praegune kellaaeg 11.12.2025 00:49:22
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
raul141
HV veteran

|
08.12.2025 15:53:46
|
|
|
mina634, sularaha ei kao, võid ise lugeda eesti panga kodulehelt. Isegi eesti kroon kehtib teatud kauplustes. Antud projekt ei ole seotu spekulatsioonidega. Selline vahe siis või mille sa siin spekulatsiooni näed? Reaalselt seda tehaksegi ja eesmärk ei ole seal sularaha mitte ära kaotada , vaid, et seda "sitta" ei toodetaks peale?
_________________ dell somm ding mi poi |
|
| tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
08.12.2025 17:30:16
|
|
|
Hea video Mark Mossilt, et kes tahavad rikkaks saada:
Spoiler 
--
| raul141 kirjutas: |
| mina634, sularaha ei kao, võid ise lugeda eesti panga kodulehelt. Isegi eesti kroon kehtib teatud kauplustes. Antud projekt ei ole seotu spekulatsioonidega. Selline vahe siis või mille sa siin spekulatsiooni näed? Reaalselt seda tehaksegi ja eesmärk ei ole seal sularaha mitte ära kaotada , vaid, et seda "sitta" ei toodetaks peale? |
FIAT raha on puhas spekulatsioon - tegelik inflatsioon on suurem.
Bitcoin peatab selle- et poes on hinnad kogu aeg kallimad - ja nii peabki olema. Ei pea.
Kui riik (eu keskpank) trükib raha kogu aeg rohkem juurde, siis lähevad poes hinnad kallimaks.
Ma jään selle juurde, et bitcoin on pikas perspektiivis pigem tugevalt deflatsioonis.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
08.12.2025 17:43:32
|
|
|
| tsitaat: |
Bitcoin peatab selle- et poes on hinnad kogu aeg kallimad - ja nii peabki olema. Ei pea.
Kui riik (eu keskpank) trükib raha kogu aeg rohkem juurde, siis lähevad poes hinnad kallimaks.
Ma jään selle juurde, et bitcoin on pikas perspektiivis pigem tugevalt deflatsioonis.
|
BTC on selgelt liiga volatiilne, et rääkida siin FIAT'i asendajast. Tegemist on ikkagi siiani väga spekulatiivse varaga, mille praegune ainuke eesmärk on teenida just nimelt seda sama FIAT'i.
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
08.12.2025 18:00:21
|
|
|
Bitcoini hinna volatiivsus on seotud hirmude ja börsil mänguga. See ei tee teda NULLIKS. Positiivne asi on see, et tal on piiratud kogus.
---
Kinnisvara, kuld, firma, bitcoin. Nad teenivad iseennast. FIAT raha on vaid ajutine arveldus. Kasum ja väärtus on mitte FIAT-rahas. Vaata Mark Moss videot. Asi ei ole rahas. Asi on väärtusekasvatajates ja hoidjates. Bitcoin võik igapäevaraha olla küll. Kui see oleks võimalik. Mõnes kohas juba on.
ilmselt pead õppima bitcoini tehnilist külge - et mis ta teeb tugevaks asjaks.. et räägitakse juba investeeri kulda ja bitcoini.. [ka hõbe oleks hea]
|
|
| tagasi üles |
|
 |
raul141
HV veteran

|
08.12.2025 18:00:21
|
|
|
mina634, osta tammekirste, ajas nõutud kaup. Isegi , kui kaup läheb poes kallimaks, sa ju ei osta poodi soolast ja tikkudest tühjaks. Palgapäeval virtuaalkulda virtuaaltitaaniumi vastu jne. Konjuktuuriinstituut las tegeleb sellega. Ma rumal mees ja ootan, kui virtuaaleuro kukub nulli ja otsib abi sotsiaalmajas või hakkan tootvale tööle, mitte ei istu ekraani taga ja jälgin ebareaalsust. Aga korstnajalga tulevikus tasub peita asju, sest eeldatavasti varsti kütta ei tohi, antud riskikoht kaob.
|
| tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
08.12.2025 18:17:21
|
|
|
Seda ekraani ei pea ka jälgima kogu aeg. Lihtsalt osta bitcoini. Näiteks iga kuu. [nagu mina ise teen ja ei koti ka, mis on selle aasta hind]
--
Ma soovitaksin ikka päris kulda osta. Ja omahooldusega bitcoini. Muu on jama praht.
CBDC võid endale pähe määrida. Vaadake Mark Moss videot. Ta on rikas.
Mina isiklikult ei pea midagi enam tõestama. Isegi peaks pausi pidama.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja
|
08.12.2025 20:51:45
|
|
|
| mina634 kirjutas: |
Mina isiklikult ei pea midagi enam tõestama. Isegi peaks pausi pidama. |
See on kõige targem sissekanne sinu poolt
|
|
| tagasi üles |
|
 |
raul141
HV veteran

|
08.12.2025 21:18:34
|
|
|
mina634, saa aru, matemaatiliselt ei saa kõik rikkad olla, keegi peab vaene ka olema. Sealt edasi tuleb endal edasi mõelda, kuidas rikkus majja toodi. Kui kõik rikkad oleksid, mis selle mõte on? Seda rikkust ei saaks ju kasutada ja see oleks vaesus. See siin 54 lehekülge jama näitabki ebaloogilisust. Vabandan, ma ei viitsi vaielda.
|
| tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja
|
08.12.2025 22:01:02
|
|
|
| raul141 kirjutas: |
| mina634, saa aru, matemaatiliselt ei saa kõik rikkad olla, keegi peab vaene ka olema. Sealt edasi tuleb endal edasi mõelda, kuidas rikkus majja toodi. Kui kõik rikkad oleksid, mis selle mõte on? Seda rikkust ei saaks ju kasutada ja see oleks vaesus. See siin 54 lehekülge jama näitabki ebaloogilisust. Vabandan, ma ei viitsi vaielda. |
Ta ennist kirjutas, et bitcoin peatab hinnatõusu, et ehk siis ka vaesuse ?
Päriselt ... loed selle venna sissekandeid, ta ei mäleta, mida ta kaks tundi tagasi postitas
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
10.12.2025 19:13:38
|
|
|
Eric Trump: "Bitcoin Will Replace Gold"
Spoiler 
Ma reaalselt panin video aeglasemini esitama.
--
Ilmselt Pipi keelatakse ära. Või kirjutatakse ümber. CBDC kontol on Pipil edaspidi raha ja ta läheb rõõmsalt kooli ja saab kasvataja valve alla. Ja kogu mündikogu kas arestitakse või märgistatakse ja lähevad maksu alla. Ilmselt kompensatsioon läheb CBDC kontole. Midagi siin hakkab toimuma 2029 aastal.
--
Pipi Pikksukk näitas meile teed.
Astrid Lindgren, naine, kelle maksumäär langes absurdse 102%ni (jep, üle 100%), kirjutas kord satiirilise kriitika, mis paljastas progressiivse maksustamise ilmse varguse, mis viis tegelikult absurdsete maksuseaduste ümberkirjutamiseni.
Üks selle absurdse maksuseaduse peamisi põhjuseid (lisaks tavapärasele vanale Jante-Law' tüüpi rootslaste kadedusele) oli tema armastatuima raamatutegelase Pipi Pikksuka tohutu edu.
Pipi on ülim kartmatu anarhikapitalistlik ikoon, mis kehastab omavastutust, vabatahtlikkust ja vastupidavust institutsioonilisele ülekoormamisele.
Meremehest piraadikuningale sündinud (tal on sünniõigus seikluste ja iseseisvuse pärijana) pärib ta rinnakorvi, mis on täis usaldusväärseid kuldmünte. Pipil pole naljakaid fiat-pabereid. Ainult kõvad varad, mida keskpangad ei saa ära infleerida.
Kasutades ainuüksi oma kavalust ja toorest füüsilist jõudu, kaitseb Pippi raevukalt oma valdust, Villa Villekullat, potentsiaalsete ründajate, näiteks uudishimulike naabrite või teda "tsiviliseerida" püüdvate kobavate politseinike eest, iga päev.
Pippi sülitab iga nurga taga võimudele, keeldudes avalikust koolist ja käskides viisakalt inimestel, kes tahavad teda lastekodusse panna, end persse pista. Ta harib end reaalsete seikluste kaudu, vahetades vabatahtlikult lugusid ja oskusi oma tavaliste sõprade Tommy ja Annikaga.
Alati asju enda kätte võttes kaupleb, uurib ja loob uuendusi ilma lubade või eeskirjadeta. Ta ei algata kunagi jõu kasutamist, kuid ei karda kunagi kaitsta oma loomupärast õigust rahule jääda.
Tema litsentseerimata lemmikloomad AHV ja hobune on tema suveräänsed kaaslased.
Ta on agoristist, kes elab täiesti võrgust väljas, ja ühe tüdruku revolutsioon, mis on valmis igal nurgal kummutama riikliku jama tahtmatut olemust.
Konformistlikus Rootsis, kus sobitumist peetakse kõigest muust kõrgemalt ja inimesed väldivad konflikte nagu katku, on Pipi ülim anomaalia. Ta pöörab passiivse kuulekuse stsenaariumi pea peale, inspireerides nii lapsi kui ka täiskasvanuid kõiki reegleid kahtluse alla seadma tänaseni.
Pole ime, et ta seal populaarne on...
|
Spoiler 
--
Spoiler 
--
Ilmselt parim selgitus:
Spoiler 
Kui sa hoolikalt jälgid seda vanameest ja mis ta ütleb [ka eesti keelne automaatõlge on olemas]
Ikka vanamoeline ja traditsiooniline bitcoin mudel on parim: oma võtmed, oma käes ja oma sõlmega - võid kindel olla, et sa võidad.
--
Küsige endalt, et miks EKP tahab üldse euro plokiahelasse panna? [sest see on kindel, kiire ülekanne, turvaline] ja muidugi on võimalik programmeerida, erinevalt kui bitcoini.
Saab koheselt iga inimese konto järele nuhkida, külmutada, parandada ja õpetada õigesti elama, kuidas kõrgesti austatud eliit seda tahavad. Kindlasti punktisüsteem - kui on vähem positiivseid punkte saadud, siis poes teatud asju ei saa osta. Kuhu maani on üldse võimalik inim-konni soojendada, ennem kui nad ära keevad?! Ajaliselt hea - kui sa ei kasuta oma sääste - see kustutatakse või kantakse üle euroopa heaolu fondi [näiteks sõjatööstuseks]
stablecoinid nagu usdc ja usdt [ja kõik teised, mis on otseselt FIAT rahaga tagatud] on plokiahelate jaoks tehtud külmutamisvõimalusega - see toimib ja seda kasutatakse. [ilmselt õigesti] ja ka EU CBDC hakkab toimima. [ilmselt poliitiliselt korrektselt] - [ei ole tülikaid poliitilisi oponente ja ka tülikaid väliringi ajakirjandust]..
--
Jah, kõigil on õigus vaene olla.
Ma lihtsalt ostan bitcoini edasi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|