praegune kellaaeg 23.12.2025 21:05:01
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
bsd04
HV vaatleja
|
22.12.2025 15:48:56
Mugavad kinnised kõrvaklapid |
|
|
| Tervist, mida soovitate vanade lahtiste HD600 kõrvale? Oluline on nii samaväärne helikvaliteet, aga olulisimgi samaväärne kasutamismugavus.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
22.12.2025 16:28:39
|
|
|
Jälgin teemat ja vaatan mis targemad räägivad.
BT klappidest JBL Tour One M3 sai hiljuti ostetud. Mina olen rahul, samas mulle on "elevant kõrva peale astunud" ehk pole aimugi, kas need nüüd tõupuhtale melomaanile/audiofiilile sobivad on.
|
|
| Kommentaarid: 77 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bsd04
HV vaatleja
|
22.12.2025 23:44:04
|
|
|
Kasutan ka mõni aasta nooremaid MDR7506 klappe, aga need on on-ear ja heli mõttes ei kannata muidugi HD600 võrrelda.
Peamine häda on siiski selles, et Sony klapid istuvad kõrva peale. Hetkel on käigus teine paar Beyerdynamics DT250
asenduspatju, aga isegi nendega ei kannata pikemalt välja. Samal põhjusel jätab ümbritseva müra summutamine soovida,
mis ongi peamine põhjus miks mugavaid kinniseid otsin.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
23.12.2025 12:12:07
|
|
|
| HD600 on lahtised tipp-klapid ja kinnistega võrrelda ei saa, täielikult eri maailmad. Tegelikult on asi lihtne, ilmselt vajad kinniseid juhtmega klappe. Mine lihtsalt kuhugile, kus saab neid kuulata ja proovida (valiheli näiteks) ja katseta erinevaid. Tootjatest, Sennheiser ise, Beyerdynamic, Shure, Audio-Tehnica võiksid olla märksõnad. Kui tahad rohkem HiFi suunda, siis võib ka Denoni poole vaadata. Kõrvaklapid on väga personaalne ja intiimne valik, üks, mis sobib ühele, ei pruugi absoluutselt sobida kellelegi teisele. Mul on igapäevaselt kasutuses vanad Denon D600, lihtsalt kuulamiseks ja Beyerdynamic D770 Pro X pillimänguks. Viimastega saab muusikat ka kuulata, väga head on, aga denonitega näiteks pilli mängida ei saa, liiga bassised ja suured.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bsd04
HV vaatleja
|
23.12.2025 17:50:41
|
|
|
Klapid on üsna isiklikku laadi vidinad jah.
Eile tuli meelde, et on veel ühed emotsionaalse väärtusega HD250 Linear II klapid aastast 2002.
Üsna räbalad ja tublisti kasutatud, peapael kleepus juuste külge, sest pehme TPU oli ajaga
voolama hakanud. Pärast rappimist/ratsimist kõlbas pähe panna, aga ümmargune kuju ei sobi
mulle, padjad suruvad lõualihastele. Muidu aga "tümakaks" väga head klapid.
Kas keegi on Austrian Audio Hi-X60 kokku puutunud? Arvustused/analüüsid on läbi töötatud...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|