praegune kellaaeg 24.12.2025 22:22:03
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Janis
HV Guru
|
21.10.2025 18:06:46
|
|
|
No seda ei pea vaatama kui ei taha, kuigi ma ütleks, et väga asjalikult pakub seda, mida mul vaja ongi, või mis lahendaks mingi issue, millega hiljuti tegelenud olen.
Ja no mis see messenger telefonis installituna siis ei jälgi üldse või? Vahet pole pm, sa lihtsalt ei saa oma ära antud info tulemust
|
|
| Kommentaarid: 206 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
5 :: |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
21.10.2025 18:18:50
|
|
|
Messengeris ei ole nii suures ulatuses reklaami (Aken liiga väike, et suurt efekti ei anna). Veebiversioonis on mugavam. Ja Privaatvestlused pidavast siiani olema siiski krüptitud (ei tea kuidas tegelikult privaatsusega on), aga kõike mida avalikult postitad/jagad see kõik läheb arvesse, kuni selleni välja, et kui jagad midagi sobimatut, mis ei vasta "kogukonna nõuetele", said kohe bänni. "Raskemate juhtumite" korral võib ka kontost ilma jääda... Eriti aktiivselt karistati kommuuni ühisjagajaid "katkuteemaliste" postituste avaldamisel ja üleskutsete jagamisel. Enam ei taha kõlblus- ja tõepolitsei midagi sellest teada...
viimati muutis BA79 21.10.2025 18:20:07, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
21.10.2025 18:19:27
|
|
|
No ma mingite jagamiste, postitamiste ja laikimistega küll ei tegele Ainuke input, mis pealehel annan on, sirvimise info
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
21.10.2025 18:23:50
|
|
|
| Ma alla enam ei skrolli ja kontaktlistis olevate sõprade ja tuttavate postitustele sh fotodele lühivideotele ei reageeri. Kui midagi öelda tahan siis privaatselt. Sõbralisti soovitusi vahel vaatan (äkki mõni vana tuttav või keegi kooliajast vms tuleb ette).
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
24.12.2025 00:09:53
|
|
|
Fb nüüd hoiatab ja saadab teavitusi, et "community chats are going away starting from january".
Keegi täpsemalt ka teab või uurinud, et mida see siis tähendab? Põhimõtteliselt on need ju fb grupichatid siis, millest jutt käib..või noh, igasugune fb grupp (sealhulgas mingid väiksemad, kohalikud, spetsiifilised, privaatsed) on nn. community nagu ma aru saan. Ja kõik need chatid siis "kaovad ära" ehk see funktsionaalsus kaob?
Vaikselt kaob üldse mõte fb'd omada vist ka varsti ära...õnneks või kahjuks
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
| Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
24.12.2025 01:18:18
|
|
|
Ma juba ca aasta poolteist tagasi, siis kui esimesed märgid olid, et reklaamivaba FB eest tuleb kas maksta või taluda reklaami ja lisaks sellele nüüd ka tehisintellekt sotsiaalmeedias viisid mu kiiresti järelduseni, et tuleb, kus peabki jälle offline vanal viisil suhtlema. 2-3 nädala eest, kui ei eksi, kirjutati PM-is et Whatsapp Desktop läheb kinni (Whatsapp kuulub Metale, kes on ka FB omanik). Siis sain aru, et online eravestlustega on põhimõtteliselt kõik. Praegu Desktop äpp küll jookseb (isegi uuendusi tuleb), aga kui kauaks ei tea. Kui nii järjest kraane kinni keeratakse siis põhimõtteliselt on 2 varianti, kas keskendutakse ainult ühe kanali arendamisele või on see kuidagi seotud EU täiskontrolli plaaniga hakata kõiki vestlusi skanneerima, et välja peilida neid, keda vaja.
Ma ei tea kui palju kulutusi selleks platvormi pidaja omalt poolt tegema peab, aga viimane uudis sellest, kuidas EU 700 miljonit trahvi USA tehnohiidude käest välja nõuab võib väga vabalt viia selleni, et nad tõmbavad otsad Euroopa turul koomale ja muudavad teenuste kasutamise veelgi ebamugavamaks.
Isiklikus plaanis ilmselt suudan ka ilma Metata elada, kui asi nii kaugele läheb, lihtsalt peab ümber harjuma, et kui tahad sõbraga kokku saada ja vestelda, peab helistama või vanal viisil SMS teel asja korda ajama.
Ehk siis vähemasti vanad 90-ndad uues kuues tulevad tagasi. Äkki see ongi hea. Inimesed on üksteisest võõrdunud, distantseerunud jne.
Samas usun, et asjade selline areng viib inimesed online'st ära ja see omakorda ilmselt AI-ettevõtetele väga ei meeldi ja AI-mulli lõhkemine on enam kui tõenäoline.
Aga see kollaps saab siis olema kolossaalne ja ülemaailmselt "kõrvulukustav" majanduspauk kui juba praegu sellesse väidetavaid kümneid miljardeid maetakse.
Teema kohta on ühes redditi lõimes arutelu: https://www.reddit.com/r/facebook/comments/1prt3m6/so_community_chats_being_deleted_january_11th/
Üks kasutaja kirjutas oma arvamuse:
That means the basic end of Facebook: Facebook is killing itself with AI.
Kui see ei ole SCAM ja on tõene uudis, et läheb kinni, siis nõustuin selle postituse autoriga sest umbes nii see tõenäoliselt läheb ka. AI'ga nad tapavad oma teenuse ära, sest keegi ei taha selle suure tsensuuriaparaadi jälgimise all suhelda.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
24.12.2025 09:51:42
|
|
|
| Wiltz kirjutas: |
Fb nüüd hoiatab ja saadab teavitusi, et "community chats are going away starting from january".
Keegi täpsemalt ka teab või uurinud, et mida see siis tähendab? Põhimõtteliselt on need ju fb grupichatid siis, millest jutt käib..või noh, igasugune fb grupp (sealhulgas mingid väiksemad, kohalikud, spetsiifilised, privaatsed) on nn. community nagu ma aru saan. Ja kõik need chatid siis "kaovad ära" ehk see funktsionaalsus kaob?
Vaikselt kaob üldse mõte fb'd omada vist ka varsti ära...õnneks või kahjuks  |
See oli kõige tyytu asi. Olid liitunud mingi grupiga või lehega vms ja siis järsku tekkis messengeri selle grupi mingi community chat mida siis ükshaaval pidid blokki a, sest no kes tahab mingit tsikli rahva grupi chati endale messengeri vms
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
1 :: |
79 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
24.12.2025 09:54:43
|
|
|
| Viskas täna mingi AI programmi reklaamvideo fb ette. Mõte oli selles, et teed mingist eidest pilti ja siis programm paneb ta pükse maha võtma ja tutti näitama. Ja see demovideo oli täitsa real deal. Mingid reeglid muutunud või AI contentil teised reeglid?
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
24.12.2025 15:14:46
|
|
|
Sold OUT, ma ei tea...korra tekkis see tsiklirahva grupi chat jah kuskile. Aga ei pidanud nagu isegi blokkima midagi, natuke hiljem see liikus ise kuskile "kategooria" alla ning automaatseid teavitusi sealt enam ei tulnud. Nii et ennast eriti ei häirinud. Korra oli huvitav nentida lihtsalt, et ahsoo...selline chat siis ka nüüd siin olemas
Ilma meta asjadeta saaks elatud loomulikult, kuid eks see nõuaks üsna suurt ümber harjumist esialgu. kõige lollim asi on vast see, et sisuliselt kogu second hand müügi/ostu turg on liikunud fb marketplace alla tänapäeval. igasugused muud kohad on sisuliselt välja surnud. Teine asi on jah tekskipõhised suhtlused. Päris sõpradega on alati suheldud 99% telefonis, aga igasuguste tutvustega siiski messengeri vahendusel sest messenget ja text based suhtlus pakub seda mugavat võimalust, et saab kirjutada/vastata/reageerida pausidega ja omale sobival ajal. telefonivestlus seda ei võimalda, ehk telefonis saab tegelikult rääkida pigem ikkagi üsna konkreetset ja nö. "asjalikku" juttu. sms'desse sellise suhtlusega kolida oleks minu jaoks täiesti out of question, mõeldamatu
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
| Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
24.12.2025 15:31:36
|
|
|
Tegelt saab isegi paremini ilma kõige selleta elatud, kustutad konto, uninstallid rakendused ja elad rahulikku tavalist elu.
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
1 :: |
79 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|