Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa Elamus (TV teenused, coax, fiiber ja üle õhu lahendused) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 918, 919, 920
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
peter22
Uus kasutaja

sõnum 07.12.2025 15:13:25 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
Jah. Aga ainult neid mis on mõeldud tv jaoks ehk a'la angry birds'i ilmselt mitte.
Speedtest, youtube, plex jpm. küll. Põhimõtteliselt on selle boxi kõhus ikka Android, aga äpp peab lihtsalt olema märkega, et sobib tv jaoks.

tänan, oleks hea kui viitad juhendile. valdan hästi ka inglise, vene keelt, loodan, et kõik video striimingu äpid sobivad tv jaoks,

Elisa enda saidil puudub igasugune info äppide installimise kohta või ma ei suutnud seda leida
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
napoleon
Unknown virus
napoleon

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 07.12.2025 15:25:30 vasta tsitaadiga

Mul ei ole seda juhendit ju.
Vajutad seda üheksa täpiga nuppu mikrofoni klahvi kõrval. Olemasolevate äppide all on sul play store. Ja sealt installid neid nagu telefoniski. Installitud äpid tekivad ka sinna st. sealt saad neid käivitada mis juba olemas on.
Kui tahad uninstallida või muud teha, siis digiboksi seaded->rakendused alt saad seda teha.
Alustuseks ilmselt peadki seal oma google konto määrama kui seda veel teinud ei ole.

Päris piltidega step-by-step juhendit hetkel teha ei viitsi. Aga miskit keerulist seal pole, kui saad nutitelefoniga hakkama, saad ilmselt selle digiboxiga ka.
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
peter22
Uus kasutaja

sõnum 07.12.2025 16:38:46 vasta tsitaadiga

ok, proovin, ma pole google kontot sidunud digiboxiga, sest olen igasuguse isikliku info jagamise vastu, ilmselt proovin varikonto alt

PS. igasugu saite, a la youtube, plex jne, saan ju ka oma läptopis kasutada ja suunata pildi üle wifi teleka suurele ekraanile. läpakas on mul juba üle 5 aasta diivanilaual, paar meetrit telekast, ma eriti ei näe mõtet Elisa android digiboxil, mis suunab tarbijat enamasti tasulistele teenustele. ja ilmselt pole võimalik kõike vaadata mida internet pakub tasuta

Minu jaoks on digibox ainult eesti tv vaatamiseks, tasulised on kanal2 ja tv3. etv1 on tasuta. ka etv2 peaks olema tasuta aga Elisa küsib raha (mis õigusega?)

Samas uurin ja olen huvitatud kas saan digiboxi konfida ja installida äppe, et saaks digiboxi puldist vaadata mis mulle meeldib, et ei peaks läpakat kasutama, tundub, et pole võimalik.

Isegi mu vanal 2016 4k telekal on interneti brausimise võimalus. Elisa digiboxil ma seda ei leidnud,

Kas digiboxile on võimalik lisada hiir ja klaviatuur (juhtmevaba)? Kas on chrome browser?
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 07.12.2025 16:39:05 vasta tsitaadiga

Saad muidugi, keegi ei sunnigi midagi kasutama kui selleks vajadust ei näe.
Lihtsalt mõne asjaga on äpp boxis mugavam kui läpaka ekraani peegeldamine.
Need asjad mis legaalselt tasuta vaadatavad on, saab suuremas osas siiski miski äpiga ka kätte. Kui "onu Kanadast" midagi saadab, siis muidugi alati ei saa.

Aga eks elu ole juba selline, et digiboxi pakutakse sellist mis enamikule sobib. Sa tegelikult ei pea seda boxi ka rentima kui ei taha. https://www.elisaelamus.ee/ saad ka vaadata ja soovi korral pildi telekasse peegeldada. Iseasi kas see just kõige mugavam lahendus on, aga saab.
tagasi üles
peter22
Uus kasutaja

sõnum 07.12.2025 17:37:04 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
Sa tegelikult ei pea seda boxi ka rentima kui ei taha. https://www.elisaelamus.ee/ saad ka vaadata ja soovi korral pildi telekasse peegeldada.on, aga saab. Iseasi kas see just kõige mugavam lahendus on, aga saab.

Minujaoks on läpakas mugavam kui digibox, mis on pealegi aeglasem

1. unustasid ära, et interneti elisaelamusest saan ainult tv3 omatoodangu, vanu välismaisest filme ei näe, samuti ei ole kanal2 otsevaatamist, ning väismaised (vanad) filmid mis otseetris, pole netis nähtavad. Täiesti arusaamatu miks Elisa küsib raha avalik õigusliku ETV2 eest, mille maksab kinni Eesti riik

2. Kas digiboxile on võimalik lisada hiir ja klaviatuur (juhtmevaba)? Kas on chrome browser? Ülikohmakas on youtube või muu rakenduse korral puldiga tähti sisestada ja navigeerida puldiga võrreldes läpakaga

viimati muutis peter22 07.12.2025 17:46:13, muudetud 1 kord
tagasi üles
von Wu
HV Guru
von Wu

sõnum 07.12.2025 17:41:31 vasta tsitaadiga

Elisaelamus.ee lehel on nähtav kõigi ostetud paketis sisalduvate kanalite kogu otse-eetri sisu ja samad asjad ka järelvaatamises.
Mis vanu filme sa silmas pead?

Lisa: vaatad väljaspool Eestit?

napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 07.12.2025 17:51:44 vasta tsitaadiga

Kanal2 otsevaatamine on ju veebis elamuse lehel olemas. Muid tellitud kanaleid ka otse näeb. Pead muidugi sisse logima selleks.
Hiire ja klaveri saad lisada. Aga vist oli üks USB port st. peab olema 2in1 combo. Mul ühe sellisega toimib. Teoorias peaks BT-ga ka saama, pole proovinud. Võimalik et saab USB HUB-ga rohkem asju külge pole proovinud.
Browseri saad ka, aga paistab et mitte chrome. Üks näide
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.internet.tvbrowser
Pole ise proovinud, ei oska kommenteerida.

Aga nii üldiselt ma olen tavaline Elisa teenuse kasutaja mitte nende palgal, "partner" ega muud sellist. Seega ei oska ja ei peagi oskama kõigele detailset vastust anda.
tagasi üles
peter22
Uus kasutaja

sõnum 07.12.2025 17:52:45 vasta tsitaadiga

von Wu kirjutas:
Elisaelamus.ee lehel on nähtav kõigi ostetud paketis sisalduvate kanalite kogu otse-eetri sisu ja samad asjad ka järelvaatamises.
Mis vanu filme sa silmas pead?

Lisa: vaatad väljaspool Eestit?

hetkel olen eestis, tean, et välismaal aitab vpn.
sa ütlesid, et ei pea digiboxi omama. Aga pean. Oman uut tv paketti (mille Elisa pähe määris), mis on kallim kui vana, Kui pole ostnud ei näe ma
von Wu kirjutas:

vanade filmide all mõtlesin mitte kodumaist toodangut, ameerika vanu filme, tv3 ei oma õigust neid vabalt levitada netis
tagasi üles
von Wu
HV Guru
von Wu

sõnum 07.12.2025 18:10:45 vasta tsitaadiga

Vabalt mitte, aga sisselogituna makstud kanalit vaadates ju näeb.
Kui on kõige väiksem pakett, siis järelvaatamist pole, aga otse ikka näeb. Mis pakett praegu on?

Kanal 2 ja teiste Duo Media kanalite tasuta vaatamisel (https://duoplay.ee/) tõesti kõike ei näe ja TV3 pani oma tasuta veebilehe ammu kinni.

peter22
Uus kasutaja

sõnum 07.12.2025 21:30:54 vasta tsitaadiga

point ongi selles, et pean ikkagi maksma, tasuta ei näe

minu pahameel on selles, et Elisa küsib uue digiboxi tv teenuse eest rohkem raha kui vana digiboxi eest, kuigi ma proovisin seletada, et ma ei vaja uut digiboxi, ikkagi suruti peale

kaalun tv teenusest loobumist, etv on nähtav netis tasuta, kanal2 saateid saan netist vaadata. boxi lisateenused mind absoluutselt ei huvita, selleks on läpakas

viimati muutis peter22 07.12.2025 21:34:51, muudetud 1 kord
tagasi üles
von Wu
HV Guru
von Wu

sõnum 07.12.2025 21:34:50 vasta tsitaadiga

Point on selles, et digiboksi pole vaja. Ei pea selle renti maksma, maksad ainult kanalite eest.
Kui teler äppi toetab, siis ei pea arvutit ka kasutama.

peter22
Uus kasutaja

sõnum 07.12.2025 21:45:25 vasta tsitaadiga

teler on vana 2016, ei toeta äppi, isegi kui ei vaja boxi, siis kanalite hind võrreldes vana tv paketiga on ka suurem, seni maksin tv paketi eest 10 eur kuu (olid mõned soodustused)

Ma ei saa aru kuidas Elisal on lihtsalt õigus tarbijatelt raha välja pressida. Kui Elisal on vaja vanad digiboxid uute vastu välja vahetada, siis tehku seda tasuta, omal kulul

Tuletan meelde, et uue digiboxi pidin võtma ainult selle pärast, et tahtsin kiiremat interneti , senise 50/10 asemel 100/20 , mis on nüüd sama hinnaga 25.99 eur

viimati muutis peter22 07.12.2025 21:46:10, muudetud 1 kord
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 07.12.2025 21:45:37 vasta tsitaadiga

2-3 nädalat tagasi saatis Elisa mu isale kaks uut digipoksi tasuta vanade asemele. Aga eelnevalt sirka 6 kuu jooksul helistati mitu korda ja sooviti uusi pokse raha eest. Isa ei tahtnud ja ütles, et käivad vanad küll ja kui need enam ei tööta, siis läheb mujale.
Nüüd uued tasuta poksid paigas ja hind jäi samaks. Tingimus oli, et peab 3a. klient olema. Õhk õrn variant on, et elisa võib vahepeal hinda tõsta aga mu isa pole papist poiss, kui 1€ peaks kolme aasta jooksul tõusma, siis korjab seadmed kokku ja viib elisasse.
Jutu mõte on see, et tuleb jätta mulje, et Elisal on klienti vaja, mitte vastupidi käia lunimas või esimese pakkumise peale jah sõna öelda.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 07.12.2025 21:52:21 vasta tsitaadiga

oleks siis optikatki pakutud. ruuter jäeti 3940?
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 08.12.2025 07:52:10 vasta tsitaadiga

Elisa teeb neid -50% diile ka. Tasub silm peal hoida
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa Elamus (TV teenused, coax, fiiber ja üle õhu lahendused) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 918, 919, 920
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.