praegune kellaaeg 22.12.2025 18:49:24
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Longero
HV veteran

|
22.12.2025 16:44:21
|
|
|
mina634, Nagu elukaz, kirjutas:
| tsitaat: |
| Päeva lõpuks on kullal mingi praktiline väärtus, isegi tulbisibulatel on. Bitcoin jääb aegade lõpuni spekulatiivseks. Nagu kunstiteosed. |
Juba praegu on küllaltki selgelt näha kuhupoole kaalukauss kaldumas on. Kuigi ma lõplikult ei välista BTC varaklassiks muutumist kuid jään oma ideele kindlaks, et inimeste ajud seotakse kõiksugu sitaga ära niikaua kui kõik väärtuslik kokku ahnitsetakse... ehk siis väärtuslikud reaalsed asjad.
Ja mis puudutab su lingitud YouTube fake kulla videot siis on võimatu täna ette näha mida AI ja kvantarvutid krüptoga teevad ja kuipalju häkkimisi ning kaotusi saab olema. Jutt täna mingitest kvantkindlatest rahakottidest ei veena eriti, nähakse oletatavat ohtu, aga elu on näidanud, et rünnak tuleb ootamatust kohast, paigad tulevad alles peale kõiksugu suuri häkkimisi.
Olen John McAfee arvamusega nõus kui ta ütles naerdes et krüpto kukub mingiaeg nulli. Tegeles ta isegi sellega ja võis ju popsu all olla rääkides, aga ilmselt sellisel kohal olnuna ta aimas/teadis midagi... pika aja jooksul tilgub kasvõi tahtmatult ikka mingeid vihjeid v keelevääratusi välja mida ta vbla kuulnud oli.
Võta kasvõi sada koormat liiva või suuri maakive kiviaedade tarbeks, raske varastada ja süles minema tassida, AI ka ei jõua
_________________ Win ISO'd ja uuendused
Artiklid jagatud |
|
| tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
22.12.2025 18:19:14
|
|
|
Need häkkimised on seotud EVM ethereumi ja DeFi võtmete varastamisega, mingi võltskripti või võltslehe kaudu.
Bitcoin kett, bitcoin PoW ja UTXO mudel on siiamaani rünnakukindlad. Ka mul on vahetus n.n otse aadressile oma aadressilt saatmine, mis ei oma mingit tobedat MetaMask rahakoti ühendust mingile vahetussaidile. [vaevalt see ethereum kaua 2 kohal on]
Ajunuss on FIAT-raha. Ja võlasüsteem, mis on inimesed täiesti debiilikuks teinud. Et nad ise ka seda usuvad. [täielik varastamine otse rahvalt, töö ja aja vargus]
Satoshi Nakamoto parandas oma koodiga rahasüsteemi.
John McAfee elulugu pole küll kaugelki laitmatu olnud. Visati oma firmast välja, minu arust suri õite haledat surma.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|