praegune kellaaeg 12.11.2025 17:47:54
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Janis
HV Guru
|
21.10.2025 18:06:46
|
|
|
No seda ei pea vaatama kui ei taha, kuigi ma ütleks, et väga asjalikult pakub seda, mida mul vaja ongi, või mis lahendaks mingi issue, millega hiljuti tegelenud olen.
Ja no mis see messenger telefonis installituna siis ei jälgi üldse või? Vahet pole pm, sa lihtsalt ei saa oma ära antud info tulemust
|
|
| Kommentaarid: 206 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
5 :: |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
21.10.2025 18:18:50
|
|
|
Messengeris ei ole nii suures ulatuses reklaami (Aken liiga väike, et suurt efekti ei anna). Veebiversioonis on mugavam. Ja Privaatvestlused pidavast siiani olema siiski krüptitud (ei tea kuidas tegelikult privaatsusega on), aga kõike mida avalikult postitad/jagad see kõik läheb arvesse, kuni selleni välja, et kui jagad midagi sobimatut, mis ei vasta "kogukonna nõuetele", said kohe bänni. "Raskemate juhtumite" korral võib ka kontost ilma jääda... Eriti aktiivselt karistati kommuuni ühisjagajaid "katkuteemaliste" postituste avaldamisel ja üleskutsete jagamisel. Enam ei taha kõlblus- ja tõepolitsei midagi sellest teada...
viimati muutis BA79 21.10.2025 18:20:07, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
21.10.2025 18:19:27
|
|
|
No ma mingite jagamiste, postitamiste ja laikimistega küll ei tegele Ainuke input, mis pealehel annan on, sirvimise info
|
|
| Kommentaarid: 206 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
5 :: |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
21.10.2025 18:23:50
|
|
|
| Ma alla enam ei skrolli ja kontaktlistis olevate sõprade ja tuttavate postitustele sh fotodele lühivideotele ei reageeri. Kui midagi öelda tahan siis privaatselt. Sõbralisti soovitusi vahel vaatan (äkki mõni vana tuttav või keegi kooliajast vms tuleb ette).
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|