praegune kellaaeg 23.12.2025 09:09:54
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
bsd04
HV vaatleja
|
22.12.2025 15:48:56
Mugavad kinnised kõrvaklapid |
|
|
| Tervist, mida soovitate vanade lahtiste HD600 kõrvale? Oluline on nii samaväärne helikvaliteet, aga olulisimgi samaväärne kasutamismugavus.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
22.12.2025 16:28:39
|
|
|
Jälgin teemat ja vaatan mis targemad räägivad.
BT klappidest JBL Tour One M3 sai hiljuti ostetud. Mina olen rahul, samas mulle on "elevant kõrva peale astunud" ehk pole aimugi, kas need nüüd tõupuhtale melomaanile/audiofiilile sobivad on.
|
|
| Kommentaarid: 77 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bsd04
HV vaatleja
|
22.12.2025 23:44:04
|
|
|
Kasutan ka mõni aasta nooremaid MDR7506 klappe, aga need on on-ear ja heli mõttes ei kannata muidugi HD600 võrrelda.
Peamine häda on siiski selles, et Sony klapid istuvad kõrva peale. Hetkel on käigus teine paar Beyerdynamics DT250
asenduspatju, aga isegi nendega ei kannata pikemalt välja. Samal põhjusel jätab ümbritseva müra summutamine soovida,
mis ongi peamine põhjus miks mugavaid kinniseid otsin.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|