pidevalt jooksis läbi lause: "See on sinu kassi piss" (minu meelest oli see Helgi Sallo kes käratas: "See ei ole minu kassi piss")
Ma olin liiga väike laps ja ei mäleta rohkem. Ehk keegi aitab, mis nime ja millises torupoes saadaval
"Olen uurinud kättesaadavaid allikaid, aga hetkel ei ole leidunud kindlat viidet sellele telelavastusele või sketšile, kus Peeter Oja mängiks hambaarsti ning kus kõlaksid fraasid „No mis teha, mis teha“ ja „See on sinu kassi piss“ / „See ei ole minu kassi piss“.
ChatGPT*
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.