|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 472 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
13 :: |
7 :: |
359 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
01.12.2025 19:20:32
|
|
|
| tsitaat: |
| RTL also highlights that Diana B., whose company allegedly rented the yacht Andromeda, held a Russian passport and lived in Russian-occupied Crimea rather than Ukrainian-controlled territory. She had participated in pro-Russian events and shared photos of trips around Russia on social media. |
Selle järgi ei tundu Ukraina patrioodid.
_________________ MÜÜA: PlayStation 3 Slim 160GB (UUS) |
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
0 :: |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1145 loe/lisa |
   |
722 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
01.12.2025 23:11:41
|
|
|
https://www.err.ee/1609873011/valisilm-miks-kukkus-labi-saksamaa-venemaa-poliitika
Muu jutt arusaadav, aga.
Kõigepealt oli see kindlasti tänulikkus Mihhail Gorbatšovile ja Venemaale, mitte Ukrainale, vaid Venemaale Saksamaa taasühinemise eest. See on kahtlemata üks põhjus. Seal on ka teatud annus romantiseeritust sakslaste pildis Venemaast.
|
Kas meie mees Berliinis võtaks valgustada, mida erikuradi romantilist need sakslased venelastes näevad? Punaarmee alt läbi käinud emad on neile selle piimaga sisse söötnud või? Ma saaks aru veel, et jänkid romantiseerivad venelasi, aga sakslaste kokkupuuted nendega on ju ajalooliselt halvad. Üldiselt tavaliselt sõjas peksa saamine peaks tekitama vimma, mitte armastust...
Ahjaa, ja lõpusõnadega pannakse jälle pirn paika:
"Ma ei ole päris kindel, et see on Saksa ühiskonnas kohale jõudnud või enamuseni meie inimestest. See tähendab, et õnnelik rahuaeg, näiliselt igavese rahu aeg Euroopas on läbi. See on alles valusa ja tumedama aja algus," lausus Gloger.
|
Kui sakslaste jaoks on valus ja tume aeg käes, siis mis veel meie jaoks? Rooooooooooooooonemaaaaaaaaaaa!
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
722 |
|
| tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
01.12.2025 23:58:06
|
|
|
Sakslastele on viimase sajakonna aasta jooksul kaks korda selgeks tehtud, et neil ei tohi sõjaväge olla. Esimene kord ei õnnestunud ja teine kord tehti põhjalikult, lisaks kogu haridussüsteem läänemeelselt ja idameelselt pooleks. Idapool sai kogu ajuloputuse kõrgema pilotaazi mida tiblad oskasid.
Idapoolne Saksamaa viljakas pinnas toodab nüüd tiblavilju kuna nad on sellele saastale veel vastuvõtlikumad kui meie. Idasaksa "rahvuslik" pool, kellel natsi ja kommunismi juured sügaval sees vaatab tiblasid seniilse-melanhoolse pilguga, nagu meie onuheinod. Vali kord, karm käsi, kui peksab siis armastab jms.
Ja nüüd tuututatakse, et nad on laisad ja ei ole omale sõjaväge ehitanud ega sellesse raha ega inimesi investeerinud.
USA sisuliselt ehitas läänesaksamaa peale sõda pankrotist üles selle sisendiga, et neil ei saa kunagi olema sõjaväge sellisel kujul sest nad pakuvad USA vägedele positsioone millelt sõdida tibladega võimalikult kaugel USAst. Kogu selle absurde ajuk*pi juures võitsid kõik osalised sellest majanduslikult.
|
|
| Kommentaarid: 337 loe/lisa |
   |
2 :: |
283 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
02.12.2025 00:08:46
|
|
|
| CnZ kirjutas: |
Madurol oleks aeg üks tantsuvideo veel teha  |
https://x.com/TheInsiderPaper/status/1995611494101446859
Venezuela has prepared two primary defense plans in case of a U.S. military intervention, according to military sources.
The first plan focuses on dispersing troops across the country and conducting guerrilla-style operations—sabotage, ambushes, and hit-and-run attacks—from over 280 concealed positions nationwide.
The second plan, internally referred to as the “anarchism” contingency, would activate intelligence units and pro-government armed militias (colectivos) to sow chaos in Caracas and make the capital ungovernable. |
viimati muutis MatchMaker 02.12.2025 00:29:16, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 337 loe/lisa |
   |
2 :: |
283 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
02.12.2025 00:25:56
|
|
|
| anubis kirjutas: |
Sakslastele on viimase sajakonna aasta jooksul kaks korda selgeks tehtud, et neil ei tohi sõjaväge olla. Esimene kord ei õnnestunud ja teine kord tehti põhjalikult, lisaks kogu haridussüsteem läänemeelselt ja idameelselt pooleks. Idapool sai kogu ajuloputuse kõrgema pilotaazi mida tiblad oskasid.
Idapoolne Saksamaa viljakas pinnas toodab nüüd tiblavilju kuna nad on sellele saastale veel vastuvõtlikumad kui meie. Idasaksa "rahvuslik" pool, kellel natsi ja kommunismi juured sügaval sees vaatab tiblasid seniilse-melanhoolse pilguga, nagu meie onuheinod. Vali kord, karm käsi, kui peksab siis armastab jms.
Ja nüüd tuututatakse, et nad on laisad ja ei ole omale sõjaväge ehitanud ega sellesse raha ega inimesi investeerinud.
USA sisuliselt ehitas läänesaksamaa peale sõda pankrotist üles selle sisendiga, et neil ei saa kunagi olema sõjaväge sellisel kujul sest nad pakuvad USA vägedele positsioone millelt sõdida tibladega võimalikult kaugel USAst. Kogu selle absurde ajuk*pi juures võitsid kõik osalised sellest majanduslikult. |
Sellele kommentaarile oleks asjakohane degrassi kommentaari lugeda
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
| Kommentaarid: 472 loe/lisa |
   |
13 :: |
7 :: |
359 |
|
| tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
02.12.2025 00:51:53
|
|
|
| netcat kirjutas: |
..., mida erikuradi romantilist need sakslased venelastes näevad? Punaarmee alt läbi käinud emad on neile selle piimaga sisse söötnud või? Ma saaks aru veel, et jänkid romantiseerivad venelasi, aga sakslaste kokkupuuted nendega on ju ajalooliselt halvad. Üldiselt tavaliselt sõjas peksa saamine peaks tekitama vimma, mitte armastust...
|
Kremli lobby ja propaganda meistriklass.
Tanel, ma ei ole selle raamatuga tuttav. Siin ühiskonnas on väga palju asju totaalselt nihu läinud ja ma ei ole kindel, et sellele on ühtset vastust. Mina seda vähealt ei tea. Võimalik, et puudub rahvuslik identiteet. See on rohkem või vähem olemas kohalikul tasemel, kuid riiklikult tasemel mitte (hetkel mina vähemalt ei näe seda). Kui sa vaatad Saksamaa kaarti enne von Bismarcki poolset Saksamaa ühendamist, siis see killustatus on tänapäeval jätkuvalt olemas.
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice. |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
02.12.2025 10:01:09
|
|
|
| degrass kirjutas: |
| netcat kirjutas: |
..., mida erikuradi romantilist need sakslased venelastes näevad? Punaarmee alt läbi käinud emad on neile selle piimaga sisse söötnud või? Ma saaks aru veel, et jänkid romantiseerivad venelasi, aga sakslaste kokkupuuted nendega on ju ajalooliselt halvad. Üldiselt tavaliselt sõjas peksa saamine peaks tekitama vimma, mitte armastust...
|
Kremli lobby ja propaganda meistriklass.
Tanel, ma ei ole selle raamatuga tuttav. Siin ühiskonnas on väga palju asju totaalselt nihu läinud ja ma ei ole kindel, et sellele on ühtset vastust. Mina seda vähealt ei tea. Võimalik, et puudub rahvuslik identiteet. See on rohkem või vähem olemas kohalikul tasemel, kuid riiklikult tasemel mitte (hetkel mina vähemalt ei näe seda). Kui sa vaatad Saksamaa kaarti enne von Bismarcki poolset Saksamaa ühendamist, siis see killustatus on tänapäeval jätkuvalt olemas. |
ametlikult ju Bundesrepublik
ida-alade mõju on tugevam kui keegi seda tunnistada ametlikult soovib
ja samas paneb imestama, et kui omal ajal idasakslastega oli kokkupuudet, siis isegi stasi nuhkidest hoolimata kumas teinekord jutust läbi suur igatsus ühise riigi järele
aga kurat neid teab kuidas nad seda endamisi ette kujutasid
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 743 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
560 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
02.12.2025 11:53:04
|
|
|
| Ma usun, et Venetsueela on Trumpil hambus ikka nafta pärast. Euroopa võib end tema poolest pilve tõmmata ja sinna jäädagi, mis tal sest.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
722 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
02.12.2025 14:55:41
|
|
|
suurel oranžil ju pinnuks silmas, et USA impordib liiga palju kõiksuguseid kaupu
Tahab kaubandus bilanssi parandada
Surub peale nafta ja LNG oste teistele riikidele
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|