|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Tomorrow
HV Guru

|
28.11.2025 19:17:11
|
|
|
Miks peaks vaikekiirusega vaatama? Väga üksikud inimesed räägivad minu jaoks piisavalt kiiresti.
Mul on backlog kümnetest videotest iga hetk. Kui ma hakkaks neid vaikekiirusel vaatama kuluks nende läbivaatamiseks tunduvalt kauem aega.
Muidugi 4x kiirus on absurdne isegi minu jaoks. 2x on 99% juhtudel piisav.
Võibolla see on neile kes käsitsi ei viitsi videot kerida ja tahavad nt mitmetunnise no commentary gameplay video läbi vaadata nö hands-free.
Muud seletust ei oska leida.
|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
28.11.2025 19:20:38
|
|
|
Ok, ma ise vaatan vaid muusika videosid ja lolala, see oleks naljakas kiirusega vaadates
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Müüa korter |
|
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
28.11.2025 23:25:25
|
|
|
| tsitaat: |
Väga üksikud inimesed räägivad minu jaoks piisavalt kiiresti
|
ma tahan normaalselt videot vaadata, nui piix ma pean 2..3.4 korda kiiremini seda vaatama?
ju siis pole vaja vaadata kui poole kiiremini videot vähemalt vaatad
tee valikuid mitte ära tarbi kõike, mida sa reaalselt ka ei suuda teha
mahamüüdud mehega juba 3 kord nõus...hakkan vist surema
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
woox2k
Kreisi kasutaja

|
29.11.2025 03:25:40
|
|
|
Ei saa ka aru sellest kiiremini vaatamisest, midagi väga ei salvesta siis ju ikka.
Samas ma ei kritiseeri ka kiirelt vaatajaid, nooleklahv (või topeltvajutus telos) on mu parimad sõbrad videode vaatamisel. Enamike videode puhul ma kerin nooleklahvidega "igavama" osa läbi ja vaatan ainult endale huvipakkuvaid osi. See on muidugi ka mind mõtlema pannud, et äkki ma ka "tiktoki generatsiooni" ennast kasvatada suutnud ja puudub püsivus keskenduda üle 10sek mingile kindlale asjale. Loodetavasti see nii hull ikka pole, suudan siiani pikki tekste sirvida endale vajaliku info saamiseks aga lihtsalt ei saa aru kuidas efektiivne konkreetse info vahetamise meedium (tekst) on asendunud indekseerimisvõimaluseta sponsoreid ja muud bläma täis videodeks.
Muus osas... Vähe sellest, et YT "teab sinust paremini" ja sunnib telos subtiitrid videodele ka peale nende keelamist, on nüüd hakanud mingid videod tekkima AI tõlke peale lugemisega!
https://www.youtube.com/watch?v=dvuig4abbus on üks näide. Kärss räägib videos adekvaatset inglise keelt aga AI on otsustanud ikka seda veelkord "tõlkida" inglise keelde. Hammasratta alt heliraja valikust saab muuta.
_________________ Mess with the best, die like the rest! |
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
29.11.2025 09:52:32
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
| ma tahan normaalselt videot vaadata, nui piix ma pean 2..3.4 korda kiiremini seda vaatama? |
Aga kui mina tahan normaalselt videot vaadata, keeran kiiruse enamjaolt (mitte alati, muusikavideo näiteks on kindlasti erand) 1.25...1.5x peale, siis läheb asi alles "õigeks". Maitse asi, no ei meeldi uimerdamine.
Aga eks igaüks vaatab nii, kuis meeldib. Vaba aega ülemäära käes, keera kasvõi 0.25x peale.
viimati muutis A.S. 29.11.2025 09:58:05, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
29.11.2025 09:58:05
|
|
|
Kaur Treimanni videosid peab 3x kiirusega kuulama muidu on sõnadevahelised pausid liiga pikad
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Müüa korter |
|
   |
79 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
29.11.2025 10:36:01
|
|
|
| woox2k kirjutas: |
Ei saa ka aru sellest kiiremini vaatamisest, midagi väga ei salvesta siis ju ikka.
Samas ma ei kritiseeri ka kiirelt vaatajaid, nooleklahv (või topeltvajutus telos) on mu parimad sõbrad videode vaatamisel. Enamike videode puhul ma kerin nooleklahvidega "igavama" osa läbi ja vaatan ainult endale huvipakkuvaid osi. See on muidugi ka mind mõtlema pannud, et äkki ma ka "tiktoki generatsiooni" ennast kasvatada suutnud ja puudub püsivus keskenduda üle 10sek mingile kindlale asjale. Loodetavasti see nii hull ikka pole, suudan siiani pikki tekste sirvida endale vajaliku info saamiseks aga lihtsalt ei saa aru kuidas efektiivne konkreetse info vahetamise meedium (tekst) on asendunud indekseerimisvõimaluseta sponsoreid ja muud bläma täis videodeks.
Muus osas... Vähe sellest, et YT "teab sinust paremini" ja sunnib telos subtiitrid videodele ka peale nende keelamist, on nüüd hakanud mingid videod tekkima AI tõlke peale lugemisega!
https://www.youtube.com/watch?v=dvuig4abbus on üks näide. Kärss räägib videos adekvaatset inglise keelt aga AI on otsustanud ikka seda veelkord "tõlkida" inglise keelde. Hammasratta alt heliraja valikust saab muuta. |
Ma ka ei saa aru miks info hankimiseks kasutatakse videoid, nagu kuulaks kasseti pealt muusikat. Tekstist vajaliku leidmine on oluliselt kiirem ja informatiivsem kui mõne kõvera näoga karvase arvamus.
|
|
| Kommentaarid: 206 loe/lisa |
   |
3 :: |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
29.11.2025 11:33:13
|
|
|
1) osa infot on saadaval ainult video kujul.
2) saab samal ajal lisaks millegi muuga tegeleda.
_________________ MÜÜA: PlayStation 3 Slim 160GB (UUS) |
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
29.11.2025 11:36:36
|
|
|
Wow, tõesti vä? Ma arvan et need ikka tehakse tekstide põhjal. Ma ei leia enamus asjade kohta videosid kui üritaks.
Ja kui samal ajal saab muud teha, siis on see pigem meelelahutus mitte info hankimine. Ei kujutakski ette olukorda, kus peaks midagi youtubest taustaks käima panema
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
29.11.2025 12:04:58
|
|
|
Mul käib tihti YouTube taustaks kui midagi majapidamises teen või trenni ajal või koeraga jalutades jne jne. Mugav multi-tasking.
Teksti pole ja ei saaks samal ajal lugeda. Kuulata ja vajadusel korraks ka vaadata aga küll.
_________________ MÜÜA: PlayStation 3 Slim 160GB (UUS) |
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
29.11.2025 19:04:13
|
|
|
Janis, Mul mängib YT muusikat taustaks telekast, samal ajal kui arvutiga netis olen ja kohvi joon (uudiseid lugedes ja niisama netis surfates). Ainuke erand millal ma muusikat ei kuula on siis, kui ma teen tööd, olgu arvutiga või midagi muud nt kodus midagi kõpitsedes/remontides. Sellistel puhkudel lihtsalt ei meeldi muusikat kuulata sest see ei lase mul keskenduda.
Mis puudutab video esituskiirust siis ma üldiselt eelistan normaalkiirust. Vahel kui on vaja mõnda kaadrit täpselt pausile panna siis kasutan pigem aeglasemat esituskiirust. Samuti kasutan aeglasemat esituskiirust kui tahan nt filmi dialoogist aru saada, aga ei saa. Siis panen aeglasemaks ja see dialoog on paremini mõistetav.
Kiirluubis esitus ei meeldi, see pole üldse loomulik minu jaoks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
29.11.2025 19:34:01
|
|
|
Tuleb teha küsitlus, siis näeme mitu % rahvast valesti kasutab yt
Müüa korter |
|
   |
79 |
|
| tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
29.11.2025 19:39:12
|
|
|
Videost informatsiooni minimaalse ajakuluga kättesaamine on hoopis parem ChatGPT kadu Youtube summarizerit kasutades. Nad enam ei reklaami seda vasakpoolses tulbas (ilmselt tegi Google'i legal department neile midagi selgeks), kuid kui 'Explore'i' alt otsida leiab community builderite poolt mitu varianti. Omalt poolt tahaksin veel südamele panna: enne videolingi sinna viskamist tuleks ikkagi videot ka mägitada/reklaami klikkida. Sisulooja tahab ka elada, eks ole.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
29.11.2025 22:06:51
|
|
|
| Mis vahe sisuloojal on kas reklaame vahib AI või inimene?
|
|
| Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.11.2025 23:32:56
|
|
|
| tsitaat: |
nüüd hakanud mingid videod tekkima AI tõlke peale lugemisega!
|
Vaatasin läpparist mingit videothetk tagasi, kus orikas hispaania audio....nagu mida piifu, kräpp english peale lugemine......
Ma loodan, et piisas ühes maha võtmisest.....wtf tõesti
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
29.11.2025 23:41:41
|
|
|
napoleon,
Ega polekski - aga väga vähe usutav, et AI vahel klikke sooritab. Seevastu inmesest vaataja, kui talle näidatakse talle põnevat reklaamsisu seda ju teeb.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
30.11.2025 02:37:51
|
|
|
| BA79 kirjutas: |
Janis, Mul mängib YT muusikat taustaks telekast, samal ajal kui arvutiga netis olen ja kohvi joon (uudiseid lugedes ja niisama netis surfates). Ainuke erand millal ma muusikat ei kuula on siis, kui ma teen tööd, olgu arvutiga või midagi muud nt kodus midagi kõpitsedes/remontides. Sellistel puhkudel lihtsalt ei meeldi muusikat kuulata sest see ei lase mul keskenduda.
Mis puudutab video esituskiirust siis ma üldiselt eelistan normaalkiirust. Vahel kui on vaja mõnda kaadrit täpselt pausile panna siis kasutan pigem aeglasemat esituskiirust. Samuti kasutan aeglasemat esituskiirust kui tahan nt filmi dialoogist aru saada, aga ei saa. Siis panen aeglasemaks ja see dialoog on paremini mõistetav.
Kiirluubis esitus ei meeldi, see pole üldse loomulik minu jaoks. |
Muusika kuulamiseks on mul näiteks raadio või spotify. Pole kunagi aru saanud sellest youtubest muusika kuulamisest kui on need sellised 2 asja meil olemas on.
| perenoel kirjutas: |
| Videost informatsiooni minimaalse ajakuluga kättesaamine on hoopis parem ChatGPT kadu Youtube summarizerit kasutades. Nad enam ei reklaami seda vasakpoolses tulbas (ilmselt tegi Google'i legal department neile midagi selgeks), kuid kui 'Explore'i' alt otsida leiab community builderite poolt mitu varianti. Omalt poolt tahaksin veel südamele panna: enne videolingi sinna viskamist tuleks ikkagi videot ka mägitada/reklaami klikkida. Sisulooja tahab ka elada, eks ole. |
ChatGPT võib üldse prügikasti visata ja no issand jumal, ükski AI ei anna mingit õiget infot mulle kui küsima lähen sellist asja. Sellega võid niisama vestelda või siis mingiks andmetöötluseks kasutada.
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
30.11.2025 02:55:42
|
|
|
Janis, See on sama hea kui andmetöötlus. ChatGPT baasile ehitatud skript kuulab video kiirkorras ära, transkraibib ja analüüsib. Seejärel saab vastata igale küsimusele selle kohta. Mis puutub AI info tõepärasusse, siis see asi on läinud viimase aasta jooksul oluliselt paremaks ning 5.1. mudel näiteks veebi jaoks sisu loomiseks sobib juba täiesti. Video või raamatu jaoks peaks kontrollima, kuid veebis, kus igal momendil võid pisiparandusi teha kui see peaks vajalikuks osutuma, võid juba rahumeeli CHatGPT loodud sisu peale humaniseerimist avaldada. Google selle eest risti ei löö.
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
30.11.2025 03:22:45
|
|
|
| Teoorias tundub see tore
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
30.11.2025 08:54:58
|
|
|
Jah aga enamasti vaatad videosid ikka meelelahutuse eesmärgil või viimasel hetkel voodis koomas olles juba enne und, siis ei hakka ju mingi AI juraga mässama vaid klikid next ja vaatad mis kaliibriga relv laseb läbi paberipaki või tesla küljeukse...
Reklaamidel nkn ei kliki kuna neid pole premiumis
Müüa korter |
|
   |
79 |
|
| tagasi üles |
|