praegune kellaaeg 08.12.2025 23:45:01
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas pooldad valitsuse energiapoliitikat ja kõrgeid energia hindasid? |
| Jah, tingimusteta! |
|
7% |
[ 5 ] |
| Pigem jah |
|
9% |
[ 6 ] |
| Pigem ei |
|
16% |
[ 11 ] |
| Kindlasti mitte! |
|
66% |
[ 44 ] |
|
| hääli kokku : 66 |
|
| autor |
|
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
05.12.2025 19:48:49
|
|
|
Keerame päikese ja tuulikute dotatsiooni kinni ja tehtud, saab mingi jaama valmis visata...
Esimene maks, et ehitada akuparke
Teine maks, et ehitada juhitavaid elektrijaamu.
Aga, kui nad ütlevad, et praegune süsteem pole läbipaistev ja paneme kaks rida juurde, et oleks, siis... Wtf, tehke olemasolev korda ja läbipaistvaks! Kust see läbipaistvus järsku tekib, kui lajatan lihtsalt kaks maksu juurde?
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
M: Triumph Trident 660 2023a - AHVile 200€ alla |
|
| Kommentaarid: 170 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
139 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 472 loe/lisa |
   |
13 :: |
7 :: |
359 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
08.12.2025 18:04:26
|
|
|
| tsitaat: |
"Kui valitsuse istung oli, siis Erki Savisaar oli minister. Seal peaminister läks oma ministri vastu – see on minu isiklik nägemus sellest, mis toimus. Sellist asja pole mina varem kunagi näinud. See ei ole lugupidav. Kui sul on omavahelisi eriarvamusi, siis neid ei lahendata teiste ees," meenutas Anger-Kraavi, kes osales sellel kohtumisel veebi vahendusel.
"Minu käest küsiti ka, et Annela, ütle sa midagi. Siis ma ütlesin, et mina ei ütle midagi, et mina olen teinud teile need arvutused parimate kättesaadavate andmete põhjal ja see, millise valiku teete, on poliitiline otsus. Ja siis öeldi, et mis te räägite, tehke ära – ehk täitke see pakutud eesmärk. Enamik, kes seal juures oli, ei öelnud midagi" lisas ta.
Anger-Kraavi ütles kuu aega tagasi Vikerraadiole antud intervjuus, et selle "tehke ära" ütles toonane peaminister Kaja Kallas. |
| Lamp märkis, et metsaosakonna seisukoht oli juba varem, et Euroopa Komisjoni arvutuste järgi Eestile seatud eesmärgid on ebamõistlikud ja sellest pidid teadlikud olema kõikasjaosalised Eestis, sest metsaosakonna seisukohad jõudsid, osaliselt küll muudetuna, valitsuses ja riigikogus kinnitatud lõplikesse seisukohtadesse. |
| Anger-Kraavi, kes oli Eesti delegatsioonis Luksemburgis, ütles, et tavapärane osa läbirääkimistest on see, et minister käib teiste riikide kolleegidega rääkimas. "Ma ei näinud, et oleks kuskilt üritatud isegi veenda, et erandit saaks." |
| "See on väga keeruline teema. Seal (ELAK-is) olid sellised küsimused, kus nägid, et riigikogu liikmed olid nagu segaduses või küsisid täiesti ebaolulisi küsimusi. Minu jaoks viitas see, et ega riigikogu sees ei ole seda võimekust aru saada (LULUCF-ist) või ei ole ka kedagi, kes neile selle nii-öelda söödavaks teeb, et nad aru saaks, mis see probleem on ja millised valikud on," lausus Anger-Kraavi. |
See viimane tsitaat võtab hästi kokku, mis toimub seal parlamendis. Tegeletakse fopaadega ning nõrgad ja väiksed "kauplejad" (nagu Eesti) võtavad aga kohustusi, millest nad ei saa mitte midagi aru. Siin eesotsas troonib jälle Kaja nimi, kes paistab seda artiklit lugedes, ei saanud samuti aru kogu komplektist ning veel vähem soovis sellega tegeleda.
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
08.12.2025 18:11:19
|
|
|
https://www.err.ee/1609879804/soome-puuab-el-i-looduse-taastamise-maarust-leevendada
STT nähtud kirja mustandis nõutakse EL-i määruse leevendamist. Kirjas märgitakse, et määruse hinnangulised rakenduskulud on väga suured ja tekitavad tõsist muret. Seetõttu peaks EL-i mitmeaastane finantsraamistik taastamistegevusi erinevate meetmete ja programmide kaudu suures mahus toetama.
"Meie hinnangul saaks määrust leevendada ilma selle eesmärke oluliselt mõjutamata," seisab kirjas. |
Soome on pöördunud teiste EL-i riikide poole kirja kavandiga, mis plaanitakse peaministrite nimel saata EL-i keskkonnavolinikule Jessika Roswallile.
STT andmetel pole asi aga edenenud, sest Soome peaministri Petteri Orpo algatus ei ole leidnud teistelt riikidelt piisavat toetust – praegu on algatusega liitunud vaid Rootsi. |
Ja pangem tähele, jälle roheideoloogiaga kaetud EV Valitsus pole mõistliku algatusega liitunud.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
   |
359 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
08.12.2025 18:57:54
|
|
|
Kui ülejäänud 25-le liikmesriigile seatud eesmärgid sobivad siis äkki on probleem hoopis nendes 2-s kellele seatud eesmärgid ei sobi?
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
359 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|