praegune kellaaeg 06.12.2025 03:28:22
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Millega mängid? |
| Ainult konsooliga |
|
12% |
[ 51 ] |
| Rohkem konsooli kui PC-ga |
|
8% |
[ 35 ] |
| 50/50 |
|
5% |
[ 24 ] |
| Rohkem PC kui konsooliga |
|
15% |
[ 65 ] |
| Ainult PC-ga |
|
57% |
[ 239 ] |
|
| hääli kokku : 414 |
|
| autor |
|
Aeron
HV Guru

|
04.12.2025 12:24:38
|
|
|
Enamikule ongi enamik mänge ebaolulised. Meil kõigil on oma maitse, omad iseärasused, asjad mis on just kui ideaalsed ja ei kliki ja samas asjad, mis tunduvad üliveidrad, aga samas klikivad.
Laia sortimendi suur eelis peitubki selles, et suuremal hulgal inimestest on suurem võimalus leiada just oma kiiksudele sobilik asi.
Siin ei ole küsimus selles, et sina konkreetselt tunned puudust millestki, vaid selles, et kui suur osa mitmest miljardist ülejäänud mängusõpradest leiab endale midagi, mis kõnetab.
Seetõttu ma ka ei väsi kordamast, et mänge ei ole kunagi liiga palju kogusummas. Per inimene kindlasti, neid liiga palju, aga see rikkus tagabki selle, et rohkemad inimesed tajuvad seda küllusena.
... ja isegi siis, on neid, kes ikka enda "oma" ei leia...
Suure sortimendiga kaasneb suur hulk müra ja siis on head filtrid, agregaatorid jne hädavajalikud, et selles massis orienteeruda.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
04.12.2025 13:09:32
|
|
|
| Aeron kirjutas: |
... ja isegi siis, on neid, kes ikka enda "oma" ei leia...
|
Näiteks mina. Aastate jooksul on niipalju mänge mängitud, et enamus uusi mänge on millegi kordumine ja tavaliselt viletsamalt tehtud kui zanri paremik.
Viimasel ajal on tihti tunne, et Minesweeperil on ka rohkem sisu ja tegu kui paljudel uutel mängudel.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
05.12.2025 09:56:12
|
|
|
Siin ei tasu alahinnata ka "vanadust", vananedes kaob soov midagi graindida, üldse on kannatust vähem mingi mängusisese mõttetuse jaoks.
Kui meile tundub, et noorusaeg olid kõik mängud bängerid ja nüüd tuleb ainult jura, siis pigem on meil mängude suhtes parim aeg üldse. Ka vanad mängud on kõik alles, lihtsalt me ise oleme muutunud, mängud ei tundu enam sama paeluvad kui sa olid 12. See on normaalne, et inimene muutub.
Seega valid mänge nagu valid raamatut, oma piiratud aega tahame kulutada pigem hästihinnatud toodetele.
viimati muutis lightbluefox 05.12.2025 14:25:55, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
05.12.2025 19:22:17
|
|
|
Nii on jah, stuff mis vanasti oli good enough, kas või selle pärast, et olid sellist asja kogenud vähem kordi, muutub peale korduvat kokkupuudet vähem eriliseks.
Tänapäeval on raske leida gameplay's midagi nii erilist ja sellest vb ka suurem tung narratiivi poole, sest gameplay only gets you so far. Samas, saast gameplay jälle rikub elamust ja nii jääbki neid mänge mida nautida ühe vähemaks.
Teine asi muidugi, mis mulle on tekkinud on social gaming - local coop ja mmo. Ühel puhul sõpradega ühe ekraani taga, teisel puhul mingi fousseeritud rollipõhine meeskonnatöö.
Little-Known Console Quietly Outsold the PS5 Ahead of Black Friday | PCMag https://share.google/DMo71xHayb9fj4yuS
A New player has entered the game
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
05.12.2025 20:27:14
|
|
|
Usun, et see video sobib siia teemasse samuti:
Spoiler 
Kasutatud raud hakkab hinda minema, kui asjad nii edasi lähevad. Kindlasti mõjutab see Steam Boxi hinda ja seetõttu ka toote edukust. Pikemas perspektiivis ei jääa konsoolidki sellistest arengutest puutumata.
|
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
05.12.2025 20:27:52
|
|
|
Kui Steam Machine 2026 alguses müüki tuleb, siis peaks juba praegu nende komponentide hinnad lepingutega lukus olema, vähemalt esialgse partii omad. Mis peale seda juhtuma hakkab, ei tea jah.
_________________ MÜÜA: PlayStation 3 Slim 160GB (UUS) |
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|